Måder at tabe sig uden motion

Måder at tabe sig uden motion

Vægttab kamp har mange fronter og næsten alle er meget hårdt og svært, der involverer mange diæter og øvelser ofret. Men der er andre måder, der kan hjælpe os med at tabe gradvist uden større besvær. kender 8 Måder at tabe sig uden motion.

Denne artikel har ikke til hensigt at angive, at det bør undgå fysisk aktivitet og motion rutiner for at opnå vægttab, men er at nævne, hvilke faktorer tillader vægttab, der ikke er relateret til motion er, og ofte det ukendte eller ansætte forkert.

Måder at tabe sig uden motion

Lavere lys
En nylig undersøgelse fra Cornell University fandt, at mange spisevaner er relateret til intensiteten af ​​lys; folk testet i denne undersøgelse forbruges flere kalorier med stærkere lys, mens de, der havde indtaget færre kalorier dæmpet belysning. Lærde er enige om, at stærke lysstofrør fremme overspisning.

Drik rigtige briller
Selv om det lyder mærkeligt, en undersøgelse i Storbritannien fandt, at folk, der drikker drink i krumlinede fartøjer op til 60% mere alkohol, juice og sukkerholdige drikkevarer (Gasformig og energigivende), end de gør i vasa recta. Tilsyneladende formen på glasset opfordrer underbevidste til at fortsætte med at drikke.

Du må ikke stoppe læsning: Zucchini er ideel til vægttab

Sove mere (nødvendige timer)
Det er ingen hemmelighed, at sovevaner påvirker vores mad. En nylig undersøgelse fra Mayo Clinic konstateret, at mennesker, der sov blot 6 timer forbrugt mere end 500 kalorier om dagen fra dem, der sov 8 timer. Mangel på søvn øger niveauer af ghrelin, kendt som sult hormon.

Flere måder at tabe sig uden motion

Sig "Jeg kan"
Selv om det lyder selvmodsigende at sige, at vi ikke ønsker at spise vi vil spise mere af kontoen. En nylig undersøgelse viste, at 64% af de "Jeg kan ikke", endte med at spise. Hvis du ser spise som en straf, og siger, at han ikke kan gøre, er det sikrest at afslutte spise noget, der ikke er sundt.

Ikke tænke som "tynd"
Når vi starter en diæt for at tabe sig, vi næsten altid på kuverten vægt og er overvægtige. Psykolog Susan Albers, Cleveland, forfatter til "Spise mindfully og 50 måder" ( "50 måder at spise bevidst") Klinik forklarer, at den tankegang spiller en stor rolle i vores mad papir og hvis vi tænker tynd, vi er disponeret for at være.

Kig ikke sukker
De siger, at maden kommer ind i øjet, og det er sandt. Der er allerede flere undersøgelser, der angiver, at hvis den mad, vi observerer en slags hjernescanning, der får os til at spise mere. Men hvis vi undgå at se appetitlige måltider (op til fotografering), vil vi være mindre sårbare over for trang. Her kunne sætningen: "Ude af øje, mave ikke føler".

Du må ikke stoppe læsning: Styring sult hormon til at tabe sig

drikkevand
Dette er en af ​​de mest populære tricks til ikke at spise mere end nødvendigt. Drik vand før hvert måltid vil give os følelsen af ​​tilfredshed, men hvad der er bedst vil forhindre spise fed mad. Passende måder at tage vand.

Ikke tænke på mad
Hvis du fantaserer om mad og tænke over, hvad vi vil frokost, alt hvad du vil opnå, er at vække hormonet ghrelin (sult hormon), som uden tvivl vil gøre os spise mere. Undgå at tænke på mad, og hvad du spiser, kan du arbejde på dit selvværd, eller fokusere på de mål, du ønsker at opnå for at opnå fokusere dit sind på noget andet end mad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 92