Spoon trick for at bevare ungdom og skønhed

Spoon trick for at bevare ungdom og skønhed

Ud over at være et uundværligt værktøj i køkkenet, at trick skeen Bevar ungdom og skønhed har aldrig været lettere at udføre. Med kun 10 minutter om dagen kan bevare ungdom og skønhed med blot at bruge skeen.

Fordele stunt ske til at bevare ungdommen

trick skeen Det kan også blive en stor allieret af feminin skønhed, at reducere virkningerne forårsaget af visse æstetiske problemer såsom mørke rande, overskydende fedt og forstørrede porer. Tricket er helt multifunktionel skeen, da det også er i stand til at hjælpe med at forberede huden for makeup og erstatte berømte øjenvipper curler. En mere effektiv måde at bevare ungdom og skønhed sund og med en simpel køkkenredskab.

Af denne grund, vi i dag vil lære fem praktiske og hurtige til at omfatte skeen i ritualet af hudpleje og få overskud på blot 10 minutter om dagen former.

Mindsker trick ske mørke rande og poser

Mørke rande eller poser under øjnene er primært forårsaget af træthed, søvnløse nætter og forkert brug af makeup. Mørke rande og poser, der har tendens til at opstå under øjnene kan styres meget let med trick ske, bare lade skeen i fryseren natten over og derefter at fjerne den afkølede pres på det berørte område i løbet af ca. 30 sekunder på hver side, kort efter opvågning, dette er en meget praktisk måde at bevare ungdom og skønhed hver morgen.

Må ikke stoppe læsning: 5 hjem behandlinger til at forebygge rynker på hænderne

Tricket med til at forbedre blodcirkulationen, fremmer fartøj sammentrækning og lidt mindske hævelse i området. Dog bør håndteringen af ​​frosne skeen gøres omhyggeligt, da den kan klæbe til huden og forårsage mindre forbrændinger.

Reducerer store porer

Porerne i ansigtet kan også undgås ved at anvende det trick koldt spoon. Ideelt set dækket presset let i det ønskede område for at tilvejebringe tidsmæssig styring af oiliness og porestørrelse.

Esta massage ansøgning med skeen over ansigtet vil give dig fordelene ved at bevare ungdom og skønhed af dit ansigt.

Nyttigt for makeup til at bevare ungdom og skønhed

Påfør blush naturlige og asymmetrisk er en af ​​de vanskeligheder kvinder har, når makeup. Løsningen på problemet er at placere spanden i en diagonal position på kinden, således at den øvre værktøj hvile i øret. Hvis du gør på denne måde, og netop tilstrækkeligt til at anvende produktet efter eget valg i bunden af ​​den dannede partition, og derefter gentage den samme procedure på den anden side af ansigtet, Dette trick vil bidrage til at bevare ungdom og skønhed af dit ansigt med kun 10 minutters applikation om dagen.

Denne teknik eller trick virker, fordi det skaber områder af lys og skygge i ansigtet, forbedre funktioner. Men det er vigtigt at overveje, om der er mangler i ansigtet, fordi det kan sætte endnu mere indlysende disse ufuldkommenheder.

Du må ikke stoppe læsningen 7 skønhed tips at bekræfte buste

tilsløring neglebånd

Gode ​​råd til at skjule neglebånd, er at lade hænderne hvile i en beholder med varmt vand til omkring 10 til 15 sekunder. Så, bare tørre dem med håndklæde og bruge spidsen af ​​skeen til at skubbe lidt indad, uden alt for meget pres.

Selv om det er et nyttigt trick for kvinder, der ikke har tid til at få hendes negle gjort eller er midt i en tur, bør trick skeen i dette tilfælde neglebånd den gøres med ekstrem forsigtighed. Denne praksis kan ikke gøres ofte, hvilket øger risikoen for indtrængen af ​​mikroorganismer, der forårsager infektioner i hud og negle, siger eksperter.

trick skeen Den kan fungere som øjenvipper curler

Dette er ideelt for kvinder, der ikke har nogen øjenvippe curler i hjemmet. Tricket er at placere skeen på ydersiden af ​​øjenlåg og gøre let tryk, dette hjælper med at holde vipperne ser længere og længst.

Denne artikel nævnte forskellige applikationer og skeen trick, der vil være til megen hjælp, og kan få dig ud af problemer, uden tvivl, være en allieret til at hjælpe med at bevare ungdom og skønhed på bare 10 minutter.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 9