De store fordele ved at tage hvidløg saft

hvidløg saft

Hvidløg saft har været brugt for sine medicinske fordele over hele verden i tusinder af år. Og tage din juice er en glimrende måde at udtrække de gavnlige næringsstoffer låste den og bruge dem til din krop.

Fordelene af hvidløg saft

Hvidløg har mange vitaminer, mineraler og antioxidanter, der virker til at beskytte og opretholde en sund krop. Hvidløg juice er en enestående kilde til vitamin A, B6, C, E, calcium, kobber, svovl, mangan, jern, kalium, fosfor og selen.

Hjælper tabe

Hvidløg saft er meget gavnligt for dem, der kan forsøge at tabe sig. På grund af en fytokemiske findes i hvidløg kaldet allicin, hvidløg saft hjælper med at reducere fedt i kroppen, sænker blodtrykket, øger gode kolesterol.

Allicin beskytter kroppen mod infektioner såsom Salmonella, Staphylococcus og gær takket være en kraftig anti-bacterianal, anti-virale, anti-svampe og anti-mikrobiel. Mængderne af allicin, når hvidløg fald madlavning, hvilket gør juice er den sundeste måde at spise hvidløg.

Hvidløg hjælper med at forhindre visse kræftformer

Det har også vist sig, at drikke hvidløg saft hjælpe med at forhindre forskellige kræftformer, herunder lunge, mave og tyktarmskræft.

Du må ikke stoppe læsning: Hjemmelavet saft at balancere kolesterol og blodtryk

Undersøgelser tyder på, at tilsætning af hvidløg saft på din almindelige kost drastisk at reducere risikoen for kræft at styrke immunforsvaret og forbedre kroppens evne til at bekæmpe infektion. Forbrugende hvidløg saft er også nyttigt for sygdomme som astma, forkølelse, influenza, og peptisk mavesår afhjælpe. Hertil kommer, det giver din krop mere energi til hele dagen.

Forbedrer hjerte-kar-sundhed

Hvidløg juice hjælper også hjerte-kar-sundhed af kroppen, i behandlingen af ​​aterosklerose og hjertesygdomme som er forårsaget af en opbygning af plak i arterierne. Hjælper med at reducere dannelsen af ​​blodpropper, en markant reduktion af risikoen for slagtilfælde.

En daglig kost af hvidløg juice hjælper også fjerne giftstoffer fra kroppen gennem huden porer og fremme en sundere og yngre udseende hud ved at forhindre celleskader.

Opskrift hvidløg saft med gulerødder

Agurk-2Bcelery-2BPear-2BLemon-2BJuice-2B6

ingredienser

 • 3 mellemstore gulerødder
 • 2 fed hvidløg
 • 1 medium æble
 • 1 bundt persille
 • 1 tomme ingefær

Hvidløg juice med æbler

ingredienser

 • 1 fed frisk hvidløg
 • 2 blokke
 • 1 allehånde

Hvidløg saft med selleri

ingredienser

 • 1 agurk
 • 2 selleri stilke
 • 1 fed hvidløg små til mellemstore
 • 1 tomme ingefær

Du må ikke stoppe læsning: grønkål salat med rodfrugter.

Alle disse eksempler gør i emhætte og ayunas.Toma straks tage disse safter eller andre, der er til din smag, herunder hvidløg hver dag.

Tips til at forberede hvidløg saft

Hvidløg helbredende talenter er på deres højeste, når den spises rå, og endnu bedre, når lavet til saft. Desværre, lugten er et lille problem.

Et tip til at reducere effekten af ​​dårlig ånde uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​saft, er at pakke dine hvidløgsfed i en rede af greens som spinat, eller endnu bedre, persille, og derefter sætte i saftpresser. Klorofyl binder med lugt, så denne vigtige nøgle til strålende helbred vil ikke gå på kompromis dit forhold til andre på arbejdspladsen.

Skrivning: hold liv Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 70