Ris utrolige fordele for huden

Rice fordele for huden

Ris utrolige fordele for hud er mange, fra at behandle eksem, hudlæsioner, lette mørke pletter og så mange flere fordele. Så vil du se i detaljer hver type forberedelse af ris og få at vide dens mange fordele for ordentlig hudpleje

Ris præparater benefit hud

Nylige undersøgelser har vist, at brugen af risstivelse sættetid er effektiv til tør hud læsioner af eksem. Men denne viden om fordelene ved huden ris, japanske damer i gamle, allerede vidste.

Risklidolie, risklid pulver og ris vand påført topisk, kan faktisk ændre tekstur og klarhed i huden, udjævning og afklaring mørke pletter. Desuden kan tilsætning af hele ris klid til din kost giver en rig kilde til E-vitamin og linolsyre, der gavner huden og resten af ​​kroppen.

Sådan får fordelene af ris til huden

Risfodermel pulver, ris vand og ris klid olie er hæfteklammer i arsenaler af skønhed af japanske kvinder. Akkreditere derivater risklid for at opretholde deres ansigter uden rynker og glat. De anvendes både topisk som en fugtighedscreme og taget internt for sin antioxidant egenskaber.

Risklidolie

En rig kilde til linolsyre, indeholder også squalen, en potent antioxidant også fundet i hajleverolie. Det fremmer kollagen produktionen i huden - et stof, som "spin" huden og forhindrer dannelsen af ​​rynker. Squalen giver også en vis beskyttelse mod solskader. Risklidolie indeholder også store mængder af E-vitamin og gamma oryznol, giver hjerte sundhed og sænker kolesterol.

Flere fordele for huden ris

Den ris klid olie er meget god til madlavning, ud over at være gavnlig for huden, da det er stabilt ved højere temperaturer og bruges næsten udelukkende i asiatiske amerikanske restauranter. Det kan købes meget billigt i asiatiske købmandsforretninger eller købmandsforretninger, der bærer en række madlavning olier i større størrelser gallon. Hertil kommer, at blandinger af personale størrelse ris klid olie og andre ingredienser, der kan fås fra sundhed butikker eller kosmeceutiske. Du kan også shoppe i butikker som sæbe fineste sæbe.

Du må ikke stoppe læsning: hjemmelavet mynte shampoo til fedtet hår

Ris klid pulver

I dette tilfælde fordelene ved ris opnås hud eksfoliere huden. Hvis du gør det, du efterlader huden blød, hvilket reducerer porer, og giver det en sund glød til huden. Dette gøres ved at anvende risklid pulver direkte til en våd facial klud og massage i en cirkulær for bevægelse med uret omkring ansigtet - undgå det område af huden på øjet. Brug kun ris klid olie i de sarte væv i øjet.

Hvor får ris klid

Du kan købe ris klid pulver bulk i helsekostforretninger eller fødevarer kooperativer. Til brug som en hud eksfolierende, købe grove ris klid. For at tage internt, købe fine ris klid, der kan tages af at drysse på korn eller blandet i smoothies. Det kommer også i kapsler, så de kan indtages oralt.

Ris vand

ricewater fordele for huden

Fordelene ved ris vand kan bruges for eksempel ved at udføre en hud toner, som hjælper med at holde huden glat og lyse tone. Det hjælper også helbrede acne og køler rødme af et udbrud. Det virker som en astringerende hud, stramme porerne. Ris vand er til rådighed i købmandsforretninger, hvor de sælger kosmetik, men ris vand er også meget let at lave og bruge. Kog risene (ikke instant slags) indtil de er bløde og klar til at spise. Faktisk kan du bruge damp madlavning ris til at åbne porer og ren hud urenheder.

Må ikke stoppe læsning: hjem retsmidler til at forynge halsen

Hvordan man laver ris vand til hud fordele

Når risen er færdig, dræne vandet gennem et dørslag i en separat beholder, kan det have at gøre dette to gange for at slippe af med alle de riskorn. Sæt ris i køleskabet og lad afkøle ris vand. Efter at ris vand er afkølet, tage rent gazekompresser kosmetik, eller endda en ren vaskeklud, du kan gøre, og fugter ris vand. Han klapper på din hud, der dækker hele ansigtet. Gør dette i flere minutter, indtil den er helt mættet dit ansigt eller nogen anden del af huden på kroppen. Lad tør hud luft. Gør dette to gange om ugen for en lysere hud.

Risstivelse for eksem

Væsentlige bruger risstivelse til eksem, er ligesom at bruge ris vand, bortset fra at der ikke mere end en gang du stamme. Følg anvisningerne ovenfor for at ansøge. Du kan også få mere information til at komme naturligt behandle problemerne med eksem på huden.

Flere fordele for huden ris

Naturlige behandlinger ris, ris fordele omfatter hud behandlinger for rynker, acne, rosacea og eksem. De fleste af dem kan gøres derhjemme og ingredienserne kan købes meget billigt. Gør dit eget naturlige behandlinger til hudpleje, såsom du kan gøre med ris, kan ikke kun hjælpe med at holde mere af din økonomi, men giver din hud en fremragende healing og bedre resultater.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 69