Leaf te håndtag til at styre diabetes

Type 2-diabetes er en af ​​de mest almindelige sygdomme står amerikanere i dag, og antallet af mennesker, der lider af det vokser. Næsten 30 millioner mennesker, der bor i USA lider af diabetes, og mere end 8 millioner af dem er uvidende om deres tilstand.

mango blade til at brygge kontrollere diabetes

Selv om der findes forskellige typer af medicin til at styre diabetes, med at kontrollere sukker i blodet er det blevet konstateret, at mango blade De er virkelig effektiv kontrol diabetes. Denne naturlige løsning for diabetes, er simpelthen at bruge arkene til at forberede et håndtag infusion vil hjælpe med at opretholde stabile glukoseværdier, så længe du tager kost og tilstrækkelig kontrol.

Mango blade og diabetes

En undersøgelse i 2010 viste, at mango bladekstrakt er en lovende fysisk behandling for diabetes. Dette er primært på grund af sine egenskaber til at reducere mængden af ​​blodsukker (hypoglykæmi).

Forskerne testede deres hypotese i forsøgspersoner, der blev diagnosticeret med diabetes. De fandt, at forsøgspersonerne, som modtog absorbere mindre mango ekstrakt glucose gennem sin mave-tarmkanalen, hvilket får blodsukkeret forbliver stabile.

Du må ikke stoppe læsning: 6 naturlige drikkevarer til at fjerne dårlig ånde i dag

For at få en sund infusion, Følg disse instruktioner for at gøre en mango blad ekstrakt (alt du behøver, er en glaskrukke, mango blade og en si).

Forberedelse af en teblade mango

ingredienser:

  • 3-4 blade mango
  • vand

instruktion:

  1. For startere, skal du koge tre til fire mango blade i en lille gryde med vand.
  2. Efter det har kogt, lad disse blade er infunderes i vand natten over, for at maksimere mængden af ​​mango ekstrakt i vand.
  3. Si bladene og drikke den resterende opløsning tidligt om morgenen.
  4. Dette præparat anbefales at drikke på tom mave, så vi sørget for, at vi vil optage flere næringsstoffer, der bekæmper diabetes, der findes i mango blade.

Sundhedsrisikoen ved diabetes

Mango blade til at regulere niveauerne af blodsukker

den blodsukker forbundet med diabetes har en række effekter på vores helbred, hvoraf nogle er langsomme til at blive vist, men meget alvorlig for sundheden i almindelighed. Disse kan omfatte permanente skader på dit syn inklusive sløret syn til blindhed, nyresygdom, nervesystem skader og seksuel dysfunktion blandt andre.

Hvis nogen har andre sundhedsproblemer, sammen med diabetes, såsom fedme, kan dette resultere i en øget risiko for alvorlige og potentielt dødelige sygdomme såsom hjerteanfald og slagtilfælde.

Du må ikke stoppe læsning: Lav din egen appelsin æterisk olie

Dette viser, at symptomerne på diabetes kan variere fra invaliderende til livstruende. Vide, hvordan man styrer sukker niveauer i blodet er afgørende at undgå helbredsmæssige komplikationer, som er stille og kommer langsomt, men med al sværhedsgrad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

map