6 hjem retsmidler mod bensår

Sår kan forekomme efter cellepladen divergens generere et område, hvor et nyt lag er konstrueret. Bensår kan dannes i forskellige dele og generelt udlede en række mere alvorlige situationer.

bensår

Når huden er beskadiget, kan de trænger det underliggende væv dannende bakterier mange sår eller skorper De bensår De kan efterfølges af rødme og hævelse i det berørte område.

De bensår form, når der er et brud i cellen hudlag af benet. De ledsagende symptomer kan blive ramt af alvorlige smerter, kan tilstedeværelsen af ​​ødem i anklerne, hvor manifesteret ved hævelse og væskefyldte hud i det berørte område blive misfarvet, hærdet hud omkring området berørte, og glatte og hvide pletter i det berørte område.

Mennesker, der lider bensår kan have symptomer på kløe eller kløe i området. De generelle årsager til bensår er

 • sukkersyge
 • dårligt blodomløb
 • højt blodtryk
 • visse former for afhængighed
 • nyresygdom.

6 Home Retsmidler for bensår:

Der er en masse folkemusik retsmidler til at behandle bensår, der tilbyder en effektiv løsning til at bekæmpe den. Home retsmidler for bensår lister kan give lindring af smerter, hævelse og kløe, der opstår i det berørte område:

1. Ginkgo Biloba og rosmarin:

Ginkgo Biloba er en effektiv urt, der sikrer et velfungerende af kredsløbssystemet og forbedrer blodgennemstrømningen til ekstremiteterne. Dette fremskynder helingsprocessen til at danne et nyt lag af celler hurtigt. Rosemary hjælper udvide blodkarrene og fremmer blodtilførslen til de ramte områder. Ginkgo Biloba hjælper også i blod iltning.

Du må ikke stoppe læsning: Kost sodavand: så dårligt for tænderne som amfetamin.

2. Yarrow:

røllike

Røllike er meget effektiv til behandling af bensår, fordi det kan reducere stress og er ansvarlig for at sænke blodtrykket kan også forbedre blodcirkulationen og øge heling. Yarrow viser sig at være en effektiv anti-inflammatorisk, antibakteriel også til behandling af forskellige hudproblemer og generelle sundhed.

Brugen af ​​røllike kan reparere beskadigede væv påvirket hud og vener, der bidrager til en forbedring af bensår.

3. Hørfrø:

Hørfrø eller hørfrø giver gode korrigerende foranstaltninger for at vende bensår. For at bruge hørfrø skal gøre en masse at få frøene knust og derefter lagt i varmt vand. Når listen bør anvendes på behandlingsområdet. Hvad idé det er at komprimere det er fast i et par timer, og gøres bedst natten over i sovende timer.

4. Honning:

Den rene honning kan være meget effektive til at fjerne bakterier og beskytter mod gnidning nær det berørte område af huden. Honning er en meget værdifuld middel mod sår, behandle forbrændinger, forbedrer hudens sundhed og afhjælpe bensår. Regelmæssig anvendelse af honning i bensår kan udfældes helingsprocessen og forebygge bakteriel eller viral infektion.

5. Kamille:

kamille

Kamille te vise sig at være meget effektiv til behandling bensår og andre områder. For at bruge den, skal du gøre et bundt sætte kamille blomster varmt vand og sted på den og anvende den på bensår.

Du må ikke stoppe læsning: Hjemmelavet hostesaft til at fjerne slim fra lungerne

Ideelt set, kan du lade den på det berørte område i en længere periode. Det kan være meget passende at vende sår. Hvis du bruger det flittigt kan også forebygge infektion og lindre sår snart.

Nævnt retsmidler kan hurtigt helbrede bensår men det er tilrådeligt at konsultere en specialist for disse sår kan udgøre et grundlæggende problem, der skal alvorligt evalueres.

Andre hjem retsmidler for bensår

 1. Påfør aloe vera gel på de blærer forårsaget af stramme sko. Undgå sko i nogen tid, når du lider af blistered fødder og også i tilfælde af mavesår.
 2. ulcera kolde omslag kan give lindring af smerter.
 3. Hvidløg øger blodcirkulationen. Spise to eller tre fed hvidløg hver dag. Samtidig kan du drys hvidløgspulver eller hvidløg gnide olie på bensår.
 4. C-vitamin er en vigtig antioxidant i healing blærer og sår. Spise guava, appelsiner, greens, broccoli, persille osv for naturlig kilde til vitamin C.
 5. Hamamelis Påfør 2 til 3 gange om dagen på bensår. Dette hjælper tørre blister, fordi det indeholder adstringerende tanniner.
 6. Undlade at ryge cigaretter og drikke alkohol.
 7. Undgå sukker og stivelse og følge en diæt for at kontrollere diabetes i tilfælde af lidelse.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 45