7 kendte årsager intens angst

Angst er ofte forårsaget af usunde tankemønstre, bekymring og stress. Men nogle gange, at ubehageligt, smertefuldt, erfaring og kan fremkalde panik, det har lidt at gøre med, hvad vi tænker, og mere at gøre med vores biokemi eller hvad vi spiste. Nogle gange, uanset hvor meget jeg tror, ​​fordi vores angst har meget lidt at gøre med vores tanker og mere at gøre med disse andre syndere.

angst

Årsager til angst

Vide, hvad kan være årsagerne til dem intens angst og finde en løsning for at stoppe føle det. Hvis du føler dig ængstelig og kan ikke tilskrive det til bekymringer, så spørg dig selv følgende spørgsmål:

1. Du skal bare koffein, sukker eller MSG (mononatriumglutamat)

Alle ovenstående kan øge pulsen og forårsage hyperarousal og følelser af angst hos nogle mennesker. Vær opmærksom på etiketterne, og se, om din krop reagerer på visse fødevarer eller drikkevarer, der indeholder disse ingredienser. Nogle mennesker i almindelighed er ikke påvirket af koffein, men hvis du spørger enhver kinesisk mad og glemmer at sørge for, at der ikke er nogen ingredienser, der indeholder MSG, som er en af ​​de giftige ingredienser, og som er følsomme fødevareindustri kunne gå hele natten med hjertebanken og katastrofale tanker.

2. Hormoner ubalanceret

Piller Birth Control Angst

Nogle kvinder efter indtagelse beslutningen om at stoppe p-piller efter mange år, de oplever en hormonel ubalance, der normalt ligner, hvad der er overgangsalderen. Du kan have hedeture, nattesved, hjertebanken og angst. Hvis du føler angst eller deprimeret, og du kan ikke finde ud af hvorfor, kan du nødt til at gøre med svingende hormoner eller ubalanceret.

Du må ikke stoppe læsning: 10 enkle måder at reducere risikoen for kræft

3. Du er træt eller syg

Lav energi, hjerne tåge, og en generel følelse af utilpashed, bidrager til angst i et par måder1) skaber en stress reaktion, når kroppen forsøger at bekæmpe sygdommen, og 2) din kognitiv funktion er påvirket, hvilket ofte resulterer angst, ufokuseret, og ubeslutsom. Husk at reducere dine forventninger til dig selv i dette tilfælde, især til opgaver, der involverer kognitive præstationer.

4. Du havde for mange glas vin aftenen før

Nogle mennesker oplever øjeblikke "skræmmende" efter en nat med at drikke for meget. følelser af depression og angst som biprodukter af en tømmermænd er erfarne. Sindet vores ånd ind i problemer og nervesystem neurotransmitter niveauer, som kan forårsage angst (eller tidspunkter "skræmmende").

5. tarmbakterier ubalance

Voksende beviser indikerer en sammenhæng mellem tarmbakterier (bakteriel overvækst) og angst. Dette antages at skyldes vagusnerven, som forbinder tarmen til hjernen. probiotika taget og klar over fødevarer intolerans. Mange mennesker har ingen idé i hjernen-gut-forbindelse, eller din kost kan bidrage til din angst oplevelse.

6. Lave niveauer af blodsukker

Vi er programmeret til at indtaste en tilstand af angst som reaktion på lavt blodsukker. Vores krop siger "sult" og sender beskeden til vores hjerne for at finde mad. Nogle af os er mere følsomme over for denne erfaring end andre, så det kan ikke være en dårlig idé at være opmærksom på din oplevelse af forholdet af angst med sult.

Må ikke stoppe læsningen: 10 tips til at overleve den depression og genopdage betydningen

7. mangel på visse næringsstoffer

intens angst på grund af manglende magnesium

B-vitaminer, omega-3 fedtsyrer, selen, kalium, magnesium, GABA, og zink, spiller en afgørende rolle i neurotransmittere og nervesystem funktion. Mangel på disse næringsstoffer er forbundet med øget angst. Overveje at besøge en biopat, holistisk ernæringsekspert eller diætist, supplere din kost med nogle af disse næringsstoffer, hvis du tror, ​​du ikke får nok.

Så næste gang du oplever angst og ikke ved, hvad der kan være, for at se, om nogen af ​​disse faktorer kan komme i spil.

Skrivning: hold liv Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =