Følelsesmæssigt og fysisk kost detox for leverproblemer

Leveren er vores største metaboliske orgel, og har til at behandle alt, hvad vi sætter i kroppen, herunder medicin, tilsætningsstoffer, forurening i vand og luft. Det har også til at behandle al den mad, vi spiser, fedt fordeling og produktion af mange enzymer. Når kroppen kraftig belastning, kan der være meget proces, og det overskydende lagres i en række forskellige steder i kroppen. Gennemgå følgende kost at afgifte din lever og dine følelser, som er meget, også medvirkende faktorer til en ladet lever.

leverproblemer

Almindelige tegn på leverproblemer

Lever, som et organ, der renser giftigt, er en af ​​de vigtigste dele af kroppen, kan du gemme de affaldsstoffer og giftstoffer, indtil de kan behandles. Det er ligesom et sted fuld af gamle ting, der ikke anvendes mere skab, men har ikke haft tid til at rydde op og kassere alle de "junk". Lever problemer kan forårsage fysiske og følelsesmæssige symptomer.

Fysiske tegn på leverproblemer

 • intermitterende smerter
 • Muskelkramper og kramper, muskelspændinger, kan du ikke slappe af
 • Leverproblemer normalt bringe svimmelhed og vertigo
 • interne eller eksterne eller agitation tremor, tremor
 • Dunkende hovedpine, især ved tindingerne eller bag øjnene
 • Ringen for ørerne
 • Tørhed i overkroppen (øjne, mund, bihuler, hud)
 • Søvnbesvær, vågne op mellem 1 og 3 am, eller kan ikke sove længe
 • Hypertension (forhøjet blodtryk)
 • Menstruationsforstyrrelser og præmenstruelt syndrom ofte er leverproblemer
 • kronisk forstoppelse
 • Opstød eller gas efter måltider, især efter fedtholdige eller fed mad viser mulige leverproblemer

Følelsesmæssige tegn på leverproblemer

Følelsesmæssige tegn på leverproblemer, er næsten altid en retroalimentativo cyklus. Grundene til, at en lever kan blive beskadiget, undertiden ledsaget af følelsesmæssige problemer, og nogle gange følelsesmæssige problemer som følge af leverproblemer. Det er, som vi nævnte, en cyklus, feeds tilbage en gang allerede eksisterer.

Denne rengøring vil i høj grad hjælpe mennesker, der lider af depression, angst, panikanfald, sygdomme forbundet med smerte, såsom fibromyalgi, gigt, knogleskørhed, og andre.

Tankefuld leverproblemer

 • Depression og manio-depression
 • Føle sig overvældet og for følsom; græder let eller vrede
 • Irritabel, ophidset, vred, følelsesmæssigt ustabile
 • Leverproblemer kan bringe nervøsitet, uro og rastløshed
 • Manglende evne til at opretholde forpligtelser
 • Rastløshed eller "afvikling", når du har leverproblemer
 • Ting uløste; "Evige rejsende"
 • Manglende motivation, kørt fast
 • Mangel på tålmodighed er ofte et symptom på leverproblemer
 • Mangel på dom
 • Vanskeligheder at træffe beslutninger
 • Afhængighed og følelsesmæssige vedhæftede filer
 • Tab af følelse af eventyr og søgen efter nye oplevelser

Følelsesmæssigt og fysisk kost detox for leverproblemer

Det bedste tidspunkt at gøre en lever rense er i løbet af foråret. selv tage sig af leveren er vigtig hele året, Foråret er den tid, hvor leveren er mest aktiv i traditionel kinesisk medicin.

Denne detox behandling for leverproblemer har en speciel diæt følges i fire dage sammen med mild motion.

Fødevarer, te og andre elementer rengøring er designet til at afgifte og forsigtigt frigive affald og giftstoffer akkumulere der har holdt fast leveren.

Leverproblemer Bentonit pulver

Shopping liste over ting, du skal bruge:

 • Clay Green / bentonit (ernæringsmæssige fødevarebutikker)
 • Et godt udvalg af friske grøntsager
 • Frisk ingefær og / eller hvidløg krydderier
 • Sort af frisk juice og frugt
 • Ekstra jomfru olivenolie
 • friske citroner
 • Økologisk hel havre
 • Urtete: rosmarin, mælkebøtte, kamille eller timian
 • ren honning (om ønsket) til at søde te

Du må ikke stoppe læsningen 10 fordele ved at drikke varmt vand med citron i morgen

forberedelse

Læs alle instruktionerne nedenfor, så du ved, hvad du skal gøre.

1. Vælg et tidspunkt for din rengøring for at sikre succes. Forsøg ikke at detox i et stykke tid ved du, at du deltager i en fest eller anden begivenhed, der vil vise fødevarer, der kan friste dig til at sabotere rengøring.

2. Lav en aftale for en massage eller shiatsu session på dag 3 eller 4.

3. Hvis du har en ven eller et familiemedlem, der gerne vil gøre dette med dig, vil det øge din succes og gøre hele processen mere sjov. Du kan forberede måltider sammen, spise sammen og sammenligne noter om, hvordan de føler, mens denne proces udfolder sig.

4. Køb den krævede mad, te og ler dagen før du går til at starte din rengøring.

5. Du kan forberede en "grøn suppe" eller grøntsager med dine grøntsager valgte aftenen før, så vil du være klar. Hvis du planlægger at have dine grøntsager som en salat, kan du gøre en stor skål med dine grønne grøntsager den foregående dag.

6. Natten før start, blande 1 tsk grøn ler 2/3 kop varmt vand. Så lad reposarla natten over uden omrøring.

7. Grøn ler er tilgængelig i de fleste helsekost butikker.

8. Hvis du tager receptpligtig medicin tager dem på som anvist af lægen.

Instruktioner for dag 1 til 3

1. Efter opstår, drikke vand og har forberedt ler efterladt uden omrøring natten over (ikke ryste, kun tager vand ikke reposada ler på bunden, denne vand indeholdende lermineraler, der er gavnlige til leveren ).

2. Kom lys, kan grønne grøntsager dampes, rå salater, eller lavet i en suppe. Det bedste er kål, broccoli, porrer, spinat eller andre greens, blade salat som den romerske eller røde blade salat (ikke icebergsalat), selleri, grønne løg, gulerødder, grønne linser eller flækærter grønne. Brug kun hvidløg og / eller ingefær til krydderier.

Ingen salt, ingen dyr fødekilder for disse 4 dage). Kun friske grøntsager, ikke dåse eller frosne kommer.

3. Frisk frugt og frisk frugtjuice (ikke frosne eller emballeret). De mest relevante er grapefrugt, mandarin, citron, lime, æble og lyse bær som jordbær. Ingen bananer.

4. For rå salatdressing faktum bruger kun ekstra jomfru olivenolie og frisk citronsaft.

5. Hvis du ønsker en snack, tage et æble, gulerod pinde, eller nogle selleri sticks. Drik så meget vand som du ønsker.

6. Du kan også spise nogle grød (havre eller rullet cut vælge god kvalitet glutenfri økologisk hvis det er muligt).

7. I løbet af disse fire dage, skal du undgå alle animalske fødekilder, såsom kød, æg, ost, mælkeprodukter. Undgå sødemidler, undtagen ren honning; enten aftappet forbindinger eller krydderier eller industrialiseret.

8. Efter hvert måltid skal du have en kop varm te fra en af ​​de følgende fire varianter:
Rosmarin, mælkebøtte, timian eller kamille. Du kan bruge en teskefuld honning i te.

9. Om eftermiddagen, gør 15-20 minutter af kraftig motion (rask gang, cykling, yoga "svedig", etc.), og drikke en kop varmt vand med saft af en tredjedel eller halvdelen af ​​en frisk citron .

Må ikke stoppe læsning: Naturlige retsmidler til at forhindre fedtlever

Eksterne behandlinger for afgiftning (en eller dagligdags)

børstning-de-skin-tør

• Børstning hud hver dag
• Shiatsu (japansk akupressur massage)
• ingefær komprimere i leveren, 15 minutter (en håndfuld hakkede friske ingefær i skiver i 2 liter kogende vand, lad det simre i 15-20 minutter, lad køle lidt, derefter dyppet klude eller håndklæder hånd ind i te og gælder for leveren området. Skift håndklæder, som de afkøles)
• Omslaget af grønne ler i leveren, 30 -45 minutter (du kan bruge sidesten ler om morgenen. En grøn + lige dele vand ler, der anvendes i det område af leveren, som du gør i en ansigtsmaske, dække med et håndklæde holdes varm og slappe af i 30-45 minutter. Skyl med varmt vand)

Instruktioner Dag 4

Ligesom dage 1-3 undtagen:
Ingen mad efter 04:00. Lige før sengetid, bland 1/3 kop ekstra jomfruolivenolie med 1/3 kop frisk citronsaft i en flaske med låg. Ryst kraftigt for at blande, og derefter drikke. Gå i seng, ligge på din højre side i mindst 30 minutter, og gå til at sove.

interessante ting, der kan ske, mens du er desintoxicándote

Du ved, at afgifte leveren bringer følelsesmæssige konsekvenser og også fysisk, fordi både sind og krop er forbundet og ændringer påvirker den anden. Men du behøver ikke gå i panik, disse ændringer er altid til det bedre, så husk at detox er noget du altid give fordele på kort, mellemlang eller lang sigt.

1. Mange mennesker oplever følelsesmæssige udbrud af vrede eller depression. Du skal vide, at dette er en del af clearingprocessen og rengøring. Det anbefales at gøre dette oprydning på et tidspunkt, hvor de kan få meget tid til dig selv, medmindre du laver med andre.

Må ikke forberede mad til andre i løbet af denne tid (medmindre de er i rengøring for), eller købe, eller har planer om at rense det for dem. Holde fokus på din egen helbredelse.

2. Du har ændringer i din mønstre evakuering. Dette er et godt tegn, at rengøringen finder sted. Du kan have andre tegn korreleret med afgiftning, såsom hovedpine, muskel- eller ledsmerter, træthed, ændringer i kroppens lugt, etc. Disse ting er sædvanligvis forbigående og tilbringe en kort tid i kroppen eliminerer toksiner.

3. Det kan være nyttigt at holde en dagbog over dine tanker og følelser i løbet af denne tid. Det er almindeligt for folk at have glimt af indsigt i en rense og ønsker at omsætte deres refleksioner. Du kan også opleve negative følelser, der i en uge senere, vil du ikke være i stand til at huske, hvad du var vred eller deprimeret, medmindre skriftkloge.

Du kan bruge din dagbog til at holde arbejder efter afvænning, fordi ofte de erindringer, drømme og andre psykiske og følelsesmæssige reaktioner komme op til overfladen.

4. Efter rengøring, efterhånden vende tilbage til en normal måde at spise, en sund ernæring praksis. efter detox én gang, er det lettere for de fleste mennesker til at gøre en pause fra skadelige stoffer såsom koffein, nikotin, sukker osv

5. Denne proces kan gentages for yderligere rensning. Dette kunne være op til to gange om måneden. Du kan gøre en del af det hele tiden, ligesom drikkevand eller varm citron te rengøring.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =