Sådan fjerne røde øjne

irriterede øjne VL

Problemet med røde øjne eller røde øjne kan finde bekendt, da vi næsten hele sker eller er sket nogensinde. I modsætning til andre komplikationer, der opstår i øjnene, rødme er en af ​​de mest almindelige: Små blodkar på overfladen af ​​øjeæblet spile og det hvide i øjet bliver rød. Ofte rødme er noget, der kan undgås.

Sådan fjerne årsagerne til røde øjne

Der er mange faktorer, der kan forårsage rødme i øjnene, såsom cigaretrøg, tårer, har allergi over for pollen, selskabsdyr skæl, og selv dårlig kvalitet kosmetik. Andre årsager kan være relateret til antallet af timer foran en skærm eller et tv, blandt andre.

Undgå røde øjne

De kan forekomme i løbet af en forkølelse, influenza eller akut respiratorisk sygdom også.
Mange øjne, selv reagere på klimaændringer og stress forårsager rødlig udseende i øjeæblet.

Her er nogle praktiske og naturlige løsninger til at undgå dette problem i øjnene, der ikke kræver meget arbejde og kan medføre store fordele.

Rest udsigt

Hvis rødmen skyldes tilbringer mange timer, især om natten, foran computeren eller den konstante mangel på søvn, så dine øjne nødvendigvis brug for en god hvile. Eksperter siger, i løbet af de timers søvn, slappe af vores øjne og hvile godt, så sørg for at finde tid til at få nok søvn. Den næste dag, du vil se, hvordan dine øjne er ikke længere rød.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan din hjerne bliver afhængige af koffein

Hvis du er i et job, hvor du er nødt til at læse dokumenter, og bruger en masse tid på at gennemgå aflæsninger, bør du ikke glemme at give dine øjne en pause. Kig ud af vinduet, hæld dig selv en te, eller bare sidde med lukkede øjne et øjeblik.

Hvis din sag er at tilbringe mange timer foran computerskærmen, kan dette medføre en alvorlig belastning øje muskeltræthed, der fører til det. For at undgå rødme vælger at se bort flere gange og ofte stimulerer blinke. Dette vil fugte øjnene og lindre spændingen af ​​øjenmusklerne.

fjerner allergener

Hvis rødme skyldes en allergisk reaktion, men du er ikke sikker på, hvad det er, så prøv at tage væk fra de produkter, du bruger regelmæssigt, såsom parfume og makeup. Prøv kun at bruge naturlige produkter, shampoo lugtfri og ikke-allergifremkaldende, sæber og kosmetik for at undgå røde øjne. Og glem ikke at konsultere en specialist til at bestemme på grund af rødme.

Vær forsigtig med kontaktlinser

Kontaktlinser irritere øjne både som allergi eller mange timer ser TV. Sagen er, at de er daglige slid og gnid hornhinden, der forårsager rødme. Om natten, altid fjerne dine kontaktlinser. Denne måde har du vil give ilt til dine øjne.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan kan man øge alkalinitet af vand

Sådan behandler røde øjne

Forudse alle mulige situationer, der kan forårsage røde øjne, er urealistisk, så du bliver nødt til at vide, hvordan du løser vasodilatation engang præsenteret. Vi vil give dig nogle retningslinjer, der vil gøre dit look er upåklageligt rene.

kolde omslag

kolde pakninger anvendes på øjenlågene i 20 minutter også hjælpe indsnævre blodkarrene. For at gøre dette, du har brug for isterninger pakket ind i et lommetørklæde eller en ren klud. Du kan også suge kluden i vand med is. Sørg for, at kluden er ren, for at forhindre øjenbetændelse.

Brug kartofler

en skive af friske kartofler Det skal placeres på lukkede øjenlåg og holde det i 5-7 minutter. Du kan også bruge kamille te, indlejret med et stykke vat og sætte det på øjenlåget, og forsøge at holde øjnene lukkede i 3-4 minutter.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 22