naturmedicin for kløende øjne

Der er en række effektive foranstaltninger til at slippe af kløende øjne, som kan være meget effektive, hvis de anvendes i kombination med andre hjem retsmidler anbefalinger.

kløende øjne

Det er en smuk aften, og alt, hvad du ønsker at gøre, er at tage en tur i nabolaget parken, men du ikke kan. Hvad skal være en fornøjelig tid snart det bliver uudholdelig. Du ved hvad jeg mener tage en tur for dig, ustoppelig hoste, nysen og værre, kløende øjne.

O måske du har travlt organisere dit skab og pludselig, øjnene begynder at stikke. Forsikringsselskaberne allergi kan ødelægge en smuk dag. Kløende øjne, tilstoppet næse sammen med, nysen og hosten er en del af allergiske symptomer i kroppen.

naturmedicin for kløende øjne

produkt allergi kløende øjne

Når øjnene brod, alt hvad du ønsker at gøre, er at gnide eller ridse dem. Men i virkeligheden dette vil kun forværre øjenirritation. Så hvad kan du gøre for at få nødhjælp fra kløende øjne? Der er mange naturlige hjem retsmidler, der giver et pusterum fra kløende øjne.

Nogle af de rapids at slippe af kløende øjne hjem retsmidler er forklaret her:

1. Kolde Pack

Den første ting at gøre, når det klør påvirker dine øjne, er at anvende en lidt koldt vand. Så pak nogle isterninger eller isposer i en ren bomuld håndklæde og placere den på dine øjenlåg lukket. Dette vil hjælpe dig med at få nødhjælp fra irritation.

Du må ikke stoppe læsningen 7 effektive naturlige retsmidler til at fjerne galdesten

2. Agurk skiver

Dette er en af ​​de mest almindelige retsmidler, der effektivt behandler øjenirritation og betændelse. Skær to skiver agurk og placere dem i koldt vand med is i ca 10 minutter, derefter placere disse skiver agurk på dine øjenlåg lukket. Frisk agurk hjælper med at lindre kløende øjne og reducerer smerte.

3. teposer

Te indeholder bioflavonoider, der bekæmper virale og bakterielle infektioner. Også det kan effektivt at reducere øjenbetændelse. Placer en pose grøn te eller sort fugtig i det angrebne øje i flere minutter. Gentag dette fem til seks gange om dagen. Hvis dine øjne er hævede, våd tepose med koldt vand, garvesyre i te lindre kløe øjne. En opløsning af te kan anvendes til at vaske øjet samt.

4. Vand

Uanset hvor mange gange du har hørt det før, skal det siges igen. Drik masser af vand, Hvis du gør det, vil dine øjne forblive hydreret, og du forebygge øjenirritation.

5. kølet skeer

Metal skeer placeret i et glas koldt vand, og når de er cool, sætte en i, hvor du føler kløende øjne. Når skeen begynder at varme op, ændre det til en anden kølet ske. Kontinuerlig skiftende skeer indtil hævelse (hvis nogen) forsvinder. Den kolde temperatur af spanden hjælper snøre blodkar, hvilket igen nedsætter opsvulmning og rødme af det angrebne øje.

6. troldnød

troldhassel

Amerikanske indianere brugte en krydderurt kaldes troldhassel til øjenbetændelse. Bruge en vatrondel eller gaze og fordybe i vand og anvende troldnød som en komprimeret i lukkede øjne. Denne lægeurt indeholder astringerende egenskaber, der hjælper til at fjerne poser under øjnene.

Du må ikke stoppe læsning: Acne på ryggen og brystet naturlige årsager og behandlinger

7. aloe vera juice

Aloe Vera er en plante af mange anvendelsesmuligheder. Hvis du lider af en allergisk reaktion, udtrække saften fra bladene af aloe vera plante og fryse. Så bland det med koldt vand og anvende med vatkugler i det angrebne øje. Aloe vera juice er meget beroligende for øjet og hjælper yde nødhjælp fra irritation.

8. frosne grøntsager

Wrap en pose frosne grøntsager i et håndklæde og sætte det i øjet. Lad det i ca 10 minutter. Dette vil give lindring af smerter i øjnene og irritation.

9. Ricinusolie

Læs steril pipette og sugerørene i ricinusolie 100% ren. Put en dråbe i det angrebne øje. Gentag tre gange om dagen. Ricinusolie vil lindre kløende øjne og mindske hævelse og irritation. De fleste kommercielle øjendråber anvendes ricinusolie, på grund af dets anti-inflammatoriske exceptionelle egenskaber.

10. batatas

Riv en kartoffel og sted i det berørte øje. Denne plante indeholder astringerende og hjælper med at reducere inflammation. Yams kan også anvendes som et grødomslag og anbringes på øjet i 15 minutter. Denne metode gælder for tre på hinanden følgende nætter til at helbrede øjenbetændelse.

Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9