Potteplanter at ren luft og fjerne giftstoffer

Indendørs planter kan hjælpe med at rense luften og dermed hjælpe med at fjerne giftstoffer, dette er en gammel teknik bruge naturen til at opretholde balancen i hjem og sundhed.

potteplanter baggrund afgifte luften

Oplev disse 6 stueplanter, der renser luften i dit hjem og de kan hjælpe dig med at holde sig væk fra de daglige toksiner.

Har du en plante i dit hus? Normalt, luftkvalitet inde i vores hus er meget værre end udenfor. Der er flere trin, du kan tage for at forbedre indeklimaet i dit hjem. En måde at opnå dette er har flere stueplanter at rense luften og reducere toksiner.

Fordele ved stueplanter

For flere år siden, NASA studerede planter og dens evne til at rense indendørs luft. De fandt, at visse planter var bedre Filtrering luft og scavenging af flygtige organiske forbindelser (VOC) end andre.

Hvorfor indendørs planter, der ren luft kan hjælpe med at forbedre sundheden?

Potteplanter er ikke kun til gavn for at øge iltindholdet i vores hjem, også Det har vist sig at reducere giftstoffer i den luft, vi indånder.

Det har vist sig, at luften i vores hjem indeholder skadelige giftstoffer som i sidste ende ender i vores kroppe. Hvis toksiner er byggematerialer, maling, tæpper, gasser eller støv, kan niveauerne af disse toksiner i luften reduceres.

Disse planter kan reducere mange forurenende stoffer, herunder benzen, formaldehyd og mikrobielle patogener.

Hvor mange planter har du i dit hus?

Ifølge NASA er det tilrådeligt at have omkring 15 til 18 af disse planter i dit hjem (Anbefales specielt til et hjem på cirka 1.800 kvadratfod). Husk også placere mindst én plante i dit værelse, eller helst mere end én.

6 indendørs planter som renser luften:

Disse planter er mest gavnlige for at forbedre indeklimaet. Det er nemt at finde alle disse planter lokalt.

1. Aloe

aloe vera plante

Aloe planter er meget gavnligt at øge iltindholdet i dit hjem. Det har vist sig, at også absorbere formaldehyd, carbondioxid og carbonmonoxid. En gryde med aloe vera svarer til ni biologiske luftfiltre.

2. spider plante (Chlorophytum comosum)

spider plante eller bånd bryllup

Spider planter er i stand til at udføre fotosyntese under minimal belysning. Disse støtte i absorptionen af ​​luftbårne toksiner, herunder formaldehyd, styren, carbonmonoxid og benzen. En edderkop plante er i stand til effektivt at filtrere room 200 kvadratfod.

3. Engelsk vedbend (Hedera helix)

engelsk vedbend

den Engelsk vedbend er en anden stor stueplante, der fjerner giftstoffer. Det er blevet vist, at denne plante reducerer 60% af toksiner i luften og 58% af affaldet i luften efter at være placeret i et rum for kun 6 timer.

4. Fred Lily (Spathiphyllum 'Mauna Loa')

Fred lilje

Med en fred lilje i dit hjem, vil du i høj grad reducere kemiske giftstoffer i luften. Denne plante filter formaldehyd, trichlorethylen og benzen skadeligt.

5. slange plante (Sansevieria Trifasciata'Laurentii ')

slange plante
Denne stueplante, der rent luft er næsten uopslidelig. Hvis du ønsker at starte en nem plante at passe, ville dette være et godt valg. Snake plante hjælper med at fjerne giftstoffer fra luften og kræver kun lidt eller ingen belysning.

6. Gummi plante (Ficus elastica)

Gummi-figen

Gummi planter eller elastisk Ficus er fremragende til at fjerne giftstoffer fra luften, især formaldehyd. Disse planter kræver minimal belysning og er også nem at passe. Bemærk: bladene kan være giftige, så vær forsigtig, hvis du har dyr derhjemme.

Må ikke stoppe læsning: Diy håndværk indretning til hjemmet

Du ønsker mere variation?

NASA nævner også følgende gavnlige planter til at forbedre indeklimaet i boliger. Disse planter kan være sværere at finde lokalt, men hvis du finder nogen af ​​disse planter, skal du huske at tage en!

 1. Kinesisk stedsegrønne (Aglaonema modestum)
 2. Rød-kantet Dracaena (Dracaena marginata)
 3. Palmeolie eller bambusstokken (Chamaedorea sefritzii)
 4. Philodendron blad Heart (Philodendron oxycardium, Syn. Philodendron cordatum)
 5. Weeping figen (Ficus benjamina)
 6. Pothos ivy guld eller djævel (Aures guldranke eller Scindapsus)
 7. Dracaena majsplante (Dracaena fragrans Massangeana)
 8. Dracaena - Warneck (Dreacaena dermenisis Waneckii)
 9. Dracaena Janet Craig (Dracaena Janet Craig deremensis)
 10. Elephant ear Philodendron (Philodendron domesticum)
 11. Selloum Philodendron (Philodendron bipinnatifidum, Syn. Philodendron Selloum

Andre planter til dyrkning indendørs

Følgende arter af potteplanter er også i stand til at ændre atmosfæren i værelserne. Nogle kan modstå selv aircondition.

orkidé

orkidé stueplanter ændre miljøet

Han er en mester i indendørs brug spørger lidt pleje. En af de mest almindelige arter er møl, hvis blomster afrundede varierer fra hvid, pink, gul og lilla. Det fungerer bedst i lerpotter, fordi de er porøse og dræne vandet. De skal dyrkes i delvis skygge, med indirekte belysning. Vær opmærksom på farven på bladene: hvis det bliver mørkt, placere ændringer orkidé.

Palmera Abanico

Nterior fan Palm planter, som modificerer miljø

Langsomt voksende, er ideel til dyrkning i potter. Men det skal sættes ind i store, veloplyste omgivelser. Dens store, plisserede blade og tandede margin i en dejlig lys nuance af grøn, henlede forbipasserende. For at holde det sundt, fjerner gamle døde blade og befrugte i løbet af sommeren. Beskyt den mod kraftige vinde og aircondition.

bregne

bregne planter let at vokse inde i

Lys grøn, har lange blade og dråber, som har tendens til at være voluminøse grupper, demonstrerer sin smukke tekstur. For at udnytte disse funktioner, sætte planten i hængende potter eller i et højt sted. Belysningen er ideel til dyrkning delvis skygge, men også kan lide at få en diffus belysning. Vind er en af ​​sine største fjender, fordi det ender med at brænde de yngste blade.

kaktus

kaktus stueplanter til at vokse

Dette er en stor mulighed for dem, der ikke har tid eller hvordan man passer planter. Den kaktus nyder mange timers direkte lys og lidt vand. Jo mere sol du modtager din kaktus, mere robust og smukt det er.

Chamaedorea elegans eller Parlor håndflade

elegant palme stueplanter, der forbedrer miljøet

Denne lille palme er smukt og et godt valg for boligindretning lyse men diffust lys. Forekomsten af ​​direkte sollys kan brænde bladene, som er lang og lyse. Undgå vokse i et miljø med en masse vind eller klimaanlæg. gulnede blade eller tørre punkter viser mangel på fugt.

Pleje af stueplanter

Du kan pleje dine stueplanter i en meget let måde kun efter ordret nogle af disse tips og læring, at hver plante har sine egne behov og dens evne til at tilpasse sig til miljøet, så de kan vokse og udvikle sig på en sund måde, du har brug for at lære, hvad deres behov er.

Hvordan at opretholde og pleje til stueplanter

For at bryde den monotoni af grå storby flere og flere husstande bliver tilføjet til hobby voksende planter. Det er at bryde den kunstige og skabe et sundere miljø for vores levende rum, hvilket bringer de dæmpede farver af cement ved den grønne skær af naturen.

Du må ikke stoppe læsning: badeværelse indretning feng shui stil

men Vi kan ikke glemme, at vores potteplanter er levende ting og derfor har de en række behov, såsom el, vand, jordens næringsstoffer og vi skal opfylde vis temperatur, efter teach hvordan man kan opretholde og pleje til stueplanter

Betydningen af ​​lys

Lys er afgørende for livet på vores planet og flora ingen undtagelse element. Derfor, når vi går til at vælge det sted for vores fabrik første ting har vi til huske på, er, at der er tilstrækkeligt belyst. Ideelt er sollys, men det kan ikke være den kunstige belysning vil også tjene os.

Pas på overskud, sJeg lyskilden er meget stærk og direkte indvirkning på planten kan forårsage forbrændinger påvirker deres vækst tempo vil vise nogle gulnede blade og dårlig. I modsætning hertil en plante, der ikke har nok lys vil visne og dø.

Vi bevæger regelmæssigt vores stueplanter at modtage solen jævnt. Om sommeren trækker vi dem fra vinduerne og om vinteren, når det er bare svageste, viljen tilgang. Generelt de har brug for omkring 15 timers solskin, så hvis vi ikke når dette beløb bliver nødt til at bruge en form for kunstigt lys.

Hvordan at opretholde og pleje til stueplanter

Tips til at tage sig af disse stueplanter

Her er nogle enkle tips og tricks, der kan hjælpe os med at bevare planter i optimale betingelser at udnytte de naturlige forhold, hvor vi kan tilpasse vores rum.

Temperatur og fugtighed

Når en plante er mangel på fugt stopper voksende, dens blade bliver gule og falder af. Nogle arter er tilpasset til høj fugtighed og derfor skal fordampes regelmæssigt for at kompensere for tabet af vand i tørre miljøer. Vi kan også holde potterne med fugtig jord for at opdatere vores planter eller omfatter en lille vand skål under hver potte.

Med hensyn til temperatur, generelt en plante bliver nødt til at udvikle et gennemsnit, der varierer mellem 12 grader om vinteren og 24 om sommeren, ingen pludselige ændringer, der kan ændre deres vækst.

Dette vil afhænge af, hvor du befinder dig. Det er uklogt at placere den i nærheden af ​​en varmekilde, såsom en pejs eller i direkte kontakt med solen og dårligt vejr, såsom på en balkon. Vi skal også være forsigtig med varme og aircondition.

Kunstvanding og næringsstoffer

Vanding vil afhænge af mange faktorer, herunder den type anlæg, dets placering og hvor høj temperatur, da sved er mere og mere vand vil gå tabt. Om sommeren har vi til at tage særlig pleje, at vores anlæg er godt køligt uden at komme til poolen. Når vi er i tvivl, skal spille med fingerspidserne jord, hvis det er vådt, er det ikke nødvendigt at vande det.

Som for jordens næringsstoffer, er maden af ​​vores planter og naturressourcer ender med at løbe ud. Derfor bruge nogle kompost er absolut nødvendigt at sikre et godt helbred. De tre vigtigste elementer en plante behov er nitrogen (for vækst), phosphor (for at lette nye skud) og kalium (for at give større modstand).

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 67