Hvad er frie radikaler og hvordan du fjerner med kost

Når det produceres i overskud, kan frie radikaler generere et fænomen, der er kendt som oxidativt stress, Dette kan have negative konsekvenser for helbredet forringes som cellemembraner og andre cellestrukturer såsom lipider, proteiner, lipoproteiner og kendt som deoxyribonukleinsyre (DNA).

som frie radikaler og forhindre kost

Hvad er frie radikaler?

Frie radikaler er atomer med en ufuldstændig struktur. Konkret er det en elektron uden en partner, men stadig har en funktion. De er meget reaktive og ustabile. Hans tilstedeværelse og udvikling volder skade på kroppen forårsager forskellige sygdomme og aldring. Men hvad er den reelle effekt, og hvordan processen sker?

Besvarelse begge spørgsmål, kan man sige, at atomet uden partner forsøger at "stjæle" en elektron fra en nærliggende atom selv er færdig. Hvis processen er vellykket opnås en komplet atom og en ny frie radikaler. Hvis derimod mislykkes, er to ufuldstændige atomer opnået og spillet fordobler skabe en kædereaktion. Celler er de største ofre i denne ubalance.

Hvordan virker de?

Gennem en oxidativ proces oxygen, denne reaktion Det vil beskadige cellemembraner. I værste fald, er DNA påvirkes. Frie radikaler har altid eksisteret i den menneskelige krop, dens formål er at bekæmpe bakterier og virus. Det er dog nødvendigt at kontrollere dem via antioxidant beskyttelse, fordi ellers Oxidativ stress kan forårsage alvorlige konsekvenser i kroppen og det er forbundet til mere end 200 lidelser og sygdomme.

Hvor overskydende frie radikaler note?

frie radikaler

Hvis der er en stigning af frie radikaler i kroppen fordrage. Skin er en af ​​de første overfladelag til at vise ændringen. Oprindeligt var det tørt og aldring i fremskredne stadier kan være mere mærkbar. Med kunne påvises en blodprøve ændring. Hvis bekræftet at lide af denne ubalance, så bekæmpe det bør være en prioritet. Traditionel medicin er effektiv, men bør indtages i hånd med at reducere kostvaner, der garanterer.

Du må ikke stoppe læsning: Forbedring nyrerne hjælp natriumbicarbonat

Kost at bekæmpe frie radikaler

For at bevare dit helbred på et optimalt niveau, som altid, naturlige fødevarer spiller en vigtig rolle, selv forhindre overskydende frie radikaler i kroppen og efterfølgende skader det kan medføre.

Aloe vera

Aloe vera blade traditionelt anvendes på grund af sine medicinske og terapeutiske egenskaber, bør indarbejdes i kosten, fordi deres potentiale antioxidant, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler. Den kødfulde del af aloe vera plante er, hvor de fleste koncentreret er deres egenskaber til at imødegå overdreven dannelse af frie radikaler, kan vide i detaljer, hvordan man laver aloe vera juice til at drage fordel af alle dens terapeutiske fordele.

hindbær

En måde at løse disse problemer er spise hindbær. Bortset fra at være en lækker frugt, fremmer intestinal transit og fjernelse af kolesterol gennem fæces. Det anbefales at tilføje denne frugt til kosten, da det også er med til at modvirke forstoppelse og tyktarmskræft. Din fortjeneste kommer i kølvandet af dens egenskaber, hvoraf den vigtigste er dens funktion som en antioxidant.

røde frugter, brombær og ribs

Disse fødevarer er kendetegnet ved et lavt niveau af kalorier og høj rolle vitamin C. nogen af ​​disse frugter er tilrådeligt for folk med høje niveauer af frie radikaler. Dens størrelse og smag kan du administrere at spise, som om det var en lækker juice.

Du må ikke stoppe læsning: 7 vigtigste kilder til plante-baseret protein

Svesker eller rosiner

svesker eller rosiner at forhindre oxidativ stress

Begge frugter er vigtigt at have en optisk sundhed. Svesker og rosiner tørres fødevarer, der indeholder mere end 20 ejendomme med antioxidant magt. Ernæringseksperter for dens høje koncentration af pelifenoles gør dem allierede i forebyggelse af kræft og direkte bekæmpe ufuldstændige atomer.

Men æble skræl

Æblet hud indeholder en høj procentdel af polyfenoler (kraftig antioxidant). Det anbefales at tilføje det til kosten for at eliminere frie radikaler fra kroppen. Det er også ideel til at forebygge hjerte-kar-risiko og kræft.

citrus

Citrusfrugter sig ud som værende rig på antioxidant vitaminer og en række stoffer med gavnlige sundhedsmæssige egenskaber. Bør indtages hver dag, dit indtag øger chancerne for at forebygge visse kræftformer, men især for at forhindre skader forårsaget af frie radikaler.

Afsluttende anbefaling

skade frembragt af frie radikaler

Skader forårsaget oxidativt stress

Bedre sent end aldrig, og dette Ord gælder perfekt til emnet. Frie radikaler kan forebygges at følge disse tips:

  • Undgå narkotika, alkohol, snus og lignende.
  • Må ikke indtages kemikalier såsom herbicider, rengøringsmidler og industrielle sæber, som ofte mærkeligt nok, kan vi gøre uden at vide det, ved hjælp af redskaber eller dårligt skyllede glas.
  • Fabrikker væk fra forurenet eller røg udvist af køretøjer miljøer.
  • Mennesker, der lever med høje stressniveau tendens til at falde sit forsvar og dermed øge den lethed af frie radikaler er nært forestående.
  • En kost baseret på frugt og grøntsager. Rationering hver er kritisk, som nævnt, dens antioxidant magt er en effektiv måde at undgå problemet, der kan udløse oxidativ stress.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 32