7 formler for din krop alkaliserende med natriumbicarbonat

Se indledende information: Vejledningen til syre-base balance. (Første del) Med disse oplysninger vil du have den grundlæggende viden om behovet for alkalisering kroppen.

Natriumbicarbonat til alkalize kroppen

Hvordan alkalisering kroppen med natriumbicarbonat

Der er flere måder, du kan overveje, hvis du ønsker alkalizing kroppen natriumbicarbonat. Hver af dem er udviklet specielt til forskellige anvendelsesmuligheder afhængig af behovet for kroppen.

1. Sammensætning af ekstrem surhed og fordøjelsesproblemer syre

1/4 tsk bagepulver plus 1/2 kop vand taget efter hver antagelse af tre måltider om dagen er taget fødevarer. Det betyder altså, at det ville tage to gange dagligt. Dette vil hjælpe fordøjelsen og stoppe forstoppelse.

2. Formel til alkalisering blodet

Til denne formel skal du bruge 1/4 tsk bagepulver tilsættes kun 1/2 kop vand. Dette tages én gang om morgenen og en gang før sengetid.

3. æblecidereddike og bagepulver

To spiseskefulde eddike mere 1/4 tsk bagepulver. Tag denne to eller tre gange om dagen på tom mave. Det er meningen at give dig mere energi. PH af denne formel er omkring 7.

4. Bagepulver og citron

Denne simple formel normalisere mange biologiske parametre, phosphater pH, ORP (oxidation reduktionspotentiale), bicarbonater og antioxidanter vitamin C.

Vand potentiel mirakel. En friskpresset citron alt. Derefter tilsættes natriumbicarbonat langsomt, indtil boblende stopper. Derefter tilsættes vandglas medium. Dette er ofte taget to gange om dagen.

Skal tages én gang om morgenen og før sengetid på tom mave.

5. Formel bagepulver og kalk

Samme som ovenfor, men ved hjælp af kalk i stedet for citron. (Det virker som regel bedre end de fleste af disse formler.)

Bemærk: Dybest set ideen om citron eller lime saft er også godt for folk, der frygter nogle natrium retention problemer. Eftersom kalken er så høj kalium, tilsætte natrium til at neutralisere syre i vejen også skabe en balance af natrium og kalium.

6. For folk med problemer, der ønsker alcalinizar natrium blod

Du skal bruge 1/8 tsk bagepulver 1/16 tsk kaliumbicarbonat, 1/4 tsk citronsyre. Tilsæt vand til 1/2 kop vand.

Intet stop læsning: 7 fødevarer, der forårsager acid reflux

Tag to gange om dagen, en gang om morgenen og en om aftenen på tom mave. Dette gøres for at undgå problemer med diarré, hvis det tages sammen med mad.

7.For normalisere biologiske parametre

For folk med problemer og ønsker alcalinizar natrium og normalisere mange biologiske parametre. I denne formel skal du bruge et sæt af friskpresset citron (eller lime) og holde tilføje bikarbonat indtil boblende stopper.

Bicarbonat er 50/50, natrium- og kaliumbicarbonat. Natrium bør altid være der for at få nogle natrium / kalium balance.

Tag to gange om dagen, en gang om morgenen og en om aftenen på tom mave. Dette gøres for at undgå problemer med diarré, hvis det tages sammen med mad.

vigtigt

For at betjene disse basisk formler, du har brug for at drikke masser af vand, mens du spiser noget mad.

Det vand du drikker, vil lade maden være ordentligt neutraliseret (pH), således at ingen "lommer" af eksisterende syre. Spis langsomt tygge og er alt andet end hjælp.

For at tillade mad til at fordøje ordentligt uden behov for syre-base interaktioner i fødevarer, skal du sørge for at spise kun én type af fødevarer kategori for et måltid, og andre fødevarer kategori for andre måltider.

Det har tendens til at bringe ensartethed og mindre ubehag til maven. Så du skal ikke spise mange slags mad på et måltid.

Hvis du kun vil protein, så protein til morgenmad. Og måske stivelse til frokost, og til sidst en vegetarisk måltid natten.

Sørg for, at din sidste måltid på dagen et let måltid for kroppen behøver ikke at foretage yderligere opgave under hvile natten over.

Og endnu en gang gentage: drik masser af vand, mens du spiser. Forsøg ikke at spare på vandet til at ofre pH ubalancer. Vand er en naturlig Neutralizer.

Supplerende bemærkninger vedrørende alkalizing kroppen

En formel for alkaliserende eller mere, kan stoppes og startes når som helst. Ofte det bedste tidspunkt at starte kan være i morgen, tidligt om eftermiddagen eller sent om aftenen.

Du må ikke stoppe læsning: Chokolade og dens fordele for diabetes og hjerte

Men de bedste øjeblikke synes, at være om eftermiddagen eller aftenen, fordi det er den tid, at pH af kroppen har flere problemer. I morgen er det aldrig virkelig en big deal, fordi kroppen har nok hvile.

En af de bedste måder at bruge er formlen bagepulver og kalk, efter at have drukket mange biologiske parametre er bedre normaliseret. Når folk bliver syge, skal nogle meget specifikke ernæringsmæssige problemer behandles først afhængigt af den tilstand.

Hvis pH af kroppen er meget høj, da tilstedeværelsen af ​​en sur sprog, så er det sandsynligt, at kun natriumbicarbonat gør. I nogle tilfælde sure opstød, naturligvis eddike cider og natriumbicarbonat kan fungere.

Hvis du har problemer med at få alkalize kroppen trods indsatsen fra at tage meget bikarbonat, kan natriumbicarbonat formel og kalk arbejde.

Men der er en skjult problem, og det er din kost, og ofte brødet inden det; vitamin B6, sædvanligvis i form af HCl, i stedet for den korrekte form af pyridoxin phosphat 5; for meget bordsalt i stedet havsalt (halogener for mange og ikke nok mineraler), eller overdrevent drikkeri Coca-Cola og kaffe.

Se flere basiske fødevarer 7

I en undersøgelse, folk, der spiste en masse pizza og hamburgere efter interrupt, dens pH-værdi tilbage til normal på en dag, men havde også til at holde tage bikarbonat stadig lidt kost, såsom kød.

Dette er usædvanligt hurtigt, som de havde problemer at normalisere pH i mere end en måned, trods tager bagepulver.

Hvis din krop er lavt energiniveau, så æble cider eddike og bagepulver kunne arbejde godt sammen med det.

Faktisk er den lavt energiniveau bliver helt almindelig dag i vores dage, og er grunden til, at æble cider eddike (VSM) er fortsat den mest populære hidtil.

Problemer opstår ofte, når VSM taget alene. Den korrekte måde at tage, er at bruge VSM med natriumbicarbonat.

Forsket og skrevet af udstyr Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

map