3 Naturlige måder at fjerne mug i dit hjem

muggen mur

Mug og barkflis er svampe, der almindeligvis udvikler sig i vores rum, der indeholder en masse fugt. Chancerne er, at der allerede findes i større eller mindre grad, enten af ​​disse svampe i dit hjem eller arbejdsplads, enten i skabe, soveværelser eller badeværelser, selv i køkkenet.

Behovet for mange mennesker er, hvordan du fjerner mug fra væggene, der danner svampe på taget og på genstande såsom tøj og krop, Vi kommer til at lære at gøre vores egne naturlige midler til at bryde formen, men naturligvis uden at skade miljøet.

Sådan forhindre skimmelvækst på vægge og lofter

Ingen ønsker at have dette problem, der er årsag til mange respiratoriske eller hudallergi, der kan blive forværret, hvis problemet naturligvis fjernes helt, hvis du ender med fugten problemet hovedsageligt ikke er løst, men hvis du har ikke du har gjort. For at forhindre mug, så prøv altid at give "to skridt foran ham" forsøger at holde fugt og mug, så snart det opstår.

Tør noget, der er vådt, ligesom kældre (brug en affugter) og tæpper. Reparation utætte rør og tage. Rengør spild. Sørg for, at vandet ikke flygte fra badeforhæng.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan kan man øge alkalinitet af vand

naturlige midler til at fjerne mug fra huset

Så er forhindret og brugt før fugt ved kulde eller regnvejr tilgang også sværere, at følgende svampemidler forslag har det ordentligt kontrolleret.

Der er måder at fjerne mug og skimmel, men denne gang vil vi se tre naturlige måder, der er meget effektiv og miljøvenlig og din krop. Disse ingredienser omfatter olie, tea tree eddike og grapefrugt frø ekstrakt.

Tip: altid dækker din næse og mund, mens du arbejder; også bære handsker, og før anvendelse af disse naturlige midler, men effektiv, forsøge at rydde op lidt påvirket til at gøre mere effektiv arbejdsområdet.

Fjerne mug fra vægge

Denne spray tea tree olie vil beskæftige sig med at fjerne mug og som ingen anden naturlig ingrediens. Du kan bruge denne spray mug forårsaget af fugt fra et utæt tag, et badeforhæng mugne eller fugtig gulvtæppet. Den tea tree olie kan være dyrt, men i det mindste vil løse dit problem for evigt. Lugten af ​​denne spray er meget stærk, men vil forsvinde i et par dage.

Du må ikke stoppe læsning: Naturlig behandling for mørke armhuler

Du skal bruge:

  • 2 tsk tea tree olie
  • 2 kopper vand

Ved at kombinere disse to ingredienser i en sprayflaske og ryste for at blande dem. Sprøjtes med denne spray i de berørte områder, og dit problem er væk snart.

Grapefrugt skimmel bad

Dette ekstrakt har den fordel i forhold til løsning med tea tree olie, fordi det er lugtfri.

Du skal bruge:

  • 20 dråber grapefrugtkerneekstrakt
  • 2 kopper vand

Ved at kombinere disse to ingredienser i en sprayflaske og ryste for at blande dem. Spray på problemområder og sørg for at du ikke skylles bagefter. Mængden af ​​denne blanding kan vare uendeligt.

Eddike til fjerne formen fra tøj

Ren eddike kan dræbe mere end 82% af formen. Sætte nogle eddike i en sprayflaske og sprøjtes på formen. Hvis du bliver generet af lugten af ​​eddike, kan du tilføje et par dråber æteriske olier i det. Denne måde duften vil være mere tåleligt, selv lugten af ​​eddike kan forsvinde i et øjeblik, mens tør. Vær sikker på at bruge ren eddike.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =