Home Retsmidler for svangerskabsdiabetes

De vigtigste naturlige behandlinger for GDM inkorporere vitamin C og D, anvendelse af en afbalanceret kost, Astragalus, proteiner, kulhydrater hele fødevarer, fjerne sukker forbrug, brug af hørfrø i sammen med motion.

svangerskabsdiabetes

Hvad er svangerskabsdiabetes

Svangerskabsdiabetes er den mindre almindelige form for diabetes og påvirker gravide kvinder, sædvanligvis i tredje kvartal, og er karakteriseret ved lave niveauer af blodsukker, såvel som andre former for diabetes.

Almindelige symptomer på denne type af diabetes

Symptomer på svangerskabsdiabetes kan være normalt meget mild, men stadig kan forårsage en række problemer for både mor og barn, af denne grund skal behandles med omhu. selv symptomer normalt forsvinder efter graviditet, stadig det øger en persons risiko for at udvikle type 2-diabetes senere i livet.

Årsagen til diabetes, herunder gestational er forkert funktion af insulinreceptoren, hvilket får blodsukkerniveauet og dykker blodsukker, som kan være meget ubehageligt og endda fatal stigning alvorlige situationer. den børn, hvis mor lider af svangerskabsdiabetes og bærer ingen behandling, er ofte mere tilbøjelige til at udvikle fedme blandt børn og er sandsynlige kandidater til diabetes, gulsot eller andre helbredsproblemer.

Som med andre former for diabetes, er der ingen formel kur mod svangerskabsdiabetes, blot muligheder behandling som GI kost, motion eller insulinbehandling. Men på grund af de komplikationer af at have en baby i livmoderen, mange mennesker begynder at bevæge sig væk fra insulinbehandling og i stedet vælger de fysiske eller naturlægemidler til behandling af svangerskabsdiabetes.

Naturlige behandlinger for svangerskabsdiabetes

Svangerskabsdiabetes kontrol

Disse midler kan anvendes enten alene eller i kombination med andre mere traditionelle fremgangsmåder til behandling af svangerskabsdiabetes. Nogle af de mest populære og effektive hjem retsmidler svangerskabsdiabetes præsenteres.

Øvelse:

Som med andre former for diabetes, kan regelmæssig motion bidrage til at forebygge fysisk inaktivitet og usund vægtøgning. Det er klart, under graviditet, forventes det, en normal vægtøgning, men det kan helt sikkert blive håndteret på en sund måde. Prøv at have regelmæssige perioder på tredive minutters motion mindst to gange om dagen, og dit hjerte vil modtage en højere puls, stofskifte og prevendrás vil stimulere udviklingen af ​​svangerskabsdiabetes.

Selvfølgelig vil køre og andre anstrengende øvelser kan ikke anbefales, men svømning, uddannelse stationære maskiner, og enhver form for lys hjerte-kar-motion (selv gå rundt om blokken et par gange om dagen) hjælpe med at forhindre eller minimere symptomer svangerskabsdiabetes.

Du må ikke stoppe læsning: Disse 3 ingredienser i din te vil øge din jern niveauer

kost:

De forskellige typer af diabetes har et fælles problem og er fejlen at spise på forskellige tidspunkter, som vil gøre din krop kan ikke vænne sig til en ernæringsmæssig sats, som ikke vil tillade dig at tage ordentlig kontrol af indholdet af blodsukker . Denne ukontrolleret kost kan ødelægge naturlige metabolisk aktivitet, der har krop og negativt påvirke funktionaliteten af ​​insulinreceptorer.

En måde at starte behandling eller Gestationsalder diabetes forebyggelse er at tage en kontrolleret kost med fødeindtagelse tidsplaner. Eksperter virkelig anbefale at spise små måltider hver anden time for din krop tilpasser sig regelmæssig behandling og optagelsen af ​​næringsstoffer, hjælpe med at undgå de toppe og dale i blodsukkeret, der kendetegner diabetes.

Fiberrig kost:

hørfrø

den mest hensigtsmæssige råd til håndtering og behandling af diabetes er at øge din fiber indtagelse. Fiber kan stimulere aktiviteten af ​​insulinreceptoren og kan også inhibere frigivelsen af ​​overskydende insulin i blodet, som hjælper balance insulin niveauer og forhindre udbrud af diabetes.

Fibre bør være en del af din graviditet kost, på grund af sin vigtige fordøjelsessystemet og kardiovaskulære virkninger, men deres specifikke forhold til insulin receptorer gør det afgørende. Der deiversos typer fibre såsom hør, som er let tilgængelige i dag. Fuldkorn er nogle af de bedste kilder til kostfibre, som kan forbedre dine chancer for at undgå svangerskabsdiabetes.

Vitamin D:

den D-vitamin er afgørende, fordi det udfører en række meget vigtige processer i vores krop, herunder effektiv absorption af essentielle vitaminer og næringsstoffer, herunder calcium, phosphat, jern og magnesium. På grund af øget næringsstofabsorption i tarmen af ​​fødevarer såsom laks, svampe eller tofu, som er rige på D-vitamin, kan man få en effektiv og ensartet i løbet af dagen Docis af disse næringsstoffer. D-vitamin hjælper også fremskynde væksten af ​​gavnlige bakterier i tarmen, som det er afgørende for en sund graviditet.

Vitamin C:

I modsætning til D-vitamin, C-vitamin får en masse opmærksomhed fra medicinske fagfolk og den brede offentlighed. Men det betyder ikke, at gravide kvinder får nok af det, men de burde. C-vitamin-mangel er direkte relateret til svangerskabsdiabetes. Forskning har vist, at kvinder med svangerskabsdiabetes, hvilket øgede deres indtag af C-vitamin var langt mindre tilbøjelige til at opleve svære symptomer og var mindre tilbøjelige til at udvikle type 2 diabetes senere i livet.

Du må ikke stoppe læsning: Lindrer gigtsmerter i hænderne med 8 øvelser

Eliminering sukker fra kosten:

Stevia til at forsøde fødevarer

Diabetes er relateret til en kost fuld af sukker og fedme, da sygdommen er direkte relateret til insulin receptorer. Derfor en effektiv måde at forhindre svangerskabsdiabetes er at fjerne sukker fra din kost helt. Der er masser af alternativer, når du lever i en verden fri for sukker, herunder ting som stevia for eksempel, som er en af ​​de naturlige sødestoffer med yderligere komplekse sukkerarter, som kroppen har brug for, i stedet for simple sukkerarter, der forværrer eller forårsager svangerskabsdiabetes.

Jeg Talar:

Forskning baseret på naturlige naturlægemidler for svangerskabsdiabetes De har vist, at Astragalus har meget stærke og gavnlige virkninger. Forskning har vist, at kvinder, der tager talus sammen med traditionelle behandlinger til at behandle denne form for diabetes, demonstreret i betydelig kontrol over blodsukker og har meget mildere symptomer på svangerskabsdiabetes. Men på grund af det faktum, at urter kan have komplekse bivirkninger, er det vigtigt at tale med en læge, før du tilføjer nogen urter til din almindelige kost, især i den delikate periode af graviditeten.

Kulhydrater af hele fødevarer:

Du er nødt til at forstå, at ikke alle kulhydrater er lige. Komplekse kulhydrater er opdelt i flere værdifulde former for sukker, der er sværere at fordøje og har mindre indvirkning på udsving af insulin i kroppen. Derfor, hvis du er gravid eller har allerede udviklet svangerskabsdiabetes, fjerne simple kulhydrater kan hjælpe med at forhindre eller behandle tilstanden.

proteiner:

Et af de vigtige funktioner af proteiner i vores kost er at hjælpe med at nedbryde kulhydrater til mere håndterbare og nyttige molekyler. Derfor, hvis du følger anbefalingen om at spise flere små måltider i løbet af dagen, så prøv altid at matche de kulhydrater med proteiner. Dette vil lette fordøjelsen og regulere dit stofskifte til at frigive eller bruge kun de nødvendige mængder insulin. Protein er afgørende for udvikling og vækst, som er afgørende for udviklingen af ​​fosteret.

Skrivning: Livet Team Lucida
Billeder: shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 63