Zucchini og gulerod kroketter veganske gluten

Zucchini og gulerødder er virkelig to meget alsidig grøntsag og giver en udsøgt smag til dine retter. De er alsidige, fordi du kan forberede dine opskrifter varierede og lækre måder. Fra pandekager, supper og cremer, kogt, stegt, ristet, i bagte brød, rå, og mange flere.

zucchini og gulerod kroketter veganer

Det er rigtigt, både zucchini og gulerod giver os alsidighed til at forberede cremen af ​​zucchini og gulerod creme, de er lækre, men den følgende opskrift fusionere zucchini og gulerod at resultere i udsøgte kroketter Zucchini og veganske gulerod, der ud over at give en lang række næringsstoffer, ikke indeholder gluten, hvilket gør dem ideelle til alle, især dem, der er intolerante over for dette protein, det indeholder ingen mælk, og heller ikke æg.

Zucchini er et meget lavt kalorieindhold olieholdigt, hvilket gør det til et fremragende valg, hvis du er i at reducere kostvaner. Det er 95% vand og indeholder en masse mineraler og sporstoffer. Den indeholder phosphor, magnesium, kalium og calcium. Det har også høj vitaminindhold og er fremragende til nærende for huden og tilstande, såsom gastritis. Det er bedst spises med sin hud, som har høj indhold af næringsstoffer og hvis vil forbruge moden indhold giver dig mere fiber.

Gulerødder er en storhed på næringsstoffer, der bør indtages dagligt, fordi det bidrager meget til sundhed. De indeholder fytokemikalier, der er bioaktive stoffer i planter, der findes i frugt, grøntsager og nødder. Den er rig på betacaroten og mineraler såsom jern, kalium, calcium, phosphor og vitaminer folinsyre og er også et lavt kalorieindhold plante også. Bare drikke gulerodsjuice før morgenmaden kan behandle sygdommen.

Du må ikke stoppe læsning: Sundt vand for at opdatere nul kalorier

For at disse zucchini og gulerod kroketter veganer glutenfri, er ideelle til mellemmåltider mellem måltiderne, men kan selv ledsage dem med din frokost og middag i din kost for at tabe sig og let at tilberede.

Zucchini og gulerod kroketter veganske gluten

Tjener: 4
ingredienser

 • 1 1/2 kopper zucchini, fint revet
 • 1 1/2 kopper gulerødder, fint revet
 • 1 tsk olie (vindruekerneolie, olivenolie eller kokosolie)
 • 2 scallions, hakket
 • ¼ teskefuld paprika
 • 2 spiseskefulde kartoffelstivelse eller majs
 • 1 kop mandel mel eller kokosnød
 • ½ spiseskefuld ernæringsmæssige gær eller ¼ kop veganske ost (valgfrit)
 • havsalt og sort peber efter smag

forberedelse

 1. Forvarm ovn til 200 ° C (400 ° F) og forbereder to flade bakker med voks papir.
 2. Placer zucchini og fint revet gulerod på en ren, tør klud køkken. Drys med salt, salt hjælper med at fjerne overskydende fugt. Lad det stå i 10 minutter.
 3. Mens de hviler, sauter løg i olie indtil det er gennemsigtigt og reserve.
 4. Sæt zucchini og gulerod på en klud for at blive klemt (en klud, der bruges til at lave ost er god). Når sår, påføring af tryk for at få den overskydende fugt fra de to.
 5. Bland zucchini, gulerødder, løg, ernæringsmæssige gær, paprika, stivelse ½ kop mandel mel. Bland med hænderne, indtil blandingen er tyk og våd. Tilføj mere mandel mel som er nødvendigt for at opnå en konsistens, der vil holde sammen - konsistens varierer afhængigt af indholdet af courgetter fugt. Testblanding og juster krydderier, hvis nødvendigt.
 6. Lav pandekager og sted nok fra hinanden, så de ikke rører på bakker.
 7. Valgfrit: Rul croquettes i mel ekstra mandler til en ekstra touch. let sprøjtet med olie hver croquette at hjælpe sprød i ovnen.
 8. Bages i 10 minutter eller indtil de begynder at brune. Flip og kog i yderligere 10 minutter, eller indtil brunet på alle sider.
 9. Lad afkøle et par minutter, før du fjerner bakkerne.

Må ikke stoppe læsning: 7 skridt til at gøre det perfekte salat til at brænde kropsfedt

Opbevaring: fryser croquettes på en bakke. Når frosset opbevares i en lukket beholder eller plastpose forsegling. At genopvarme, sted på en bakke med bagepapir, mens den stadig frosne og bages i 15-20 minutter eller indtil de er sprøde.

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 33

map