Anti-carcinogenicitet af moden banan

Japanske forskere har fundet, at moden banan fuldt den producerer et stof kaldet TNF, der har evnen til at bekæmpe unormale celler og forbedre immunitet mod cancer.

moden banan

Anti-carcinogenicitet af moden banan

Som nævnt ovenfor, et eksperiment udført af forskere i Japan, for nylig demonstreret fordelene ved modne frugter og banan var ikke den eneste frugt på listen. Bortset fra banan, forskerne testede druer, æble, ananas, vandmelon og pære. viste dog resultaterne, at bananer giver det bedste resultat, når moden.

TNF - tumornekrosefaktor i moden banan

Ifølge en japansk videnskabelig forskning, fuldt moden banan med mørke pletter på en gul hud, den producerer et stof kaldet TNF, tumornekrosefaktor, som har evnen til at bekæmpe unormale celler. Jo mere modne er banan, jo bedre dets anti-cancer kapacitet.

Mængden af ​​TNF i en banan stof er større når en banan brune pletter. TNF har anticancer egenskaber, hvilket øger evnen af ​​immunsystemet. Kræft er bare en sygdom, at TNF kamp, ​​da stoffet også hjælper med at forebygge andre med relation til livsstilssygdomme.

Banan modningsproces resulterer i fremkomsten af ​​brune pletter på huden og i selve frugten. Forskerne mener, at disse mørke pletter på banan, i virkeligheden, er et tegn på højere kvalitet, der forbedrer immunitet.

Hvor moden bananer skal være

Hvis en banan er fuldt modne, skal det opbevares i køleskabet for at minimere tabet af vitaminer. Selvom modne bananer er sundere, skal du være forsigtig med ikke komme til at være alt for moden, når de bliver helt brune.

En frisk gul banan med nogle brune pletter er, hvad vi søger. Når bananer nå dette stadium, de er klar til forbrug.

Modningsproces en banan

Bananer har en anden modningsproces i forhold til andre frugter og planter.

For eksempel, andre frugter modnes, når i et træ eller en plante. Bananer, på den anden side, høstes fast, kødfulde og grønt.

Når samlere indsamle banan træ, aminosyrer inden for frugt til ethylengas forandring. Ethylengas er modningskulturerne bananer. Enzymer gas blødgøre og glatte frugten.

Som bananen modner, skifter farven fra grøn til gul til brun eller gul eventuelt med brune pletter.

moden banan proces

Med modningsprocessen, sukkerindhold i frugt stiger dramatisk fra 0% til ca. 80% af. De mere brune pletter har en banan indeholder mere sukker. Folk ofte forveksler de brune pletter på banan sygdomme, som er det modsatte, en banan med brune pletter er sundere og lækrere end frisk, grøn banan.

Banan med mørke pletter mere alkaliske otte gange mere effektiv til at forbedre egenskaberne af hvide blodlegemer end når den er i sin grønne tilstand. Spiser 1-2 bananer om dagen vil øge immunitet.

Ved hjælp af bananer med brune pletter

Med modningen øger mængden af ​​sukker i banan. De fleste sukker bananer med brune pletter, gør dem til et perfekt valg til bagning. Da der er en større mængde af sukker i bananer, kan du reducere mængden af ​​forarbejdet sukker i opskrifter.

Moden banan som sødemiddel er en sund måde at bruge det i søde opskrifter til at høste fordelene Anticancer. Banan brød, banan kage og boller er blot nogle ideer. En anden mulighed for at bruge modne bananer, er at bruge dem i smoothies. Mashed moden banan kan bruges til milkshakes og også til bagværk.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 54