Rense leveren vægttab

rense leveren

Hvorfor rense leveren Det kan hjælpe dig med at tabe? Årsagen er, fordi leveren er ansvarlig for galdeproduktion som anvendes til at fjerne fedt i fordøjelsessystemet og fjerne giftstoffer fra blodet af legemet Det giver dig mere energi.

En livsstil og en usund kost, kan du oprette en for stor byrde for leveren, som gør det vanskeligt at nedbryde fedt og hjælper med at fordøje maden ordentligt. Dette kan føre til en langsom tung følelse, at være oppustet og overvægt. For at holde dit stofskifte i et godt tempo, forbedre cirkulation og lave en ordentlig fordeling af fedt, er det vigtigt at rense leveren og sikre korrekt drift.

Foods at rense leveren

Der er en række fødevarer almindeligvis er forbundet med leveren sundhed. Ingredienserne indeholder egenskaber, der hjælper rense leveren og hjælpe til at udføre funktioner, enten fjernelse af toksiner i kroppen eller ved at stimulere kemiske processer, der er afgørende for, at leveren til at fungere som et filter for blodstrømmen. Nogle fødevarer at rense leveren omfatter: hvidløg, grønne bladgrøntsager, korsblomstrede grøntsager, fuldkorn, nødder, grapefrugt, avocado, citron, grøn te og olivenolie.

urtekosttilskud at rense leveren

Svarende til fødevarer, der hjælper leveren til at gøre deres arbejde mere fyldestgørende, er der flere naturlægemidler kosttilskud, der kan stimulere filtrering system af toksiner, som forekommer naturligt i kroppen. Sådanne urter omfatter: Marietidsel, mælkebøtte, gurkemeje og artiskok.

Livsstilsændringer til at rense leveren

Bortset fra mad og naturlægemidler, der hjælper rense leveren, ændre vaner i livsstil er også en effektiv måde at mindske byrden på leveren og rense giftstoffer fra kroppen.

Du må ikke stoppe læsningen 10 tidlige tegn på en lever Beruset

Eliminer eller reducere forbruget af forarbejdede fødevarer

Enhver mad, der er færdigpakkede indeholder ofte giftstoffer, din lever bliver nødt til at filtrere, når du spiser disse produkter. Leveren har den funktion at fjerne de naturlige metaboliske produkter snarere end kemikalier nu forarbejdede fødevarer tilsættes, derfor betydningen at rense leveren. Forbrug af store mængder af disse forarbejdede fødevarer kan overbelaste leveren.

Begrænse forbruget af mejeriprodukter og kød

Leveren kan blokeres når alt for store mængder animalske produkter forbruges, især dem, der har været udsat for kemikalier eller antibiotika under behandlingen. Spise mindre portioner af disse fødevarer kan hjælpe leveren var overvældet.

Undgå at spise ude

Fastfood tendens til at have større mængder af kalorier, kunstige farvestoffer, smagsstoffer og tilsætningsstoffer, der har leveren til at filtrere fra blodbanen. Skæring denne slags mad vil give dig mere kontrol over, hvad du får din krop.

Administrer stress

Fordøjelsessystemet ikke fungerer korrekt når understregede, begrænsende leverfunktionen. Maden spises under stress er ofte sværere at metabolisere eller nedbryde og kan føre til vægtøgning og ubehag.

Drik masser af vand

Drik mindst 2 liter vand om dagen, vil bidrage til at fjerne giftstoffer og afgifte leveren. Har mere vand i din krop vil hjælpe leveren til at filtrere mere affald og giftstoffer, mere end du ville for dig selv, at hjælpe din lever arbejde hurtigere for at øge din energi niveauer. Dette vil hjælpe med at holde din krop hydreret også stimulere naturlig celle regenerering.

Må ikke stoppe læsning: Farerne ved mejeri

Detox kost til at rense leveren

De, der arbejder på at frigive dårlige vaner livsstil, kan du ønsker en grundig rengøring af toksiner. Realiseringen af ​​denne detox kost kan give en ren tavle, så du kan arbejde hen imod optimal sundhed af leveren, samt hjælpe dig med at tabe.

1. Afgiftning med grapefrugt og lime

ingredienser:

  • 2 kopper frisk grapefrugtjuice.
  • 1 kop destilleret vand.
  • ½ kop citronsaft.
  • 2 inches frisk ingefær.
  • 2 fed hvidløg, hakket.
  • ½ tsk acidophilus.
  • 2 spiseskefulde hørfrøolie.

instruktioner:

Riv ingefær. Grapefrugtjuice blanding, destilleret vand, revet ingefær, citronsaft, acidophilus pulver, hvidløg olie og hørfrø i en blender, indtil alle ingredienser er godt kombineres. Forbrugt blandingen 3 gange om dagen.

2. Afgiftning med grapefrugtjuice og olivenolie

ingredienser:

  • ½ kop grapefrugtjuice.
  • ¾ kop citronsaft.
  • ¼ kop olivenolie.

instruktioner:

Bland alle ingredienser i en blender og forbruge 3 gange om dagen.

Før du udfører detox, udrensning eller tvinge kroppen til pludselige ændringer i deres fødevarer, kost, anbefales det konsultation med en ernæringsekspert, så du kan få for at undgå komplikationer, og vi vil sikre større overskud, når de foretager kostvaner.

Forskning og skrivning af Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 41