10 naturlige måder at helbrede vorter

Vorter normalt udvikle sig på hænder og fødder, men kan forekomme overalt i kroppen og er normalt smitsom, så du skal være forsigtig gnidning eller skrabe dem og derefter berøre andre dele af kroppen.

fjerne vorter

huske, Vorter er smitsom, så fjerne dem kan forhindre virus i at sprede sig til dine kære.

Mens kirurgisk fjernelse eller kryogene udvinding er foretrukket af læger, du du kan slippe af vorter ved hjælp af dagligdags ingredienser i dit køkken. Her er de 10 bedste hjem retsmidler til at fjerne vorter.

Hjem retsmidler mod vorter

Du kan få meget gode resultater med at fjerne vorter ved at følge nogle af disse tips, men en af ​​de mest effektive er at undgå kontakt med luft, så blot at tilslutte vorter, vil disse falde af sig selv.

1. Bananskræl:

Gnid vorte med en bananskræl hver dag. Du kan også placere huden direkte på vorten og holde det på plads med en selvklæbende bandage. Dette hjem afhjælpe kan tage uger, så vær tålmodig. Men det er det bedste middel til at slippe af vorter uden at skulle gå til en læge.

2. Æble cider eddike:

Syreindholdet i æble cider eddike er det, der dræber vorter. Dyp et stykke vat i eddike og hold på plads med et plaster. Hold natten over og kassér bomuld. Gør dette hver aften og se resultaterne om en uge senere.

Du må ikke stoppe læsning: middel mod stoppet næse

3. Natriumbicarbonat:

Bicarbonat opløser nogle vand og derefter absorberer hånden eller foden påvirkes i opløsningen i ca. 30 minutter. Rengør ikke hånden eller foden. I stedet, lad det lufttørre. Gentag denne hjem afhjælpe, indtil vorten forsvinder.

4. Aloe Vera Juice:

Forbrugende aloe vera juice til at styrke dit immunforsvar og bekæmpe den virus, der forårsager vorter. Du kan også anvende saften direkte på vorterne, hvis du ønsker. Men hvis du bruger aloe vera topisk, forsøger at få den faktiske bladgel. Dette er den mest effektive hjem retsmidler til at fjerne vorter.

5. Ricinusolie:

Gnid den berørte del af kroppen daglig del ricinusolie. Dette vil tage et par uger til en måned til resultater, men vil være i stand til at slippe af vorter sikkert, og hvis du kombinerer med anvendelsen af ​​en selvklæbende tape på vorter vil have en større effekt.

6. Isolerende tape:

hud vorter

Selv læger anbefaler denne hjem behandling for at slippe af med vorter. Læg et stykke tape på vorte og lad det blive der, indtil det falder af sig selv. Så gnid det berørte område med en pimpsten til at fjerne de sidste spor af vorter område.

7. rå batatas:

Tag en skive rå sød kartoffel, skrællet og gnid kraftigt om vorter. Gør dette et par gange hver dag og se din få mindre vorter i et par uger.

Du må ikke stoppe læsning: Mad indikerede at øge blodplader

8. hvidløg:

Skræl og et findelte hvidløg nelliker og gnid dem på den berørte kropsdel ​​med vorter. Du kan også forbruge mundtligt at opnå resultater. Selvfølgelig, være parat til at lugte som en italiensk køkken, men det værd. I et par uger, vil du se resultater. Hvis du ikke ønsker at lugter hvidløg, spise nogle persille, som vil hjælpe opfriske ånde og fjern hvidløg smag i munden.

9. Bagepulver:

Lav en pasta af bagepulver med lidt ricinusolie. Anvend denne pasta på vorter og adhiérela med en selvklæbende forbinding på dem. Hold det natten over. Fjern bandagen næste morgen og gentage processen, indtil vorter forsvinder.

10. Tabletter Vitamin C:

Lav en pasta af vitamin c tabletter med lidt vand. Det er nødvendigt at knuse tabletterne først. Påfør pastaen på vorter og derefter bruger en selvklæbende tape til at dække bandage. Syreindholdet af vitamin C, hvilket er noget mere end ascorbinsyre, bidrage til at fjerne virus og gøre vorten er mindre, indtil den falder eller forsvinder. Brug denne hjem afhjælpe, indtil du ser resultaterne.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

map