Foods at balancere hormoner

hormoner

Hvem ønsker ikke en hormonbalance, og en strålende hud og reproduktive system fungerer perfekt?
Alle kvinder vil have det, og mere, og forbruget af visse næringsrige fødevarer hjælper balance hormoner. Ligesom det eller ej, hormoner styrer vores humør, fordøjelse, energi, libido, stofskifte, og hvordan vores hud ser ud.

Hvis du ikke spiser fødevarer med de næringsstoffer, vi har brug for, kan vores krop ikke producere hormoner ordentligt eller opretholde hormonbalancen, fordi det ikke har de grundlæggende elementer til at gøre det. Hvad du spiser er at hjælpe enten, at hormonproduktion eller forårsage uforudsigelige ubalancer.

Den menneskelige krop har brug for en balance mellem de tre makronæringsstoffer, kulhydrater, proteiner og især fedt.
Fedt er en af ​​de vigtigste elementer i hormonbalancen. I årevis har vi fået at vide, at fedt fri er god, mens kolesterol og mættet fedt er dårlige. Dette er en farlig løgn. Den sunde fedt er det råmateriale, vi har brug for at producere og opretholde en ordentlig hormon funktion.

Her er grunden: hormoner er fremstillet ved hjælp af visse fedtsyrer og kolesterol, så hvis vi mangler disse næringsstoffer, opstår hormonelle problemer, simpelthen fordi kroppen har de næringsstoffer, den har brug for at gøre. Vores krop har brug for visse fedtstoffer til genopbygning af cellerne og stabilisering af hormoner. Dette er især vigtigt for den kvindelige reproduktive system.

Du må ikke stoppe læsningen 5 årsager, der påvirker tarmfloraen

Foods at balancere hormoner

Basere måltider med frisk protein, sunde fedtstoffer til hormon rotationskræfter, grøntsager rige på antioxidanter og helbredende urter hjælpe din krop trives. Vælg en mad fra hver kategori for let at balancere dine hormoas og hud udrensning mad.

1. ren protein

Bælgfrugter hormoner

 • Nødder gennemblødt eller spiret
 • bønner
 • frø
 • quinoa
 • linser
 • Hvis du ikke er vegetar forsøge at indarbejde æg og kød (rødt og hvidt kød, fjerkræ og fisk) fra fri græsning dyr, det vil sige organisk.

2. sunde fedtstoffer hormonal balance

Kokosolie (og alle sunde kokos produkter). Den indeholder laurinsyre, som er meget funktionel hærdning hud og yderst gavnlig for hormonproduktionen. Det dræber også dårlige bakterier og vira i kroppen, giver en hurtig energikilde, er det let at fordøje, og fremskynder stofskiftet.

Avocadoer / Palta

Avocado hormoner

De er rige på sunde fedt, der hjælper vores krop absorbere og bruge næringsstoffer. De er også fuld af fiber, kalium, magnesium vitamin E, B-vitaminer og folinsyre - essentiel for opretholdelse af hormon balance i kroppen. 7 vidunderlige egenskaber af Avocado / Palta

Rå / ghee smør

Det giver en rig kilde af opløselige vitaminer A, D, E og K2. Disse næringsstoffer er vigtige fundamenter for hormonproduktionen. Smør indeholder store mængder af fedtsyrer og kort halv, der understøtter immunforsvaret kæde, øge stofskiftet og har anti-mikrobielle egenskaber, hvilket betyder at bekæmpe dårlige bakterier og vira i kroppen. Gør Ghee - afklaret smør toksin-fri madlavning

Du må ikke stoppe læsning: Cure forstoppelse med amerikansk olie

Nødder og frø

Nødder og frø, oliven og olivenolie, lever olie fermenteret torsk olie, hampolie, hørfrø og syrnede mælkeprodukter af organisk oprindelse (animalsk fri græsning). Hvorfor tørrede frugter er de virkelige godbidder

3. Grøntsager rig på antioxidanter balancering hormoner

Vegetabilske salat hormoner

 1. Slå op enhver mørkegrøn ting: asparges, broccoli, spinat, grønkål / grønkål kål, kål, agurker, kål, koriander, etc.
 2. Sats på farvestrålende grøntsager : Grøn, rød peber, gul og orange, rødkål, rød / hvid løg, tomater og gulerødder.
 3. Må ikke overse stivelsesholdige grøntsager: Søde kartofler, kassava, rødbeder, artiskokker, squash og majroer.

4. Healing med urter og krydderier på balance hormoner

Krydderier hormoner

 • kanel
 • gurkemeje
 • cayenne
 • spidskommen
 • hvidløg
 • ingefær
 • maca

Udsigt:
4 tips til at balancere dine hormoner
Fordele ved Maca og en lækker smoothie til at balancere hormoner

Hvis din krop har de næringsstoffer, den har brug for at være i hormonbalancen vil være. Du vil opleve en glødende hud, stabile stater humør, frugtbarhed, og konstant energi. Vores krop har en utrolig mulighed for at helbrede og være i balance evne, når det gives de næringsstoffer de har brug for at trives.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 17

map