Hvordan til at forynge en klipning og ordentlig pleje

klipning

Et haircut kan hjælpe os med at fjerne år fra dit ansigt. Forynge med en stil af haircut er meget let, og vi har alle set nogen nogensinde, selv i os selv. Skjuler rynker definerer kæbe linje, og forbedrer kindben. Og bedst af alt er, at effekten er øjeblikkelig. Man kommer ind i hallen i jagten på din alder, og ser meget yngre salte.

Sådan forynge med en klipning

Uanset hårtype, længde og tekstur, Forynge med en klipning praktisk muligt for alle. Men først skal vi vide, hvilken slags ansigt, vi har, og baseret på dette, handle i overensstemmelse hermed. Derudover er der flere typer af frisurer i mode virkelig virkelig tilbyde gode resultater. Korrekt hårpleje spiller også et væsentligt krav.

Vi inviterer dig til at fortsætte med at læse for at holde dig trin for trin disse fremragende tips til at gøre et billede transformation. Et haircut og ordentlig pleje kan tage væk mange år ud, der ikke ønsker at se yngre og strålende, det er en del af vores natur og gøre dig lyst til ny!

Vælg din ansigtsform

hvad-klipning-Skal-i-get-til-mit-ansigt-form-mand

omgang

Den mest flatterende frisure i en cirkulær ansigt er løs og ujævn klippe langt hår, fordi det skaber en illusion af længde. Din ideelle hår klippe bør være et par inches under hagen og længere. Urolig Lange lag arbejde meget godt for et rundt ansigt, da de gør det til at se tyndere. Må ikke gøre for korte lag, som tilføje volumen til den ene side af ansigtet, understreger rundhed. Sats på lange pandehår, som berører dine kindben for at skabe mere dramatiske vinkler. Bølgerne er meget god og arbejde meget godt at aflede rundhed i ansigtet.

lang

Langt hår gavner ikke lange ansigter, så hvis du har glat hår og en lang ansigt, skal tænke på at skabe flere bredde tilføje pandehår. De pandehår går godt med hver type ansigt, og dem med lange ansigter er heldig, fordi de ser godt ud i nogen af ​​dem. Kort hår indrammer lange ansigter meget godt og skabe bred, hvilket betyder, at haircut "Bob" ville være ideelt for dig. Og hvis dit hjerte er indstillet på lange hår, der er bølget at hjælpe balance længden af ​​dit ansigt.

oval

oval cut hår

Ovale ansigter ser godt ud i enhver frisure, så vær kreativ og eksperimentere. Du kan endda råd til at gå til at gøre en super elegant haircut "Pixie", så du skal ikke være bange for at tage nogle risici. Prøv en klipning "Bob" for at vise din hage og perfekte kindben, eller du kan også lave lange bølger "T-shirts". Grundlæggende kan du have nogen frisure og længe du vil hver dag (med hjælp af forlængelsen).

Du må ikke stoppe læsning: Lip Balm hjem uden skrappe kemikalier

Hjerteformede

Hvis du er velsignet med et hjerteformet ansigt, derefter en lang frynser på den ene side er for dig. Fordi hjerteformede ansigter er bredere foroven, side pandehår blødgøre amplituden selv fra dit ansigt. Bangs afleder opmærksomheden fra amplituden af ​​hovedet og dråber fokusere på dine smukke øjne. Sørg for, at din stylist ikke skære for korte pandehår, fordi det ikke passer til din ansigtsform. Spørg forkortet og ikke våd som hår tendens til at krympe som det tørrer.

Cuadrado

Kvinder med en firkantet ansigt alucen vidunderlige med langt hår glatning og da en stærk kantet kæbe længde er nødvendig for at blødgøre hårdhed. Det er også kendt, at kvinder med firkantede ansigter er meget fotogen. Foretag bølger i enderne af håret er også rart, fordi det hjælper skjuler nogen tyngdekraft på jawline. Haircut "bob" lang ser specielt godt ud på firkantede ansigter, forudsat at de ikke skåret til hagen niveau kan være i dette tilfælde en stil "LOB", som ikke er mere end "Bob", men længere.

Haircut "Bob" at se yngre

bob haircut

Haircut "Bob"

Et haircut "Bob" er en kort frisure for kvinder (og mænd), hvor håret er typisk et lige snit omkring hovedet og på niveau med kæben, ofte med et band (eller "frynser" ) ved fronten. Han har altid været at skære hår rejuvenator par excellence, og du kan spille med det, efterlader lige pandehår, degrafilado, på den ene side, eller blot pande.

LOB hår klippe

Haircut "Lob"

Mane "Bob" altid godt i alle farver. Derudover kan du variere denne haircut stil "Lob", som er noget mere end variationer af denne nedskæring, men tager længere tid.

Haircut "Pixie" at se yngre

nisse klipning

Haircut "Pixie"

Haircut "Pixie" er en af ​​de dristigste nedskæringer, da det betyder næsten give op, hvad der er den typiske stereotype billede af kvinder med langt hår, at kvinder generelt er identificeret. Det er en meget kort frisure, og usoigneret (undertiden), og afslappet luft. Men denne nedskæring giver dig flere muligheder for at bære sådan kan skiltes på den ene side eller sektion center, eller helt bagud. Bringer friskhed, ungdom og en "cool" luft, hvis du kender får sammen.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan micellar vand til huden derhjemme

Det har tendens til at favorisere kvinder, der ikke er meget høj, når det forlader halsen afdækket og det bringer en forlængelse effekt. Hvis du har meget skarpe og kantede funktioner, denne stil af accentueret. Og for dem, der har et ovalt ansigt, med korte pandehår og gøre dig ser godt ud. Denne nedskæring kræver en beskyttelsesmekanisme hver måned for at undgå at miste den måde, skal vaskes dagligt, fordi fedt nemt viser hår og kan støtte dig med en naturlig hårspray, hvis du ønsker at imødekomme dig.

ordentlig hårpleje at forynge

Coconut vegetabilske olier

Men ikke kun skære vil være nok til at gøre din mest foryngende billede, du skal give en præcis pleje. Her tilbyder vi dig også en mulighed for at give en fuldstændig spa-behandling til dit hår. Det er en hår maske lavet af kokosolie.

Rejuvenating maske hår med kokosolie

Disse beløb gør nok for én leder af mellemlangt til langt hår. Tilsæt mere eller mindre olie afhængig af hårlængde og tykkelse. Kokosolie fugter hovedbunden og håret, mens den olivenolie pakket. Gelatine er rig på protein, så det er meget genoprettende hår, som hovedsagelig består af proteiner. Du skal bruge:

  • 3 spiseskefulde kokosolie virgin organisk
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie
  • 1 pakke (2,5 teskefulde) unflavored gelatine god kvalitet

Bland alle ingredienser i en lille skål og bland godt. Anvend på hele hovedet med tørt hår. (Tørt hår er nøglen til bedre absorption.) Lad det sidde i 15 til 20 minutter. (Advarsel: Det vil være kompliceret og kan dryppe). Du kan også bære en badehætte til at indeholde olie og skabe en varmende effekt. Så vaskes med naturlig shampoo og tilstand dit hår. Bevis for urte shampoo indstilling, så du ender med 100% naturlig behandling.

Lucida forskning og skrivning of Life
shutterstock Images


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

map