Ingefær med citron vand til reduktion af kostvaner

Ingefær og citron vand i at reducere kostvaner

Funktioner forfriskende citron og ingefær varm effekt gøre en god naturlig drik, ideel til at reducere kostvaner.

Fordele ved ingefær og citron på at reducere kostvaner

Brug en citron til at forbedre smagen af ​​vand hjælper nogle mennesker til at drikke mere vand, mens de udfører deres reducerende kostvaner. Ingefær fungerer som en stofskifte stimulator og lave en velsmagende og appetitvækkende drik kost: en blanding af limonade og sodavand stærk ingefær. Brug citron vand og ingefær at hjælpe en sundt vægttab i din reducere kost.

Ginger opskrift med citron vand

ingredienser

Juice citron vand kan hjælpe detox og Det anses for en ideel lever tonic reducere kostvaner. Ingefær giver termogeniske egenskaber, hvilket betyder, at stimulerer stofskiftet til at brænde kalorier hurtigere. den ingefær også bekæmper kvalme og oppustethed. Bruge filtreret eller destilleret vand for at hjælpe med afgiftning.

Fortætter et stykke frisk ingefær (ca. 5 cm ..) med vand (for et stort glas); derefter stamme resultatet og tilsæt saften af ​​en citron. Tag straks.

Sådan høste fordelene i at reducere kostvaner

Tager drikke vand, citron og ingefær første ting om morgenen for at rense leveren og reducere appetitten. Drik det mange gange om dagen, som du ønsker. Otte fulde glas vand om dagen hjælper med at holde kroppen hydreret. Denne praksis kan hjælpe med at starte en diæt for at mindske appetitten og skabe en påmindelse i løbet af dagen til at fokusere på afgiftning og omfattende vælger sunde fødevarer (uforarbejdede fødevarer såsom grøntsager, frugt, magert proteiner og fuldkorn).

Du må ikke stoppe læsning: Iskiate en energi drik med chiafrø

Afstå fra overdreven kaloriefattige begrænsning. Søg læge, før du prøver dette eller andre reducere kost. Følg en øvelse program for de bedste resultater i vægttab. Drastisk vægttab såsom fastende kost og sult, skader sundhedsforanstaltninger og metabolisme og bidrage til en yoyo effekt, der forårsager mere vægtforøgelse efter vægt lav.

Motion hjælper med at bevare muskelmassen, som hjælper kroppen med at forbrænde mere fedt, selv i hvile. kan beskadige udføre reducere kost uden øvelse i muskelvæv, som vil føre kroppen til at få fedt hurtigere efter afslutningen af ​​kosten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 82 =