Forskel mellem ægte kærlighed og følelsesmæssig afhængighed

Alt i en eller anden måde er bekendt med, at der er nogle forskelle mellem at være forelsket og bliver følelsesmæssigt afhængig nogen. Mange mennesker refererer til deres partner som deres anden halvdel. Det lyder romantisk, men du er fuld, og du kan alle deler det med en anden, og omvendt, uden at nogen fylde din tomhed. Følelsesmæssig afhængighed opstår, når vi har brug for i stedet for kærlig.

elskende par

Forskellene mellem ægte kærlighed og følelsesmæssig afhængighed

Før du kan være i et seriøst forhold til sidste, du har brug for at vide, hvem du er og hvad du ønsker i dit liv, temmelig har etableret en identitet, at vide, hvad du har brug for, og hvad du kan give din partner. Et forhold, der er baseret på codependency i stedet for kærlighed, vil ikke vare længe.

1. Har du gøre din partner er ansvarlig for din velfærd?

Du skal spørge dig selv, hvis du er den slags person, der sætter ansvaret for deres helbred, lykke og sikkerhed på skuldrene af din partner snarere end at være dit eget ansvar, hvis svaret er ja, så bør du overveje, om du er i et forhold med afhængighed følelsesmæssige, fordi det er en sand tegn på afhængighed. Hvis du ikke ved, hvordan man lever eller give din egen velfærd, uden at personen ved siden af ​​dig, følelsesmæssigt du er afhængig af ham eller hende, og at du skal ændre det, begynder at finde din plads og tid til at gøre, hvad der gør du føler dig i live, ved dig selv / a.

2. Du fokusere på at give eller bare modtage?

Ægte kærlighed er at give, ikke at få. Dette er for at bringe glæde til den person, du elsker og naturligvis modtage. Hvis du er mere bekymret for, hvad du får i et forhold, men ikke fussed hvad du kan give, er et tegn på, at dit forhold er baseret på den følelsesmæssig afhængighed i stedet for ægte kærlighed.

3. Lever du i et eventyr?

Kvinde med et spejl, der bor i et eventyr

Har du opfundet en perfekt Prince Charming i dit hoved? Rollen du selv har designet / en perfekt partner er bare en rolle, bør derfor ikke overens med virkeligheden, for i virkeligheden lever du med en virkelig person, der vil have fiaskoer og succeser, og kan endda lære dig en masse om dig selv ved at vise din virkelighed. Men hvis du du bor fokuseret på de idealer, du tror, ​​han eller hun en dag nå at ligne din "Prince Charming" så du ikke er i et forhold med en virkelig person, men med den selv-billede, du har oprettet denne person, og du ønsker mug, du er i et forhold med en fantasi-version af denne person, og det er ikke kærlighed.

Du må ikke stoppe læsningen 7 almindelige udløser for angst, som du skal undgå

4. Er du fokuserer på den indvendige eller udvendige?

Tiltrækningen er vigtigt i et forhold. Men at basere et forhold fra hvad du ser på ydersiden er ikke et solidt fundament. Kærlighed er at overveje, hvordan din partner gør du føler, snarere end hvad han eller hun synes. Hvis udseendet er det vigtigste, i hvert fald forholdet er mere fokuseret på afhængigheden i kærlighed.

5. Har du en liste over forventninger til din partner?

Har du en psykisk eller fysisk liste over de forventninger, at din partner skal opfylde for at få dig til at føle sig tilfreds med forholdet? Det er godt at have standarder, individuelle mål og partner, men at holde en liste over urealistiske forventninger til din partner og så skal elske at tro, at dette er en anden fejl, og er en fælles handling af codependent par.

6. Kender du forskellen mellem ønsker og behov?

Anamorados par på marken

Vi ønsker alle visse ting i et forhold, men hvis du på listen over "ting, du har brug for" din partner er på toppen, kan være et tegn på, at du ikke er ved at blive glad og få indre ro, derfor, du forsøger se på en anden, lykke og fred, som ikke kan være dig selv, i dette tilfælde ser vi for en anden at være lykkelig tillæg er en anden fejl, og et tegn på følelsesmæssig afhængighed at være lykkelig. du du kan være tilfreds med en person uden nogen, lykke er at dele, ikke at få det igennem nogen.

Må ikke stoppe læsningen: 10 Vaner at skulle give op, hvis du ønsker at være glad

7. Er du enig eller bare stille op med din partner?

Hvis du er i et forhold, hvor du bare støtter din partner, og du kan ikke acceptere, hvem du er eller tolerere deres fejl, skal du være ærlig overfor dig selv, og genoverveje, om din partner er en afspejling af, hvad du mangler, eller hvis du har faktisk set . Kan du se et idealiseret billede af, hvem du ønsker at være? Eller er du i stand til at se dit sande selv, og kærlighed til, hvad det egentlig er?

8. Har du fundet dig selv?

Du er nødt til at øve selv-kærlighed og selvaccept, før de kan være i et varigt forhold. Hvem er du? Hvad er dine passioner, drømme og mål? Hvad er vigtigt for dig? Hvis du ikke kan svare på disse spørgsmål, kan du være ved hjælp af din partner til at udfylde et tomrum i dit liv, som du kun fylde du tilhører derefter sammen, partner, at udforske.

9. Føler du dig tom eller nervøse uden din partner om?

Hvis du føler dig tom, for angst eller bange, når din partner er ikke rundt, chancerne er du er for afhængig af ham eller hende. Det er okay at spekulere og lyst til at være med parret, når de er adskilt, jeg inclsuo det er et tegn på, at du kan lide din virksomhed. Men at vide ensomhed er nødvendigt for din egen mentale og følelsesmæssige sundhed. Ikke at vide hvordan man kan være er blot et tegn på, at du er følelsesmæssigt afhængig af din partner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4