Hvordan Tempeh – sund fermetado sojaskrå.

tempeh

Med oprindelse i Indonesien, hvor det er en reel delikatesse og gæret i bananblade (i stedet for baggies) tempeh anses af denne ydmyge kok som en af ​​de bedste vegetabilske kød. Soja fordøjes meget bedre, når dette fermenteret leverer enzymer, protein af høj kvalitet, jern og calcium (naturligt til stede i soja) og andre essentielle næringsstoffer.
Du kan spise gryderet, kogt, stegt (serveret med hvidløg og persille), dej (dej) i tacos og utallige præparater.

Som du ser her bruger vi en temmelig sjælden ingrediens: tempeh tempeh starter eller igangsætter.
Bemærk: Der er mange steder online eller lokal sonde kan få. Altid finde en pålidelig websted.

Når du får mig svampen, og kan suge sojabønner, og en time efter at have været iblødsætning, tumbling sojabønner lidt, så kornet er brudt og miste skallen, jeg forlader 7 timer majs-. (Dette ikke spillet selv og afskalning).
Når denne sojabønner gennemvædet i 8 til 10 timer (afhænger af vejret, hvis det er varmt 8, hvis kold 10 eller 12), vride og førte til en gryde med vand nok til at dække de bønner. Kog i 30 minutter, vride vandet forlod ham (og her jeg tilføje eddike soja er at miste noget af sin bitre smag) og brand lidt tilbage for at tørre lidt.

Du må ikke stoppe læsning: Avocadoer / Palta fyldt med kikærter - vegansk version af Djævleæg.

Når tør soja lidt lod jeg varm til 35/40 (der er ikke hot hot sige) ville tilføje en lille teskefuld initiativtager jeg bland godt, så pulveret er godt fordelt alle kerner, meto inden for en pose (18 × 28 cm aPX.) jeg lukker posen og lave huller til at trække vejret. Jeg forlader et lunt sted i 3 dage og er nu klar.

Opbevares i køleskabet op til 10 dage, frosne adskillige måneder. Tempeh kan laves med Mung bønner (mung bønner), ris og andre grøntsager eller korn. Halvdelen ris blanding, halv soja er meget god, bør kun halvdelen af ​​sojabønner kogt og drænet ris udskiftes. Det er også meget godt at tilføje en kop solsikkefrø rå skrællet.
Det forekommer mig meget rig, men mange mennesker kan ikke stå smagen eller konsistens, så prøv og fortæl mig.

Hvordan Tempeh - sund fermetado sojaskrå.

Grundlæggende Tempeh:

Ingredienser.

600 g soja frø gul bedre afskallede.
5 spsk hvid eddike eller æble
1 tsk initiator gære tempeh
Vandmængde nødvendig

Metode.

Soak sojabønner i mindst 8 timer, dræne vandet og sat i en gryde soja og eddike sammen, tilsæt vand til at dække soja og kog ved høj varme, når det begynder at koge reducere varmen til lav og cook, indtil alt vandet er forbrugt, sikre, at vandet forbruges fuldstændigt omrøring med en træske. Sluk for varmen og lad afkøle frø indtil varm, men ikke for koldt. Tilføj en teskefuld gær og bland godt i 1 minut med en træske. Distribuere fremstillingen i tre plastposer med 18 x 28 cm og luk posen (jeg bruger et tætningsmiddel til også fjerne al luft fra inde), foretage flere huller med en gaffel eller en tænder grave (eller stick) til at gære kan ånde og lad stå i et varmt sted i huset i mindst 3 dage. Fra 48, hvis temperaturen ikke har ændret sig meget og holdt ved et gennemsnit på 37, det vil observeres, at overfladen af ​​tempeh begynder at se hvide og blokken kan håndteres uden at deformere. Når hele overfladen er hvid og tempeh være klar. Kan fryses i køleskabet eller fryseren vil vare en uge. kan observeres en mørk farve eller uønskede produkt forureninger, så det er meget vigtigt aseptik ved udarbejdelsen tempeh. Den perfekte tempeh er en, der ikke forskel i farve eller mørke pletter. Hvis dette sker, kan du fjerne den berørte del og forbruge resten glat.
Det kan spises rå i salater eller kogte i gryderetter eller stegt. Han er let udskiftes i opskrifter, der indeholder kød eller grøntsager tofu.

Må ikke stoppe læsning: Anti-inflammatorisk salat med blomkål og gurkemeje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 81