Persille te at lysne hud pletter

afklare hud pletter

Vidste du, at persille te har meget fordelagtige egenskaber til at fjerne og præcisere hud pletter? især i ansigtet, og det er også en kraftig naturlig afgiftende. Læs videre for at lære at lave te som ideal persille og præcisere hud pletter effektivt.

Mange mennesker lider af hud pletter i forskellige dele af kroppen og af forskellige årsager er det udseendet af dem. De hud pletter kan skyldes faktorer relateret til leveren, dårlig kost, genetik og andre faktorer, og Disse pletter kan vises på ansigtet for eksempel på kinderne, pande, næse og hage.

Af denne grund mange kvinder begynder at bruge makeup til at skjule, men det vigtigste er at kende de rigtige oplysninger til at afklare de hud pletter, og som i dette tilfælde, vil vi fokusere på persille te, som er en allieret til at afklare huden Machas og hjælper også afgifte kroppen, hvilket kan være en af ​​de interne årsager til forekomsten af ​​disse hud pletter.

Fordele ved persille te at lysne hud pletter

Persille te at lysne huden pletter forårsaget af leveren funktionsfejl.

I oplevelsen af ​​den oprindelige forfatter til denne artikel, hun begyndte at gå makeup for at se, som farver huden på hans ansigt var ved at blive klars, og han begyndte at undersøge, hvad der kunne være årsagen til forekomsten af ​​pletter på hans ansigt. Med hans egne ord kender vi oplevelsen.

Du må ikke stoppe læsningen 8 muskelafslappende midler er effektive i naturen

Jeg har prøvet alle mulige behandlinger og retsmidler: aromaterapi, naturlig peeling, kridtning formler, uanset hvad. Når jeg selv gned mig løgene på mit ansigt, fordi min bedstemor sagde, at hun kunne hjælpe. Hver gang han løb, svømmede eller gik cykle i solen, mørkere mærker.

Så en dag, en holistisk læge spurgte, om jeg havde forsøgt med persille te. Pletter kan det være et tegn på lever funktionsfejl, sagde han, og persille er meget godt for afgiftning af nyrerne og leveren.

Som sædvanlig, jeg gjorde min hjemmearbejde forskning og jeg fandt ud af, at Persille indeholder immun-styrke vitaminer (C og A) og er en kraftfuld antioxidant, der hjælper med at rense hud pletter. Faktisk er mange kurbade bruge persille til hud behandlinger, fordi C-vitamin ikke kun nærer huden, reducerer ar og pletter og stimulerer produktionen af ​​kollagen, som er nøglen til celle reproduktion og reparation.

Sådan bruger persille til at rydde hud pletter

Den flade blad persille (italiensk), er mere aromatisk og mindre bitter end den krøllede blade typen, så de næste 30 dage forberedt mig lidt persille te to gange om dagen, før morgenmad og aftensmad at lysne hud pletter permanent. Min rutine:

Du må ikke stoppe læsning: Rødvin og antioxidant egenskaber

Tea Opskrift persille

  1. Persille dyppet i vand med et strejf af cider eddike ren æble.
  2. Indpakket i et håndklæde og butik i køleskabet. (Trin 1 og 2 er til at desinficere og lagring.)
  3. Koge vand.
  4. Place ¼ kop persille i en kop eller et glas te.
  5. Hæld kogende vand til toppen, lad stå i 5-6 minutter.
  6. Klem et par dråber frisk citron (valgfrit).

Efter en måned og mange kopper persille te (altid frisk gjort, for at bevare vitaminer og mineraler forberedelse), mit ansigt var fejlfri. Tolv år senere, er det stadig - selv nu kun lejlighedsvis drikke persille te, hvorfor Genstart af persille te at lysne huden pletter og især høste fordelene at afgifte kroppen.

Persille er også fremragende til nyrerne. Vi inviterer dig til at se Natural Remedy med persille til at tørre dine nyrer

Skrivning: hold liv Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 50