Hørfrø vand til at styrke hår

Du kan styrke dit hår takket være de fremragende bidrag fra denne opskrift rig på vitaminer og mineraler, hørfrø med citronsaft kan gøre store arbejde for at forbedre tilstanden af ​​dit hår. Lær at bruge denne opskrift.

Hørfrø vand bruger til at styrke hår

Folk, der har meget krøllet hår ved, at det er meget vanskeligt at håndtere. Ofte deres tips er åben, hvilket gør håret meget skør og har tendens til at være tør. Dette skyldes, blandt andre årsager, er det ikke reflekterer lyset ordentligt, så det har at absorbere fugt i atmosfæren, og det er, hvad der forårsager hår til at krølle ukontrollabelt. Hvis du føler dig identificeret med det, vi lige har beskrevet, så den bedste løsning til dit hår er vand hørfrø, et helt naturligt produkt, og at du kan gøre i dit eget hjem.

Hørfrø vand til at styrke hår

Hørfrø vand egenskaber til at styrke hår
hørfrø De har ekstraordinær forsyning af vitaminer E og B. Den første er en fremragende antioxidant, mens sidstnævnte er til gavn for de nervøse og kredsløbssygdomme grunde til, at hørfrø er meget velegnet til hudproblemer og at have en sund og lysere, stærkere og mindre tilbøjelige hår falder.

Dens formål er derfor ikke rent æstetisk, idet den ud over glans og sundt udseende vil få vores hår er hydreret, hvilket vil øge din sundhed og at fremme væksten. Desuden vil det være perfekt beskyttet mod vejret.

Du må ikke stoppe læsning: Anbefalet Øvelser til Hindre åreknuder

Bortset fra den hørfrø fordele for hud og hår, Hørfrø vand har en masse anvendelser, opfordrer vi dig til at opdage. Blandt dem, deres effektivitet til behandling af sår og forbrændinger på grund af sin antibakterielle virkning og deres evne til at regenerere væv. Der er endda undersøgelser, der viser, at hørfrøolie virker som en naturlig elskovsmiddel og i tilfælde af angst episoder hjælper os med at lindre stress.

Opskrift på vand hørfrø:

ingredienser:
1 spiseskefuld knust hørfrø
4 kopper vand
Saft af en citron (ca. 3 spsk)

forberedelse:
Put vand i en gryde. Når dette koges, tilføje hørfrø og kog i 2 minutter. For at opnå en mere koncentreret konsistens, bør du øge den kogende tid af det, fordi de længere du er udsat frø for varme, mere olie få helvede ud og skabe en mere fedtet effekt, i vores tilfælde, vi ønsker noget lysere stil vand.
Så må du lade køligt og belaste vandet og fjern kernerne. Den resulterende vand vil sætte 3 spsk citronsaft, det vil vare længere i køleskabet uden at ødelægge.

Hørfrø vand bruger til at styrke hår

Sådan bruger hørfrø vand
til styrke hår med vand hørfrø vi skal følge disse trin. Først vi vasker vores hår, som vi normalt gør i at bruge vores shampoo og balsam sædvanligt. Når kæmning, i stedet for at bruge et andet produkt, vil vi tage lidt vand hørfrø i dine hænder og anvende det omhyggeligt af vores hovedbund hjælp fingerspidserne for en massage, der når frem til hårroden, fordi med dette vil vi også forhindre dens fald.

Du må ikke stoppe læsning: Tips til din ryg er fri for akne

Når tør, vil vi bemærke, hvordan vores hår har en lys tone er indstillet, og er meget blød at røre ved. Hvis vi har nogen uregerlige krøller, der ønsker at formilde, har vi kun at anvende en anden lille mængde vand hørfrø og massage det indtil vi får det til vores smag.

Som for bevaring, er dette produkt ikke har nogen tilføjet kunstig, så det ikke vil vare mere end to uger før at miste deres egenskaber. Bedst at forsinke dette er hælde det i en tom dem, vi bruger til at vaske vores hænder og har deres egen båd applikator.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1