20 Ideer med sukkulenter til at dekorere en smuk have

den sukkulenter De er altid et flot dekorativt touch til ethvert hjem og have. Med saftige blade, stængler og rødder, saftige danner et stort og forskelligartet gruppe af planter, der tilbyder muligheder let-pleje for hver husstand.

sukkulenter

Hertil kommer, bedøvelse saftige udseende plantet alene eller indkvarteret på en sådan måde, der ligner en lille have, fordi jegen farvevariation af saftige synes næsten uendelige: grøn, blå, pink, rød, gul, hvid, lilla, næsten sort, og mere. Vi kan finde alle typer af pladeform, nål, afrundet form, svinghjul, eller spids. Mange har en fristende visning af "Touch Me" endda kaktusser. Virkelig giver en rustik og magisk atmosfære til ethvert hjem.

Vi ved alle, hvor let det er at holde liv sukkulenter. Det er, hvad der gør dem så perfekt til indendørs og om muligt i udendørs haver. Der er mange former for saftige planter, der kan oprettes meget smukke kompositioner i harmoniske farver. Desuden kan en masse ting blive brugt som en gryde, så det er meget nemt at lave din lille store saftige, frisk og unik haven.

Du kan også sprede dine egne suculentosas anlæg derhjemme, de er nemme at reproducere og kun for at plante et blad jorden til et nyt anlæg er dannet bestående. Der principalmnete 10 slags saftige planter du kan plante derhjemme, blandt hvilke er æslet hale, jul kaktus, tornekrone, høns og kyllinger, blandt andre. Denne praksis er en stor terapi også, så det er, at du forventer at starte din egen have af sukkulenter nu. Det er nemt og billigt, og hvis du samler mange fordele for dig og dit hjem. Tjek disse billeder for at finde lidt inspiration, hvis det er nødvendigt.

Du må ikke stoppe læsning: Dobbeltseng, der let kan foldes, hvilket giver mere plads at spille i løbet af dagen.

20 ideer til at dekorere en smuk have med sukkulenter

have med farverige planter

kilde

potter med suculentosas

perimeter have med sukkulenter

saftige peseras

Flasker planter

æsel hale

kuffert med høne og kyllinger

urtepotter æsel hale

sukkulenter

sukkulenter

i overensstemmelse med kaktus planter

urtepotter

kaktus planter

krone planter

stor have suculentosas

høne og kyllinger plante

æsel hale og kylling

maceitita æsel hale

kaktus

urtepotter planter

suculentosas i gårdhave

suculentosas planter

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 55