Kog fødevarer med folie påvirker sundheden

Hvis du bage en fisk, stege nogle grøntsager eller forberede et stykke kød til middag i aften, chancerne er du kommer til at indpakke fødevarer folie. Men noget, som du ikke vil bemærke, er, at nogle partikler af aluminium kunne forblive i din mad, og dette kunne være skadeligt for dit helbred. Vil du vide hvorfor? Læs de oplysninger, vi giver i denne artikel.

folie

Kog mad med folie er ikke den bedste idé

Forskning har udforsket anvendelsen af ​​aluminium til madlavning og forberede fødevarer. Aluminium er ikke noget, der skal kun bruges som papir, da dette er det materiale mest populære køkkenredskaber bruges af mennesker i udviklingslandene. Gryder og pander er foret med ham og fandt i nogle køkkenredskaber som støbeskeer.

Kobber blev mest brugt til at opfylde denne funktion, men med tiden dette er blevet erstattet af aluminium, fordi det er billigere at masseproducere og lettere at rengøre, men som ikke længere en ikke særlig egnet til madlavning materiale.

Vær sikker på at læse redskaber og giftige sund madlavning

Mad wrap i folie og sted i ovnen er problematisk. Dette er især tilfældet med syre eller varm mad tilberedes ved høje temperaturer.

Aluminium og sundhed

Vores krop kan udskille små mængder aluminium og kan gøre effektivt. Dvs. at blive udsat for en minimal aluminium måde ikke resulterer i problemer generelt. Den har fastslået, at tage daglige 40 mg aluminium pr kilogram menneskelige legeme er sikkert. Derfor, og som et eksempel, for en person, der vejer 50 kg dens tilladte indtagelse vil være 2000 mg.

Men vi er meget udsatte og faktisk de fleste mennesker indtager mere end de burde, fordi aluminium er til stede i mange fødevarer, såsom gul ost, salt, majs, te, krydderier og meget mere.

Desuden er det anvendes i madlavning instrumenter, som vi har nævnt, samt lægemidler, som er anti traspirantes og antacida. Et derivat af aluminium, aluminiumsulfat, anvendes som et koaguleringsmiddel i processen, hvor vandet renses.

Flere og flere undersøgelser er gjort for at afgøre, om aluminium er virkelig en stor sundhedstrussel, fordi undersøgelser har fastslået, at, hos patienter med Alzheimers høje koncentrationer af aluminium de blev påvist i hjernevæv.

Forskere har ændret grupper af ældre med Alzheimers konkludere, at det er en sygdom i vor tid, som er udviklet i henhold til en livsstil af en højt industrialiseret samfund. Denne livsstil bundet til mange tilstande, især toksiske, omfatter høje niveauer af aluminium.

Undersøgelser tyder på, at aluminium også kan blive skadelige for mennesker med problemer eller nyresygdom og knogler. Den minimerer også hastigheden for væksten af ​​humane hjerneceller.

madlavning folie

Forhindrer foil når køkkener

Har denne viden og kende de risici allerede bevist, bør prioriteres gøre med, hvor meget aluminium er madlavning når det anvendes til dette formål. Er trend pander og andre instrumenter, der anvendes i køkkenet oxideres, hvilket resulterer i et lag, der stopper passagen af ​​aluminium i fødevarer. Problemet er imidlertid, at når vasket og skåret efter brug, er dette lag rådnende, og der er igen risiko for, at aluminium udvaskes i fødevaren.

Hvordan kan du undgå dette? Kog aluminium pander, når du køber nyt. Kog vand i dem, indtil mat farve matchning. Dette udgør naturligvis en oxidation forhindre udvaskning. Matte bundfarve er bedre for dit helbred, men en lys, sølvskinnende udseende ser mere smuk.

På den ene side er aluminium pander, på den anden side, Det er aluminiumfolie, og det er en anden historie. Vi ved, at folien er et engangs produkt, der ikke tillader skabe den matte lag kan før brug. Aluminium penetration af madlavning mens pakket ind i dette papir er et faktum, at overskrider grænsen er tilladt ikke at forårsage skader på helbredet.

Du skal vide, at aluminium meget er meget tilbøjelige til at komme ind i mad, når de er sure, retter, der foreslår blive kogt med aluminium og indeholder citron og tomatsaft vil være meget mere tilbøjelige til at filtrere aluminium, som i retter, der indeholder salt eller alkohol. Den mere smag i fødevaren, der er forberedt med folie, mere udvaskning.

Kort sagt bør folien ikke bruges til at tilberede. Det foreslås i stedet ved anvendelse af porcelænsmaterialer til fremstilling glas eller gryderetter.

Nogle spørgsmål, om det kan bruges til at ombryde fødevarer, der skal nedkøles. Hvis du kan bruge folie på den måde, er det normalt sikkert, men ikke i lange perioder, da maden vil have en levetid og fordi hvis det er for lang tid, på den måde, hvis der er en mulighed for, at aluminium-filter i fødevarer.

Livet skriver Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 88

map