Hvordan man laver en banan og ingefær marmelade

denne lækre banan marmelade ingefær og sukker fri, gluten og konserveringsmidler, er en oplevelse, du ønsker at nyde hver dag. Både på morgenmad eller snack på fuldkornsbrød eller en rig lækre pandekager, vil dette unikke opskrift gør du ønsker at gøre to gange næste gang.

Sukker-fri-banan-ingefær-marmelade

Fuld af varme og søde smag, vil denne opskrift sukker efterlade dig med mere end forkælet ganen. Bananer er en af ​​de største frugt og fiber-rige ernæringsmæssige fordele, der gør denne opskrift, sammen med andre ingredienser, et produkt værdig til at blive smagt af deres dufte og eksotiske varianter.

Bananer, dog er de frugter, rot nemt, og lad os tid til at spise dem, som vi ønsker. Der er tidspunkter, at vi ikke gå glip af supermarked tilbud, og vi begyndte at købe bananer tænker, at vi forbruger, før det er for sent, men det er ikke. Men den gode nyhed er, at der er måder, hvorpå disse bananer kan godt bruges. For eksempel forberede dem i opskrifter. Når de er lidt ud over sin pointe, ikke dækkene, kan du følge effektivt udnytte.

Det følgende er en opskrift på banan marmelade. Uanset om du bruger din modne eller punkt bananer, denne opskrift vil du lækker. Det er også praktisk fra start til slut: Det er nemt at forberede, kan du opbevares i køleskab og langtidsopbevaring.

Du må ikke stoppe læsning: det er godt at smør kaffe

Sådan laver du en banan marmelade

banan marmelade

ingredienser

 • 2 store bananer (eller 3-medium)
 • 2cm -3/4 "stykke frisk ingefær (eller 1/4 tsk pulveriseret ingefær)
 • 1 orange (citronskal og saft)
 • Saft af en halv citron
 • 1/4 tsk stødt kanel
 • 1/4 tsk vanille ekstrakt
 • 2 tsk honning
 • en knivspids muskatnød

instruktioner

 1. Skræl og hak bananerne og Hak frisk ingefær. Du kan rist det fint.
 2. Bland disse i en gryde med tung base med appelsin og citronsaft og appelsinskal, vanille ekstrakt, kanel og muskatnød. Tilføj honning.
 3. Opvarmes forsigtigt indtil honningen er helt opløst, og derefter hæve temperaturen til lav varme og omrøring, koge i 15 minutter. Hvis kogt for lang bananer mørkere.
 4. Placer blandingen i en steriliseret flaske og hætte. Opbevar i køleskabet og bruge i 2 uger. Hvis du vil gemme, dække med låg og pakning jar konserves og forsegle det med vandbad.
 5. Serveres på ristet brød eller scones, eller endnu bedre, serveret med yoghurt til morgenmad.

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 87