Healing sukkerroer juice, gulerod og æble

Gulerod juice, roer og æblejuice er en af ​​de mest helbredende egenskaber i verden. Det er nemt at forberede, overkommelige, det koster ikke meget, og du kan tage flere gange om ugen, skiftevis med din sædvanlige vifte af naturlige saft, som hvis du har din egen serie.

Apple roer gulerodsjuice

Denne sukkerroer juice (eller roesukker), æble og gulerod er fremragende til at bevare sundheden for dine organer i almindelighed på grund af dets indhold af essentielle næringsstoffer blandt hvilke er antioxidanter, vitaminer, mineraler, betakaroten og nødvendige elementer til at holde blodet i optimale betingelser.

Hvad er så god gulerodssaft, roer og æble

Denne helbredende drik har vundet berømmelse for navnet "mirakel drikke", fordi de utallige fordele det giver til hjernen og kroppen er et sandt mirakel.

Denne kraftfulde drikke, blev introduceret af kinesiske herbalists til behandling af lungekræft og mange andre sygdomme for lang tid siden.

Men i dag har det vundet stor popularitet i hele verden på grund af dens sundhedsmæssige fordele generelt. Hvad er disse fordele:

1. Juice fyldt med næringsstoffer

 • Pakket i denne helbredende saft roer, æble og gulerod, De er kraften i to grøntsager og frugt, alle beriget med masser af antioxidanter for at redde liv.
 • Æbler indeholder næringsstoffer, såsom vitamin A, B1, B2, B6, C, E og K, folinsyre, niacin, zink, kobber, magnesium, kalium, phosphor, jern, calcium, natrium og mangan. Også kostfibre findes i æbler er meget gavnligt for helbredet.
 • Gulerødder indeholder en række vitaminer såsom vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, E og K, folinsyre, niacin, og pantothensyre. Der mineraler som kalium, calcium, phosphor, magnesium og selen emballeret deri. En af de vigtigste komponenter findes i gulerødder er beta-caroten. Du kan få det bedste ud af disse næringsstoffer ved at trykke på gulerødder.
 • Og sukkerroer planten er en venlig hjerte, som det er beriget med næringsstoffer, såsom vitamin A, C, B-kompleks, kalium, jern, magnesium og kobber. De indeholder anti-aging agenter også.

2. Healing saft til at bekæmpe anæmi

Lider du af blodmangel? dette sukkerroer juice, grønt æble og gulerod, Det er af stor støtte til at forbedre forsvar og hjælpe dannelsen af ​​røde blodlegemer og er også en forebyggende mod blodmangel. Denne saft indeholder C-vitamin og antioxidanter, vil give dig mulighed for at bevare jern i kroppen.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele ved gelatine sundhed

3. sukkerroer juice, gulerod og æble hjælp på skønhed

Forskere siger, at dette mirakel drik er en godbid for huden. Den opretholder fejlfri hud og er meget nyttigt at holde sig væk hudorme og whiteheads, også hjælper mod for tidlig aldring af huden tør hud holde hydreret.

Så denne glas sukkerroer saft giver dig en frisk og strålende yngre udseende hud, du altid har drømt om.

Desuden tager denne helbredende saft dagligt, negle og hår vil sætte yderligere styrket, da niveauet af vitaminer i denne drik vil give dig mulighed for at forbedre. Vitamin A er afgørende for sundheden for dine øjne, har en beroligende effekt på øjnene også.

Arbejde i mange timer på computere kan forårsage tørre øjne. Denne drik kan fjerne tørhed, træthed og rødme af øjnene, slibning synet og også give dig en mere fuld af lys og levende øjne.

4. Jugo at kontrollere kolesterol og hjerte sundhed

Denne sukkerroer juice, gulerod og æble juice er en venlig hjerte sundhed. Der er nogle komponenter i gulerødder, der fremmer hjerte sundhed, såsom alfa og beta-caroten og lutein.

Sammen disse to køretøjer sammen med godhed æble hjælper holder ned niveauet af dårlige kolesterol, holder blodtrykket under kontrol og beskytter mod hjertesygdomme. Denne mirakuløse saft understøtter også med at forebygge hjerteanfald.

5. Urinsyre

Hvis du formår at regulere dit kolesterol gennem denne saft, vil du også få ordentligt regulere, lever- og nyrefunktion, så urinsyre forblive i balance. Da denne juice renser og balancer, er dine blodet også rengøres, hvis du er konsekvent i forbruget af denne drik.

6. saft forbedrer hjernens ydeevne

Det er en af ​​de bedste drikkevarer til hjernen sundhed. Skærp din hukommelse og forbedrer driften.

7. støtter fordøjelsen

Saften er godt for fordøjelsessystemet. Ikke kun det bidrager til at opretholde sundheden i maven, også beskytter mod mavesår. Regulerer afføring og lindre kronisk forstoppelse.

8. håb for patienter med lungecancer

For nogle år siden en kinesisk herbalist anbefalet denne drik til deres patienter, der lider af lungekræft. Ved at tage drikken dagligt i 3 måneder, viste patienterne forbedring. ikke kun være effektiv til lungekræft, kunne drikken inhibere væksten af ​​cancerceller.

Vær sikker på at læse: 8 grunde til at spise ananas dagligt

9. Gulerod juice, rødbeder og æble lindrer menstruationssmerter

Kvinder, der har svære menstruationssmerter, skulle prøve denne drik, da det vil give lindring fra kramper og smerte. Folk står over smerter på grund af anstrengende motion bør også tage denne drik,

10. drik, der hjælper tabe

Denne drink er også velegnet til dem, der planlægger at tabe sig, fordi det kan give maksimal effekt med minimale antal kalorier og saften, har du en af ​​dine bedste allierede til dette formål.

Hvordan til at forberede og tage sukkerroer juice, æble og gulerod

Du har brug for:

 • 1/2 kop rent vand
 • 2 gulerødder
 • Saft af en halv citron
 • 2 mellemstore roer kogte
 • 1 grønt æble

forberedelse:

 1. Dampende betabel damp. Skræl den og skær den i stykker.
 2. Vask æblet og skæres i stykker ved at fjerne kun de frø
 3. Vaske gulerødder, skræl og skåret i stykker
 4. Passerer alle processoren sammen med et halvt glas vand, indtil en homogen blanding og ikke er for tykt. Tilsæt saften af ​​en halv citron, og det vil fuldføre denne "mirakel drink".

Tager den helbredende sukkerroer saft, gulerod og æble

For de bedste resultater tage dette mirakel drik på tom mave tidligt om morgenen. En time efter indtagelse af drikke kan du tage den regelmæssige morgenmad. Du kan endda tage to gange dagligt, en gang om morgenen og et glas før 17:00 uden mad.

Fristen for denne drik bære frugt, varierer fra person til person. I nogle tilfælde tage drikken i en måned er tilstrækkeligt, mens det i andre tilfælde kræves 3 måneder for denne saft begynder at virkelig gøre deres arbejde.

Du kan gøre det en del af din daglige kost for langsigtede fordele, ja, altid følge en diæt i overensstemmelse med denne drik som en sund kost vil støtte de fordele, du er på udkig efter at tage denne drik.

Spis masser af grønne bladgrøntsager i salater dagligt og undgå forarbejdede og raffinerede fødevarer. Spis økologiske fødevarer, især hvis du spiser kød og mejeriprodukter, og sidstnævnte om muligt fjerne dem fra din kost.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billede af shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 48