3 Naturlige ingredienser til at sove hele natten

Find ud af, hvordan man kan holde i søvn hele natten tager kun disse 3 naturlige ingredienser, der er sandsynligvis lige ved hånden og i komfort i dit hjem.

havsalt med kokosolie og honning til at sove

Kunne ikke sove hele natten eller vågne op flere gange er en af ​​de værste følelser, ud over at være skadeligt for kroppen, især når det sker, nat efter nat. Det kan virkelig gøre du føler forfærdeligt og forårsage problemer som følge af søvnløshed såsom stress, træthed, dårlig fordøjelse blandt andre lidelser, der kan være endnu mere alvorlig.

Ingredienser, der hjælper dig med at sove bedre

Det kombinerer tre metoder, der hjælper til at sove hele natten for at få mest gavn af hvile, det kan være en "magisk kugle", som går for at få en god nats søvn.

Bland søvn hele natten

Du skal tage en blandet spiseskefuld kokosolie, ren honning og havsalt lige før de går i seng hver aften.

De aludables komponenter i kokosolie, honning og salt kan hjælpe med at holde din krop i balance natten over. Denne blanding hjælper med at holde søvn og også hjælper med at reducere virkningen af ​​top stress hormoner cortisol eller som ofte kan gøre dig vågne op midt om natten.

Hvorfor disse ingredienser arbejde?

mave fedt kokosolie

Kokosolie er gavnlig før seng, fordi det fedt giver kroppen vedvarende energi hele natten. Desuden fedt kokosolie forhindre sukker niveau falder, hvilket ofte en årsag til søvnforstyrrelser. Kokosolie indeholder næringsstoffer, der giver kroppen gør optimale mængder af melatonin, et hormon, der fremmer søvn.

Du må ikke stoppe læsning: Forside Behandlinger for Hives

Fordelene ved honning til at hvile hele natten

Måske du spekulerer hvorfor du har brug for honning indeholder sukker, lige før sengetid, kunne man tro, at sukker pigge kan forhindre dig i at falde i søvn, men virkelig, kan dette hjælpe dig med at sove hele natten. Dette skyldes, at honning sikrer en passende mængde glycogenoplagring i leveren.

Under søvn hjernen bruger energi og frem for alt få denne energi fra glykogen (sukker), der er lagret i leveren. Når du ikke har nok lever glykogen til at give energi til hjernen, binyrerne pumpe flere stresshormoner, adrenalin og kortisol at få det.

Hvis du har store mængder af disse stresshormoner kan gøre du har problemer med at sove. Ren honning er 22% bedre i at producere lever glykogen i forhold til det forarbejdede honning normalt finde i supermarkeder, og derfor kan læse følgende oplysninger om hvordan man kan identificere ren honning.

Havsalt til bedre søvn

havsalt til at sove hele natten

Også spise nogle havsalt lige før sengetid er en anden vigtig komponent, fordi det hjælper med at reducere stress hormon så godt. Havsalt bidrager til energiproduktionen, så vil hjælpe dig med at holde det natten over.

Når du har den rette mængde af natrium i blodet, er stress respons reduceres og kroppen ikke behøver at pumpe så meget adrenalin eller kortisol. Salt hjælper kroppen ophold i en homøostatisk tilstand for ikke at have pigge af adrenalin natten, er det netop, hvad der får dig til at vågne op. Der er endda nogle beviser for, at havsalt (ikke bordsalt måned) øger niveauet af oxytocin, et hormon, der hjælper dig til at føle rolig og afslappet.

Må ikke stoppe læsning: 5 drinks for at rense nyrerne og forbedrer blodcirkulationen

igennem kombinationen af ​​de tre ingredienser, de fordele, der opnås fra alt det De vil hjælpe dig med at falde i søvn og ophold i søvn om natten.

Fremstilling af blandingen af ​​disse tre ingredienser

  • 1 spiseskefuld kokosolie
  • 1/4 tsk ren honning
  • 1/8 tsk havsalt

Under anvendelse af denne blanding at forene søvnig

Du kan sætte den krukke med kokosolie og ren honning på natbordet natten med en pose havsalt og et glas varmt vand.

Det vigtigste mål er bare at tage alle tre ingredienser lige før sengetid. Men hvis du drikker i køkkenet forsøger at være det sidste, babyer og whatnot ikke flere opgaver end trække sig tilbage til seng.

To muligheder for drikke forberedelse

mulighed 1Bland kokosolie og ren honning i en krukke og drys lidt havsalt på den. Bland ingredienserne lidt. Put det i en ske og tage det, og så kan du drikke noget vand.

mulighed 2Tag kokosolie, ren honning for sig og drik vand. Derefter kan du tilføje den havsalt i en lille kop vand og drikke.

Hvis du vågner op midt om natten, simpelthen hæld blandingen tilbage til enhver tid til at vågne op, og du går tilbage til at sove meget lettere. Vi håber, at denne løsning kan sove hele natten.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 12