Fordele ved at placere en isterning i nakken

For at sætte en isterning i nakken, du kan få store fordele for dit helbred, herunder den hurtige stigning energi, forbedre din fordøjelse og styrke moralen, disse er blot nogle af dens mange fordele.

Fordele ved en isterning sætte dig selv i nakken

Folk næsten altid kommer til brugen af ​​lægemidler, når de har fælles og muskelsmerter. Men der er en teknik, der indebærer at placere en isterning i nakken. Næste vi vise nogle af de enorme fordele, det bringer at bruge denne teknik til at lindre smerter.

1. Forbedrer søvn

I betragtning af, at en stærk nakkesmerter forhindrer søvn med ro, placeret en isterning under hovedet vil være meget nyttigt, fordi det slapper området, hvilket får muskler og sener er bløde og desinflamen. Det også tillader langsomt slip akkumulerede spænding, enten ved stress eller anden årsag.

2. Lindrer hovedpine

Dette opnås takket være, at både isspand som enhver anden behandling, der bruger det kolde, vil du opnå blodkar vil gradvist skrumpe, og også betændelse er gradvist aftagende. Ud over tidligere nævnt kulden har en anæstetisk virkning naturligt, hvilket gør hovedpine vil gradvist passerer.

3. Giver krop afslapning

Halsen område er et sted, hvorigennem blod til hjernen, hvilket er hvorfor de bruger en masse nerver og masser af blod. Det er grunden til, når den placeres en isterning i dette område, kan blodet køles ved at passere, hvilket giver en følelse af afslapning, for hvem påført en sådan behandling. Faktisk kan du føle hjernen hviler og resten af ​​kroppen slapper musklerne.

Må ikke stoppe læsning: Konventionelle shampoo ødelægge dit hår og din hud

4. Det hjælper at have mere energi

Fordi kroppen udsættes for en dyb afslapning samt evnen til at sove bedre, energier hurtigt komme sig. Dette gør den enkelte har meget mere vitalitet og der er en stigning i styrke eksponentielt.

Denne behandling anbefales til dem, der arbejder hårdt og har en meget stor ophobning af stress på arbejdet. Ligeledes er det også velegnet til unge mennesker, der deltager i fysiske aktiviteter, som sport eller atletik.

5. Øge fordøjelsesprocessen

De, der har svært ved at gøre god fordøjelse kan også bruge denne behandling. Efter at have spist, er behov for en masse blod til fordøjelsen af ​​mad.

Passerer gennem området af halsen, strømmer blodet hurtigere og vægt med desinflamación nerver og arterier forårsaget af ice bucket. Dette hjælper hjertet pumpe mere blod til maven for at fremskynde fordøjelsesprocessen.

Bemærk, at dette middel også bør ledsages af brugen af ​​naturlige eller farmakologisk således at effekten er langt mere holdbare og berygtede medicin.

6. Relieves tandpine

Det er kendt, at hele området af hovedet og organer er internt forbundet; både øjne og ører og mund. Det er derfor, at slappe af halsen og øge strømmen af ​​blod til hovedet, ømme kindtænder har tendens til at falde en smule.

Må ikke stoppe læsning: Kapitalistisk netværk, der regerer verden

Bemærk at dette er en original behandling af Kina og trykket punkt af halsen er kendt som Feng Fu. For at udføre denne behandling korrekt, du bare nødt til at ligge på maven og sted en isterning i nakken eller Feng Fu punkt, som er kendt. Så skal afholdes i det rum i omkring 20 minutter for dem er det bekvemt at holde et tørklæde, bandager, eller noget andet, der kan være nyttige.

Denne procedure skal gentages 2 gange dagligt, dvs. én gang om morgenen før du spiser noget mad eller drikke og en anden gang natten inden jeg skal sove. Denne behandling bør forlade en tid på to dage mellem behandlingerne.

Det er sandsynligt, at i første omgang føler lidt koldt, men i løbet af cirka 30 eller 40 sekunder, kan du føle varmen gradvist at trænge ind i området. I betragtning af at begynder at frigive endorfiner i hele blodbanen, kan det opleves en uventet eufori i de første dage af behandlingen.

Det er vigtigt at huske på, at placere en isterning i nakken kurerer ikke nogen sygdom som sådan, det bidrager til at øge kroppens energi og lindre stress på grund af de særlige kendetegn for at punktere det har.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =