Fødevarer, der gør dig fed hofter

Hvordan fedt ophobes og distribuerer i hele kroppen er relateret til faktorer, der kan fremhæve, såsom hormonel ubalance, mad og genetik. Fat fedt hofter kan også distribueres af lår, ben og mave, det afhænger også af, hvilken type krop du har, og genetisk disposition.

fødevarer, der kan opfede hofter

Opfede hofter kan være meget hurtigt, i modsætning til andre vægtøgning, så vi skal undgå det, før det sker, at forstå, hvad er de fødevarer, der kan udløse det.

Fødevarer, der kan opfede hofter

Ved at spise visse fødevarer og tung rigeligt, fedt ind i blodbanen næsten øjeblikkeligt, kan gives processen med fedt i kroppen efter en time for indtagelse og efter tre timer, fedt forarbejdes af kroppen og inkorporeres i væv; især i hofter, lår og bagdel"Dette blev afsløret af en undersøgelse fra Oxford University ekspert Fredrick Karpe.

Du skal huske, at disse fødevarer gå direkte til dine hofter og den bedste måde at undgå dette er at forhindre deres indtag, skifte til en mere afbalanceret kost. Følgende er nogle af de mange fødevarer, der kan holde på dine hofter øge sin størrelse.

1. Sodavand og alkoholiske drikke

Som angivet ved Europæisk Prospective Investigation ind Cancer and Nutrition Tyske institut for Human Ernæring, denne form for væske bidrager til ophobning af kropsfedt hos kvinder, især i området ved hofterne.

2. is eller sne

is kan opfede hofter

Mens isen kan synes et indfald uden store ulemper, denne mad er en af ​​de vigtigste årsager til fede hofter, og gør noget godt for fedt reserver. Mellem 5 og 15 gram fedt sidder fast i en halv kop is. Hvis du undgår din fordel og har en sund investering ikke kun for at forhindre yderligere udvide dine hofter, men også gavne den generelle sundhed.

Du må ikke stoppe læsning: Så du kan tabe ved hjælp af vand ingefær

3. rødt kød og forarbejdet

Forskning New England Journal of Medicine fandt, at forbruge store mængder af forarbejdet kød, såsom pølser og hamburgere, bacon og salami, er forbundet med vægtøgning. Reducer kødforbruget betyder, at kalorieindtag er reduceret, og som kunne være med til at kontrollere vægten. Vælg andet protein såsom fisk og kylling, og vegetabilsk baseret protein, såsom bælgfrugter.

4. Burritos

Ingredienserne i denne type fødevarer, såsom ost, ris, tortillas, kylling og syrnet fløde (der indeholder fermenteret mælk). Med dette har vi et problem at øge vægten. Dette har ikke kun 19 gram fedt, men er også tilføjet til din krop 1180 kalorier og 2900 mg natrium. De fleste af dem går direkte til dine hofter.

5. Papas

Kartofler er den type mad tilberedt på nogen måde, vil gøre dine hofter lider vægtøgning på grund af ophobning af fedt. Hvad enten i form af stegte pommes frites, mosede, bagte, er en fødevarer af høj i kulhydrater, og hvis spises i overskydende forberede kroppen til at tage på i vægt hurtigt, ifølge forskning fra The New England Journal of Medicine i 2011 . søde kartofler eller bagte søde kartofler er et sundere valg, fordi effekten af ​​blodsukker, de producerer, er lavere.

6. Fondue

fondue fødevarer, der kan engodar hofter

Dette er en plade, der kan fremstilles med forskellige ingredienser, som prioriterer osten og hvor forskellige fødevarer kan bade. Ost og mere ost. Selv om det kan være lækker mad, kunne rigelig indtagelse af disse retter gøre dig fedt hofter. Den indeholder omkring 1.300 kalorier, hvilket gør det til en meget usund opskrift. Væk fra denne lækre ost kan du hjælpe dig med at undgå at udvide hofter og andre problemer i forbindelse med overdreven vægtstigning og relaterede sygdomme denne.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan laver du en saft til at øge fedtforbrænding

7. Kommercielle Burgers

Hvorfor havde dette at være på listen? Desværre, cheeseburgere bære en stor mængde af mættet fedt, der kan betyde en katastrofe for dit helbred og øge dine hofter. Lavet med hvidt brød, med en usund ost og rødt kød industrien, kan det være meget skadeligt for sundheden, især hvis forbruget udføres flittigt. Hvis du ønsker at holde mave, hofter og lår i bedre form, og andre får et bedre helbred, undgå disse fødevarer kan være en god start.

8. forarbejdet saft

Ifølge en undersøgelse offentliggjort af University of California, siger de, at hvis du indtager denne drik støt (som mange gør i dag for at spare arbejde) dette kan udløse fedme. Drikker disse safter som indeholder saccharose uden fiber, er relateret til metabolisk syndrom, betyder dette derfor at ophobe fedt i hofter, mave, lår og andre dele af kroppen, så din figur ikke så foretrække, men værre, helbred forværres.

9. Nødder

Selv om disse fødevarer kan hjælpe hjerte-kar-sundhed, kalorieindholdet af nødder er 7:55 end frisk frugt. For eksempel cirka druer container kan indeholde omkring 60 kalorier, men i stedet den samme beholder, men rosiner indeholder 460 kalorier. Mens det anbefales forbrug af nødder, bør du vide, hvordan man kan indarbejde dem i din kost, i stedet for at tilføje dem til en rigelig forsyning, fordi dine hofter du lider.

Hvis du vil undgå overvægt i hofter, Du kan vælge andre drikkevarer og fødevarer, der vil være meget nyttigt, som er f.eks grøn te, som kan bidrage til at øge stofskiftet ved at stimulere fedttab.

Udforsk flere artikler salud180

  • Undgå ophobning af vand med agurk
  • Mad til at helbrede din tarm
  • Nøgler til at forbedre din fordøjelse

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 64 =

map