8 vantro tomme sætninger, som folk ofte siger

Vi ved alle, at en person, der bedrager, er en umoden og tilskadekomne. Vi ved, at vi skal holde sig væk fra det. En eller anden måde, desværre, de har måder at lokke deres ofre igen. Vantro kan være charmerende og manipulerende. De kan overbevise dig om ting du ved, du skal ikke tro. De er dybt dumme mennesker, men har også magt til at bedrage. Lad dem ikke gøre det. Følgende er otte tomme fraser, som utro mennesker ofte de fortæller deres partner, når de opdages, og de er ligefrem dum.

tomme fraser utro mennesker

tomme sætninger, som folk ofte siger utro

Folk generelt ikke snyde på god fod. Hvis følgende sætninger, du er fortrolig, kan det være tid til at forlade. Find nogen, der værdier dig den måde, du fortjener. Det gjorde ondt nu, men så helt sikkert se tilbage og du vil takke.

1. Kan jeg ændre. Jeg lover dig, vil alt være anderledes.

Først, det er meget usandsynligt i en person med disse egenskaber. For det andet, selv om denne person undlader at gøre det, der allerede er en skade, der almindeligvis kan bedraget personen ikke nemt slette. Det er en tom frase, fordi under den sammenhæng, hvori det siges, involverer en masse uvidenhed af vægten af ​​situationen, og derfor umodenhed. Utroskab er en alvorlig sag, selv, bør behandles med terapi meste af tiden.

2. Det var rent seksuelt. Jeg har ingen reelle følelser for den anden person, bare for dig.

Dette gør det værre. En partner, der er villig til at gå på kompromis deres forhold til den eneste fordel af seksuel tilfredsstillelse, ikke værdi overhovedet forening med deres formelle partner, med hvem, formentlig, har kodekser for loyalitet. Tanken om, at seksualitet og kærlighed har intet at gøre med hinanden, viser umodenhed og manglende evne til at begå.

Du må ikke stoppe læsning: Konstruktiv kritik: En fordel for dit helbred

3. Må ikke straffe mig for evigt for et øjeblik af svaghed.

Svaghed kommer ikke til at en træning eller købe et par sko, kan du ikke råd til. Utroskab er meget mere end det. når en person vælger at bedrage, de er ved at nedsætte deres forhold. De er bevidst at være respektløs, uærlig, og dybt ubehagelig. Disse ting er problemet - ikke svaghed.

4. Ikke alene har jeg skyldfølelse. Du har arbejdet for hårdt. Måske er du mere ...

En vantro forsøger at aflede skylden er tydeligt bevidstløs virkningen af ​​deres handlinger. Måske har du været fjern, uden hengivenhed, eller endda kold. Et modent partner behandler disse problemer direkte. De kan søge ægteskab rådgivning eller samtale - ikke en lidt handling i smug.

5. Det var hans skyld - han forførte mig!

Det er meget fristende at være vred på den person, med hvem din partner var dig utro. Det er meget enklere end at skyde skylden på din partner. Faithless erfarne folk kender dette, og er sikkert at bruge denne undskyldning. Lad dem ikke gøre det. Din partner er den, der forrådte din tillid. De er alene ansvarlig for deres handlinger.

6. Jeg sværger, jeg ville aldrig have gjort, hvis jeg vidste, du ville opdage.

Dette kunne være den værste af alle tomme og hule fraser, at en vantro kan sige midt i deres desperation for at retfærdiggøre. Som Cheryl Hughes skrev: "virkelig skræmmende ting ved ligger uopdaget, er, at de har større kapacitet end blotlægge aftage os. De erodere vores styrke, vores selv, vores egen fundament. "Hvad du mere skjuler din partner?

Du må ikke stoppe læsning: Sådan ændrer holdning, når man ikke kan ændre situationen

utro mennesker

7. Du overreagerer. Stop handler som en sindssyg / o.

Vantro nogen reaktion kommer efter de opdages sandsynligvis fortjener. Ved at sætte sin vrede på lige fod med hans utroskab, er de devaluerer dine følelser og minimere de skader, de har forvoldt. En person, der siger, at det ikke anerkender omfanget af deres handlinger.

8. Du forlod alt bag. Jeg er en ny mand / kvinde.

De fleste mennesker, der snyder på deres partner vil være utro til dagen for hans død. Selv hvis de efterlader seksuel utroskab, kan du finde en million andre måder at respektløshed og devaluere. Når nogen viser dig, hvor lidt vi holder af dig, er det tilrådeligt at tro på dem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 50

map