5 grunde til at drikke kaffe før motion

En af de mest effektive drikkevarer til din krop, før udøver, Det kan overraske dig at vide, at der ikke findes på hylderne i din butik kosttilskud, fordi de ikke behøver at få hende ud af en flaske med en slående etiket og bland det med vand. Alt du skal gøre er at gå igennem en cafe og få en kop kaffe eller preparártela dig selv fra varmen i dit hjem, før din træning, ja ... uden fløde og sukker.

cafe-sort-før-du-gør-øvelse

5 grunde til at drikke kaffe før motion

Drikke kaffe før motion, giver mere end blot et ekstra løft af energi. Der er en masse sundhedsmæssige fordele, der kommer sammen med det. Hvis du er en stor kandidat til sort kaffe, og du kan tage det uden problemer, her er fem grunde til, at det er tid til at komme op med sort kaffe før din træning. Vælg altid høj kvalitet kaffe og økologisk.

1. at højere ydeevne

Flere undersøgelser har vist en sammenhæng mellem koffein indtag før motion og øget sportslige præstationer. En rapport offentliggjort i Sports Medicine, henviser til koffein som en "stærk ergogenic støtte", og nævner, at sportsfolk kan "træne med øget energiproduktion og / eller træne mere" efter koffein.

En anden undersøgelse offentliggjort i British Journal of Sports Science, fandt, at forsøgspersoner, der forbruges kaffe før du kører 1500 meter på løbebåndet, afsluttede deres race 4.2 sekunder hurtigere end kontrolgruppen, i gennemsnit. For en ekstra kant i din træning, kan kaffe være lige hvad du har brug for.

2. Forbedrer fokus

Sammen med den øgede energi, der driver de hårde træning, sort kaffe giver en stigning i mental fokus også. Den forbedrede tilgang vil bidrage til at opretholde effektive og produktive træning.

cafe-sort-to-do-øvelse

3. Reducerer muskelsmerter

Forskere ved University of Illinois, fandt, at forsøgspersoner, der drak kaffe før motion oplevet mindre muskelsmerter under træning end deres kolleger ikke caffeinated. Du kan fuldføre flere reps med større udholdenhed under din træning med vægte, og køre hurtigere og længere i løbet af din hjerte-kar-træning.

4. forebygger sygdom

En anden fordel ved at drikke kaffe er, at det hjælper med at beskytte din krop mod sygdom. Kaffe indeholder store mængder af antioxidanter, som beskytter mod skader fra frie radikaler. Ifølge en 2011 undersøgelse offentliggjort i Critical Reviews in Food Science and Nutrition, kaffe forbrug har en omvendt korrelation med diabetes, Parkinsons sygdom, Alzheimers sygdom og visse former for kræft.

Du må ikke stoppe læsning: det er godt at smør kaffe

5. accelererer fedt tab

måske den største fordel kaffe før din træning er dens fedtforbrænding egenskaber. Kaffe, når de indtages før træning, kan gøre fedtceller anvendes som energikilde i stedet for glykogen.

cafe-før-du-gør-øvelse

Desuden vil store mængder af koffein i sort kaffe øge dit stofskifte, hvilket gør du forbrænder flere kalorier i løbet af dagen. Drikke kaffe før motion forbedrer denne effekt. Hertil kommer, at koffein og andre forbindelser findes i kaffe fungerer som en appetitnedsættende, så de spiser mindre samlet.

Altid konsultere en specialist, før du tager beslutninger om at integrere mere kaffe til din kost til dette formål eller andet, fordi vi ikke er alle kandidater til kaffe drikker regelmæssigt. Hvis du er, få endnu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 40