naturligt middel mod infektion i øret

naturligt middel mod infektion i øret

Øre infektioner er ubehagelige. Du kan efterlade en person helt ud af aktivitet per dag og for børn, som er særligt udsat for dem, kan en infektion i øret vare i flere uger. Den medicinske betegnelse for en øre infektion er otitis og der er tre forskellige områder, hvor infektion kan trives:

otitis externa

Dette angår generelt som svømmer øre og påvirker det ydre øre og kanalen. Med denne type af smerte, hørelse er mere og mere følsom over for berøring og kan være rødt eller opsvulmet. Årsagen er sædvanligvis en bakterie- eller svampeinfektion ophobning i huden øre rør.

mellemørebetændelse, eller mellemøret infektion

Denne type smerte opstår som et resultat af perforering af trommehinden eller ophobning af væske bag trommehinden. Det er mere almindeligt hos børn, men kan forekomme i alle aldre. Smerte er mere af en dybere stikkende fornemmelse og ofte kan forårsage feber og hovedpine.

intern mellemørebetændelse

Denne infektion i det indre øre kan forårsage høretab og balanceproblemer fordi det indre øre indeholder sanseorganer for balance. Når det indre øre er betændt, kan føre til svimmelhed og feber og hovedpine.
Så hvad kan der gøres for at lindre smerter og hjælpe med at helbrede øret, når kampene en infektion?

Du må ikke stoppe læsning: 5 måder at styrke immunsystemet

Medmindre symptomerne har udviklet sig hurtigt, metoder værd at forsøge naturmedicin før farende for at tage antibiotika.

Ikke kun infektion, der ønsker at slippe, men smerten kan være den mest irriterende del. Her er en af ​​de bedste tricks til konsollen en øre infektion, der også kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra øret:

naturligt middel mod infektion i øret

Salt fremgangsmåde og sok

Dybest set det er alt, nødvendige - En tyk almindelig gamle hvid sok (ren, naturligvis) fyldt med malet havsalt.

antiseptiske er ikke kun mineraler i havsalt, de har også vidunderlige helbredende egenskaber, salt kan holde på varmen så godt, at hjælper med at lindre betændelse og mindske smerter i ørerne med det samme.

Dette er, hvad du har brug for:

1 stor ren atletisk sok (hvis du har nogen øre lækage, vil være hvid sok se med det samme)
2 kopper groft havsalt

Fyld sok med din salt og lave en stram knude, så du kan få en pakke på størrelse med din hånd. Du skal blot placere sokken med salt i en ren gryde og tør over svag varme og touring konstant i omkring 5 minutter for at opnå en moderat til varmt varme.

Må ikke stoppe læsning: 3 vægt rutiner til at forbrænde fedt hurtigt

Placer sok over øret og bunden af ​​øret og kæben. Mærk smerten aftager. Det er virkelig så simpelt. Du kan holde din salt sok i køleskabet og altid genbruge du har brug for det.

Forskning og skrivning af Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 75 =