5 grunde til at gøre situps hver dag

Squats er et centralt element i næsten alle programmer for trænere og atleter. Denne bevægelse har en række fordele for enhver krop, uanset hvor du er i din fitness indsats. Styrke, kraft, fleksibilitet og balance, som kan fås fra squats bør gøre denne øvelse et dagligt syn i enhver rutine.

squats

Squats variationer giver os mulighed for at realisere gode træk hver dag, giver tilstrækkelig bedring mellem træning og kommer ikke til at føre til udbrændthed. Squats kan bidrage til at opfylde ethvert formål, herunder en karriere hurtigere hastighed og mere slanke ben.

5 grunde til at gøre situps hver dag

1. Øger styrke og kraft

Squats opbygge styrke og magt i din glutes, hamstrings og quadriceps, som primært stabilisatorer, når de flytter. Denne bevægelse forbedrer også magt hofte udvidelse, som er afgørende for at øge lodret spring. Squats stimulere muskeltræning hormoner, der styrker hele kroppen. Squats kropsvægt udfordring at overvinde en kraft og høste fordelene anabolske.

2. vigtig definition opnås i benene og bagdel

Squats målrette quadriceps, hamstrings og glutes. Den grundlæggende bevægelse er en hurtig måde at opbygge mager muskelmasse, hvilket resulterer i snævre og tonet lemmer. Vi ved, det er en myte, at det er "et stort stykke arbejde" vægtløftning, så du skal ikke være bange for at sætte nogle vægte i afskedskoncert.

Må ikke stoppe læsning: Naturmedicin Ayurveda - Behandlinger

3. Forbedring af mobilitet i hofter og ankler

Squats er en fantastisk måde at øge vifte af bevægelse i hofter og ankler, som vil bidrage til at mindske smerter i lænden og knæ. Det er en sikker og effektiv måde at forbedre mobiliteten uden skærpende leddene.

4. strækninger og toner kerne

Udfør squats med vægte, udfordrer kernen for at stabilisere din krop hele vifte af bevægelse. Og tværgående rectus abdominis muskler er dybt engageret hele tiden, hvilket resulterer i et fladere og strammere mave. En stærk, fast kerne, også hjælpe med at forhindre risikoen for skader.

5. Forbedret kropsholdning

Uanset om du laver en squat med vægte eller normal, er du kompromittere den øvre ryg (trapezius og lavere / øvre rhomboids) for at hjælpe med at stabilisere kroppen gennem bevægelse. Dette styrker musklerne er ansvarlige for korrekt kropsholdning.

¿Overbevist? Her er 4 varianter af squats øvelser til at øge din styrke:

squat vægt

squats øvelse

Hold en medicin bold, kettlebell eller kettlebells foran brystet, skulderbladene sammen og løft brystet. Stå med fødderne på tværs af bredden af ​​hofterne og knæene bøjet dybt, bevæger sig frem og hofter ned indtil lårene er parallelle med jorden. Gennem kugler af dine fødder tilbage op at genindsætte din stående stilling, holde kernen travlt hele tiden. Har tre sæt af 10 reps med 30 sekunder hvile mellem sættene.

Du må ikke stoppe læsningen 10 superfoods at forebygge allergi

Sidde med et ben

ene ben squat

Placer alle dine vægt på din højre fod som du løfter venstre ben fra gulvet og bøj venstre knæ. Udvid dine arme op og ud foran dig til skulderhøjde. Deep knæ bøjer højre, flytte dine hofter tilbage og ned, indtil din højre knæ er parallel med jorden. Hold brystet op hele tiden. Så skubber spidsen af ​​din højre fod tilbage tilbage til lodret position. Gentaget ved en kontrolleret hastighed. Gør tre sæt af 15 gentagelser på hver side med 30 sekunder pause mellem sættene.

squats Hold

squats afholdt

Stå med fødderne brede hofter og bringe dine arme frem op til ørerne og løft brystet. Bøjning begge knæ og lavere indtil lårene er parallelle med jorden. og forbliver holder denne position i et minut.

Pushing Squats

squats

Board fødder og knæ. Sving armene sidelæns og løft brystet. Dybt bøje begge knæ og lavere, indtil lårene er parallelle med jorden. Fra denne position, skubbes op og ned, løfte en tomme, og derefter ned en anden tomme. Gør dette i et minut.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1