For at holde hemmelige og befolkede tykke øjenbryn

bringe tykke øjenbryn Det er på mode, men det er ikke let at få den rigtige effekt i nogle tilfælde. Nogle af os har meget tynde øjenbryn sparsomme, og vi er altid udforske retsmidler til at gøre dem tykke og busket se. Og i tilfældet med dem, der har meget tykke øjenbryn ofte de vælger at forlade meget tynd, derfor vil vi vise dig, hvad der er den bedste måde at tilpasse det til dit ansigt.

Hvordan har tykke øjenbryn og mere befolkede

buskede øjenbryn komme til at være en hjørnesten i ansigtet og ifølge som bly og vedligeholde, De kan forstærke eller reducere skønhed. Så du bedre bringe dine øjenbryn henhold til ansigt for at få den perfekte udseende. Men der er dem, der har brug for at beskæftige sig med tykke øjenbryn og mange andre ønsker at have dem mere befolket, hvilket ikke er et problem, fordi godt vedligeholdt og krævede vedligeholdelse, Du altid gøre dig se mere smuk.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan får perfekte vipper og bryn

Caring tykke øjenbryn

Virkelig tykke øjenbryn De er meget behagelige at have på, da de ikke kræver en kontinuerlig hårfjerning, men snarere en veldrevet vedligeholdelse. Befolkede øjenbryn velholdte har potentiale til at øge styrken af ​​blik. Måske af disse grunde, mange har valgt den vej af tykke øjenbryn. til opretholde utrolige buskede øjenbryn anbefales nogle tips.

Skær og kam dine øjenbryn regelmæssigt

Denne form for øjenbryn tendens til at vokse meget hurtigt, så du nødt til at holde dem i skak, og det bare skal være kam opad i med en særlig pande pensel, lille og overskueligt, eller ved hjælp af gel øjenbryn eller hår til at stabilisere. Så med en lille saks skåret langs linjen. Denne procedure kan udføres flere gange om måneden som vedligeholdelse.

Få buskede øjenbryn og bushier

rigtige spørgsmål lejlighedsvis

Inden for vedligeholdelse er bekvemme buskede øjenbryn besøge frisøren, måske en gang om måneden, til at udføre en hårfjerning. Dette opnår holde dem poleret og godt vedligeholdt. Mellem besøg, kan du udføre ovenstående trin for at holde sig i form, og heller ikke bruge en masse penge, besøger frisøren hver uge.

Du må ikke stoppe læsning: øjenbryn voksning tråd

Brug en fugtig klud

Et af problemerne med tykke og buskede øjenbryn er hans hår er noget tykt, så vi skal bruge metoder, som blødgøres. For at gøre dette, holde huden ren, uden overskydende fedt. Det er vigtigt, fjerne makeup i slutningen af ​​dagen, Dette vil også hjælpe forsinke forekomsten af ​​fine linier. Ved afslutningen sætte en klud dyppet i varmt vand over øjnene.  Dette vil glatte øjenbrynene.

Du må ikke stoppe læsning: Kig på konsekvenserne af at sove med makeup. Du ønsker ikke at gøre det længere

Hold et kit

frisurer tykke og buskede øjenbryn

Byg din egen kit til at holde øjenbryn, som skal indeholde pande børste, saks, klippere og klemmer er nødvendige for at udføre vedligeholdelse, fordi, ofte efter behov.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =