5 måder at øge væksthormon naturligt

Almindeligt kendt som væksthormon, HGH er et hormon til stede i blodet, hvis hovedformål er at påvirke velfungerende endokrine system, specifikt på hypofysen.

Man stimulerende væksthormon

Denne artikel vil tage fat omgående hvordan man kan stimulere væksthormon hos unge naturligt, så hvis du har brug for at aktivere effekten af væksthormon højde, blive klar, fordi du vil finde løsningen på dit problem, se:

Sleep timer nødvendige

Det er velkendt, at den vigtigste måde at øge væksthormon højde er god søvn, hvorfor? I løbet af de timer dyb søvn er det, når det hormon stimuleres. Faktisk mindst 70% af den rolle, væksthormon forekommer under perioden med dyb søvn.

Ikke overraskende så, at når stimulere væksthormon hos børn, alle anbefalede at disse skal sove mindst 10 timer om dagen, som det er, når de har brug for det bivirkninger af væksthormon. Det betyder dog ikke, at en voksen ikke behøver otte timers søvn sine regler, fordi der ikke længere afhængig af hormonet for vækst, tværtimod, alle har brug for det. Som den person vil udvikle sig til voksenalderen og muskel væksthormon Det er nyttigt for at styrke dit endokrine system.

konstant træne dig selv

En anden måde at øge niveauet humant væksthormon Han udøver. I dette tilfælde er effekten af ​​HGH er muskelvækst. Hjerte-kar-øvelser er vigtige, når de forsøger at styrke det kardiovaskulære system aktiviteter, men hvis du ønsker at øge hormon HGH, er bedste øvelser til at hjælpe med at producere mælkesyre, så musklerne får energi fra kulhydrater forbruges.

Du må ikke stoppe læsning: Kend fordelene ved søde kartofler

Vedtage sund kost

Korrekt ernæring er også vigtigt, når det kommer til at stimulere væksthormon højde. Fødevarer rige på protein og lav i insulin tillade, at organet både barnet og udvikle unge har fremragende ydeevne.

For mænd, vil stigningen HGH resultere i en stigning i testosteron, hvilket igen bidrager til seksuel og fysiske udvikling af den unge, for eksempel udvikling af muskelmasse og krop hår. For kvinder, forøgelse af væksthormon påvirker den øgede energi, forskønner hårfarve, reducerer rynker, og modvirker knogleskørhed. Sikkert, alle disse fordele er den motivation, du har brug for at vedtage sunde kostvaner og dermed bidrage til produktionen af ​​HGH.

Sænker blodsukkeret

Pige kontrollere vækst

Dette punkt har et meget tæt forhold med den tidligere, fordi hvis du har en sund kost, er det naturlige blodsukkeret til at falde. Men ofte efter træning, den person beslutter, at tage noget mad til at øge deres niveau af blodsukker, som de føler, at de har mistet energier og hvad de har brug for.

Men gør dette umiddelbart efter afslutning af en sportslig aktivitet, vil betyde, at hormonet somatostatin, hvilket er noget mere end en anti-væksthormon opstår. I lyset af dette, anbefales det at vente mindst 2 timer eller mere for at indtage mad, som øger insulin niveauer i blodet.

Stimulerer din lever

Hvis du vil vide, hvordan du at stimulere væksthormon hos børn er det vigtigt at tilegne sig en grundlæggende viden om leverfunktionen. At være i god stand, kroppen udskiller et hormon kendt som IGF-1 (insulin-lignende vækstfaktor 1), der arbejder på samme måde som insulin, så kroppen styrke og følgelig accelererer væksten af ​​barnet. Takket være denne hormonal faktor, der forekommer oftest hos børn og unge, er det muligt, at udviklingsstadiet passerer uden problemer.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan at stoppe sukker

For at holde en sund lever er altafgørende for at opretholde en afbalanceret kost og konstant hydrering af kroppen. Alkohol er en negativ faktor for leverfunktionen, fordi hvis den teenager eller unge i udvikling er tilbøjelige til at drikke, er det sandsynligt, din lever er påvirket, og dermed sænke IGF-1-niveauer i humant væksthormon og som nævnt ovenfor, også hormonet testosteron påvirket.

Anvend erfaringer

Desværre, nogle mennesker tage hensyn til betydningen af humant væksthormon i kroppen, hvilket gør nogen anstrengelser for at stimulere produktionen af ​​det.

Bemærk, at stigende niveauer humant væksthormon Det påhviler den bedste interesse for den enkelte, fordi mellem de positive konsekvenser, der bringer væksthormon, er faldende abdominal fedt og hurtig genopbygning fra skade.

Konklusionen er, fordi du har kendt virkningerne af væksthormon og forslag til at øge niveauet af dette, har du måske bemærket, at de ikke er svært også at opfylde bidrage til din lomme, så tøv ikke med at implementere disse tips og se en læge for at forblive sunde nu, at du er i fuld gang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 45

map