Thermogenic fedtforbrænding gør det virkelig arbejde?

den termogeniske også kendt som fedt brændere er kosttilskud, som er ansvarlig for at øge stofskiftet af mennesker til stillingen fedt akkumuleret i kroppen brænder let, selv uden at skulle udføre en øvelse rutine.

Kvinden lider af fedt omkring taljen og griber hendes hånd

De fleste af disse tabletter er fremstillet af visse stimulanser såsom koffein og grøn te.

Hvor termogeniske arbejde?

disse fedt-brænding produkter have en effekt i kroppen, som kaldes termogenese, dette er at gøre kroppen varmeproduktionen er større end regelmæssigt. Termogene kosttilskud også er ansvarlig for at stimulere androgen receptor betaceller, hvilket således tillader en stigning på excitabilitet deraf.

Med hensyn til adipocytter, forbedrer stimuleringen givet til disse receptorer stærkt forøget lipolyse, og samtidig øge frigørelsen af ​​fedtsyrer findes i blodbanen under anvendelse anden celle, som en kilde til energi.

Fordele ved termogeniske fedt brændere

Forberedelse af en ingefær te med citron for at udnytte effekten af ​​termogenese

Disse produkter har mange fordele for dem, der ønsker at fjerne så meget af fedtet fra din krop, enten ved at ville se bedre fysisk eller fordi de fører en atletisk liv. Nogle af disse fordele er:

 • Øget energi, hvilket muliggør mere effektiv træning.
 • Ved at hæve stofskiftet også det hjælper muskel toning.
 • Det hjælper til at øge thermogenesis, fjerne den akkumulerede fedt.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan man undgår at få vægten under graviditeten

Bivirkninger ved at bruge termogeniske

Fat brændere er absolut den mest populære måde at tabe sig, men termogene kan være skadeligt for sundheden for dem, der forbruger dem. Nogle af de bivirkninger, der kan producere, er:

 • Angst: langt de fleste af disse kosttilskud øge niveauet af cortisol, kendt som stress hormon, hvilket resulterer i en følelse af konstant og ukontrollabel angst.
 • Søvnløshed: Næsten alle fødevarer har termogeniske efedrin og koffein, de øger pulsen og stofskiftet, som påvirker negativt på søvn.
 • Dehydrering: hvis de anvendes i varme klimaer eller mens de udfører en øvelse rutine, kan det medføre dehydrering i kroppen ganske alarmerende.

Hvad er den bedste termogeniske?

posillos med grøn te at tabe

Mens der er mange termogeniske kosttilskud som du kan få meget gode resultater, er det bedst at altid vælge, hvad der er sundere for kroppen. den termogeniske naturlige fedt-brænding De indeholder ikke stoffer, som ikke er afledt af efedrin.

Disse naturlige kosttilskud kan findes følgende:

 • grøn te: Polyfenoler er ansvarlig for at have fremskynde fedtforbrænding, også de har en antioxidant handling, der forhindrer oxidation af fedt at forekomme.
 • rød teIndeholder koffein og theophyllin, der øger forbrændingen af ​​fedtvæv.
 • guaranA: Det er en plante, der Den indeholder garvesyre og koffein, disse er ansvarlige for begunstige forbrænding af fedtvæv, får det til at reduceres hurtigt.
 • kokosolie: Fordi højt fedtsyreindhold medium kæde har kokos, dette fremskynder stofskiftet. Det er en nem mad til at fordøje og bidrager til fjernelse af kropsfedt.
 • ingefær: Ginger har en komponent, som er en naturlig anti-inflammatorisk, kaldet gingerol. Ingefær hjælper med at reducere legemsvægt resulterer i øget termogenese, bidrager til at øge basal metabolisme.
 • Chili eller chiliDen foreliggende capsaicin i chili og som giver den dens spiciness, bidrager termogenese, at hjælpe med fedt oxidation og øget metabolisme. Dette stof forårsager også en positiv effekt på den gode stemning.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan til at tabe på en afbalanceret måde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map