Quinoa frø og deres sundhedsmæssige fordele.

quinoa

Quinoa tilbage tre eller fire tusinde år siden, da de første inkaerne indså, at frø af quinoa var uegnet til konsum. ifølge WHFoods quinoa "Det var guld af inkaerne"Fordi inkaerne mente, at øget styrken af ​​hans krigere.

Hvem ville ikke ønsker at høste fordelene af denne super mad?

Her er syv sundhedsmæssige fordele af quinoa frø:

1. Quinoa er en af ​​de mest proteinrige fødevarer du kan spise. Det er et komplet protein indeholdende ni essentielle aminosyrer.

2. Quinoa indeholder fibre, næsten dobbelt så meget som de fleste andre kornsorter. Fiber er kendt for at lindre forstoppelse blandt flere andre fordele. Det hjælper også forebygge hjertesygdomme ved at reducere højt blodtryk og sukkersyge. Fiber sænker kolesterol og glukose, kan reducere risikoen for at udvikle hæmorider og kan hjælpe dig med at tabe, fordi det tager længere tid at tygge end andre fødevarer, og det gør du føler fyldigere længere og er mindre dens "tæthed energi", hvilket betyder at det har færre kalorier for den samme mængde mad.

3. Quinoa indeholder jern. Jern bidrager til at opretholde sunde røde blodlegemer og er grundlaget for dannelsen af ​​hæmoglobin. Jern transporterer ilt fra en celle til en anden og giver ilt til vores muskler til at hjælpe den kontrakt. Jern øger også hjernefunktion, fordi hjernen tager omkring 20% ​​af vores ilt i blodet. Der er mange flere fordele, som omfatter syntesen af ​​neurotransmittere, regulering af legemstemperatur, hjælper med den enzymatiske aktivitet og energimetabolisme.

Du må ikke stoppe læsning: Fødevarer, der er naturlige afføringsmidler

4. Quinoa indeholder lysin. Lysin er primært afgørende for vækst og væv reparation

5. Quinoa mod hjertesygdomme: Forskeren Philip Mellen, af det amerikanske universitet i Wake Forest, gennemført en analyse af 285.000 mennesker, hvis resultat konkluderer, at to portioner og dagligt gennemsnit af hele korn (herunder quinoa) kan give fordele for hjertet: at reducere med 21% risiko koronar sygdom.

6. diabetes: I 2009 University of São Paulo (Brasilien), analyseret de ti antidiabetiske egenskaber Andes korn og pseudo-korn. Quinoa har vist sig at være den mest antioxidant quercetin, som beskytter kroppen mod celleskader, hvilket gør den ideel til at reducere risikoen for diabetes i voksenalderen.

7. VægttabI 2005 forskning ved universitetet i Milano viste, at quinoa og andre alternative kornsorter producere større mæthedsfornemmelse end hvede eller ris, så hjælper med at kontrollere appetitten.

Til fordelene ved fuldkorn i almindelighed, hvilket reducerer risikoen for hjerteanfald, astma eller tyktarmskræft tilføjes. Quinoa lader til, at der fortjener sin status som en værdifuld mad.

Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =