7 grunde til at afgifte leveren

grunde til at afgifte leveren

Leveren er et af de hårdest arbejdende organer i kroppen på grund af dens betydning i kroppen funktioner afgifte leveren er afgørende for at forbedre livskvaliteten. Leveren er ansvarlig for mere end 500 funktioner, leveren spiller en væsentlig rolle i stofskiftet, immunforsvaret, fordøjelsessystemet og afgiftning system.

Hvorfor er vi nødt til at afgifte leveren

Leveren er mere almindeligt kendt som det vigtigste organ orgel afgiftning. Detox er en forkortelse for afgiftning. Dette er ikke et ord eller noget, der blev udført af fagfolk til at tabe sig. Det er en reel vital række processer, der holder dig sund og sygdomsfri krop ved at fjerne giftstoffer. Leveren filtrerer hver liter blod der, hvilket betyder, at du arbejder hele dagen og hele natten for at beskytte din krop mod skader som toksiner kan gøre.

Leveren er ansvarlig for filtrering og behandling af alle dine hormoner. Hvis din lever ikke fungerer korrekt, kan det føre til hormonelle, såsom overskydende østrogen ubalancer, defekt produktion af insulin og mere. Hvis det er nogen form for hormonel ubalance afgifte leveren er det mest anbefalede.

Hvad er giftstoffer præcist?

Toksiner er stoffer, der kan forårsage skader på kropsvæv. Disse er ting såsom tungmetaller, frie radikaler og metaboliske slutprodukter. De kan komme ind i kroppen gennem mad, luft og vand, samt at blive produceret i din krop gennem kemiske processer. For at beskytte toksicitet og celleskader, lever arbejder i to faser for at hjælpe med at rense blodet af toksiner.

Faserne at afgifte leveren

Figur leveren afgifte

Leveren detoxifies din krop i to faser

fase 1 : I trin ét, lever toksin og vil blive en mindre skadelig toksin ved oxidation, reduktion eller hydrolyse. Kort sagt, leveren gør noget, der engang var meget giftige mindre toksisk ved en kemisk reaktion. Denne proces skaber andre toksiske biprodukter, der skal neutraliseres ved indtagelse af antioxidanter og i den anden fase af afgiftning.

fase 2 : I trin to, lever binder et regulatorisk molekyle til toksinet, hvilket gør det mindre toksisk endnu. Toksinet bearbejdes derefter, så den bliver vandopløseligt, hvilket betyder, at kroppen kan udskille nu let gennem urinen. De fleste toksiner begynder deres rejse i et fedtopløseligt tilstand, som er meget vanskeligt for kroppen at udskille.

Både fase et og to lever afgiftning skal være at arbejde optimalt og for at lykkes sammen sikker afgiftning. Hvis du ikke spiser de rigtige fødevarer, hvis nogen af ​​faserne arbejder i et hurtigere tempo end den anden fase, eller hvis du overbelaste dit system af toksiner, kan du finde problemer. Der er flere grunde til, at afgifte leveren kan være en god idé.

Du må ikke stoppe læsning: 5 nemme måder at øge energi og fysiske præstationer

7 grunde til at afgifte leveren

1. Spis en kost rig på mættet fedt og forarbejdede fedtstoffer

Hvis du spiser en masse af forarbejdede fødevarer, der indeholder forarbejdede fedtstoffer (margarine, raps olie, majsolie og jordnøddeolie), stegte fødevarer, eller masser af ikke-økologiske animalske fødevarer, din lever arbejde overtid. Dette skyldes, at alle disse fødevarer skal behandles af leveren og er vanskelige at nedbryde og fordøje. Også de producerer en masse af giftige biprodukter, når fordøjet, Hvis dette er den stil af kost, som du normalt bære en kandidat, du har brug for at afgifte leveren.

2. Spis en kost rig på forarbejdede kulhydrater

På samme måde leveren bliver overbelastet, når de behandler fedt, rig på forarbejdede kulhydrater som hvidt brød, hvide pasta, sukkerholdige drikkevarer og søde fødevarer, alle kræver ekstra indsats fra din lever for at holde dit blodsukker niveau den stabile blod og fjerne giftige stoffer disse fødevarer indeholder. Spise en kost rig på forarbejdede kulhydrater vil betyde, at din lever er overbelastet og har brug for en afvænning.

3. Alkohol eller receptpligtig medicin

Leveren har at filtrere alle kun stof du spiser, og alkohol og narkotika er nogle af de sværeste at filtrere. Overdreven indtagelse af mange af disse stoffer, for en periode kan føre til leverskade, herunder fedtlever eller levercirrose. Disse stoffer kan faktisk hæmme et velfungerende leveren, hvilket gør det giftigt.

4. Træk vejret forurenet luft

Den luft, vi indånder, kan være overvældende og ren, eller tung og fuld af forurenende stoffer. Hvis du bor i en by udsat for bilos, klimaanlæg, rengøring, passiv rygning (eller første hånd), og andre industrielle produkter, kan din lever har brug for et løft. Alle toksiner trække vejret gennem lungerne skal passere gennem leveren til forarbejdning. Dette betyder, at den toksiske luft kan føre til en overbelastet lever.

leveren afgifte alkohol

5. Ikke nok søvn og hvile

Så at leveren fungerer optimalt, skal du være at få nok søvn. Leveren er mest aktive mellem 1 og 3 am. Hvis du ikke går i seng tidligt nok til at få en dyb søvn for den tid leveren går i drift, kan du ikke har tid eller plads, du har brug for at gøre dit job ordentligt. Tilstrækkelig hvile er afgørende for optimal leverfunktion.

6. Du gør for meget motion

Dette kan overraske dig, men vidste du, at motion forårsager frie radikaler opstår? Nu betyder det ikke, du bør ikke træne for at undgå produktion af frie radikaler. Tværtimod gør passende aktivitet er afgørende for at pumpe blod og din lymfeknuder til at bevæge sig gennem leveren mere effektivt, hvilket understøtter afgiftning proces. Men når du laver for meget motion, vil du begynde at producere frie radikaler, at leveren ikke kan have ressourcerne til tilstrækkeligt og rettidigt pande. Hvis du er tidligere eller brugt i uddannelse, kan det være nødvendigt at tage en pause og give nogle kærlighed til din lever.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan regenerere leveren naturligt og helbrede

7. Spis en dårlig kost overordnet næringsstof

De to faser af lever afgiftning reagere på vigtige næringsstoffer for at lette deres funktion. For eksempel kan den første fase er baseret på en stabil forsyning af C-vitamin, folinsyre, vitamin B3 og B6 og vitamin E, for at nævne nogle få. Det andet trin kræver personen spiser mange kilder til essentielle aminosyrer, såsom glycin og taurin og calcium. Hvis du har spist en kost, der er lav i ernæring, (dvs. en kost rig på forarbejdede fødevarer eller en kost, der ikke vil give mad og passende overordnede kalorier) kan være nødvendigt at afgifte leveren, fordi der er mulighed for, at er invaderet af toksiner ikke er i stand til at klare på grund af mangel på næringsstoffer.

3 raske og rige opskrifter til at afgifte leveren

saft afgifte leveren

Hvis du føler din lever kan have brug for et løft, så prøv en af ​​disse opskrifter til at tilføje til din daglige kost i et par uger.

1. Sukkerroer juice / roer til at øge leveren

 • 1 sukkerroer
 • 1 gulerod
 • 1 skrællet citron
 • 1 bundt persille

Kørselsvejledning: Læg alle ingredienser gennem en saftpresser og nyde.

2. intens grøn saft at afgifte leveren

 • 1/2 agurk
 • 2 kopper grønkål / kål Grønkål
 • 1 lime skrællet
 • 1 kop chard
 • 1/2 skrællet citron

Kørselsvejledning: Læg alle ingredienser gennem en saftpresser og nyde.

3. Citric saft at afgifte leveren

 • 2 appelsiner, skrællet
 • 1/2 selleri stilk
 • 1 skrællet citron
 • 1/2 kop mælkebøtteblade (eller anden bitter blad)
 • 1/2 kop persille

Instruktioner: Læg alle ingredienser i en blender og blend indtil glat.

Fødevarer, der hjælper afgifte leveren

 • roer
 • gulerødder
 • lime
 • Limas
 • Mørke grønne bladgrøntsager
 • Rige fødevarer såsom løg og hvidløg
 • korsblomstrede grøntsager som broccoli, kål og blomkål

er altid en god idé at rådføre sig med en naturopathic læge, herbalist eller andet kvalificeret før du begynder at bruge urter som en behandlingsplan til at afgifte leveren sundhedspersonale.

afgifte leveren Plant

Rødbede: Taget som et supplement, kan rødbede hjælpe med at rense leveren af ​​urenheder.

bitter urt: Det vil hjælpe din leveren til at producere galde, en vigtig rolle i fordøjelsen af ​​fedtstoffer. Disse urter kan hjælpe støtte leverfunktionen i almindelighed.

Burre rod: Burre rod er en bitter rod er en potent blod purifier. Dette vil bidrage til at støtte din lever i sit arbejde med at filtrere blod.

Mælkebøtte rod: roden af ​​mælkebøtte arbejder for at støtte lever udrensning.

Marietidsel: Marietidsel kan arbejde på at rense og reparere væv i leveren. Dette er de mest almindelige urter til leveren støtte.

Forskning og skrivning af Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 34

map