Hvad er angst, og hvordan vi kan lære af det?

Hvad er angst, og hvordan vi kan lære af det?

En 60-årig mand vågner op hver dag kl 04:00 at bekymre sig om deres økonomiske fremtid (selvom det er finansielt sikker).

En 5-årig pige er foruroliget af tyve, der kom ind i hans hus (selv om der er et alarmsystem og bor i et meget sikkert kvarter).

En 25-årig bekymringer, at hendes kæreste ikke elsker nok (selvom i sit hjerte ved, at ville give sit liv for ham).

Disse er alle mennesker, der lider af angst.

Angst er den store equalizer, fordi det overskrider grænserne for alder, køn, race, geografi og social klasse. Uanset hvor mange penge du har, hvor mange breve følge dit navn, hvor længe har du været gift, eller hvor du bor, hvis du er tilbøjelige til at angst (og de fleste er), du vil finde at sove om natten i de stille morgentimer , eller når som helst du har faldet til ro nok til at føle dine følelser.

Men hvad er angst?

Angst er en følelse af frygt, uro eller ængstelse forbundet med en ukendt fare, som ikke findes på nuværende tidspunkt.

I modsætning til frygt, en følelse af frygt eller terror forårsaget af en reel eller aktuel fare eksisterer angst i sindet og begynder som regel med sætninger som "Hvad nu hvis ...?" (Fretting om fremtiden), eller "Hvis bare ..." (besat med fortiden).

Du må ikke stoppe læsning: 20 vidunderlige virkninger af at praktisere selv-kærlighed

Din skelne mellem "hvad nu hvis ..." og "hvis bare ..." angst dræber enhver glæde, der kan eksistere i denne tilgang. Faktisk er det ofte glæden ved det øjeblik, angst forsøger at holde imod det, fordi egoet (de sårede) frygter, at hvis du omfavne glæden, du udsætter dig selv for muligheden for at miste det. Så i stedet for at åbne hjertet til de sårbare, rodet, risikabel virkelighed følelser, angst holder dig som gidsel i den ubehagelige, men kendte omgivelser og kontrolleret dit hoved.

Mens du leve med angst kan føle, at du bor i helvede, hvad mange mennesker ikke ved er, at angst er en budbringer indlejret i angst er en dyb mulighed for helbredelse og vækst. Kulturelt behandle symptomer, hvilket betyder, at hvis du har en hovedpine, instinktivt du tager en pille, men hvad vi mangler i denne tilgang er, at krop og sind kommunikere med os gennem symptomerne ikke verbal, så hvis vi forventer bedøvende symptomer, vi længes efter den underliggende budskab.

Hvad er budskabet i angst?

Det er anderledes for alle, men det er næsten altid inde i mig, der skriger på opmærksomhed. Er vores behov for sikkerhed, komfort, mening og formål projiceret på den åbenlyse sundhedsmæssige stressende begivenheder, penge, prestige og relationer. Så når vi angst for pålydende og straks forsøgte at slukke symptomerne, savner vi opkaldet fra inden for vækst.

Du må ikke stoppe læsning: Hvad er job angst og hvordan de skal håndtere det

Dette er naturligvis ikke det primære fokus, men jeg kan se den traditionelle tilgang ikke fungerer meget godt. Vi har millioner af amerikanere og overalt tager angstdæmpende medicin og antidepressiva, og mens medicin kan yde nødhjælp på kort sigt (og ofte nødvendigt), er ikke en langsigtet løsning, der løser den grundlæggende årsag af angst.

Hvad er den langsigtede løsning?

Igen vil det være lidt anderledes for alle, men for at finde løsninger kræver viljen til at berolige angst og tilgang gennem linsen af ​​nysgerrighed og medfølelse. I stedet for at løbe væk og slippe af med det, lære at se det i øjnene og spørge, Hvad er det du prøver at fortælle mig?

Måske kan du ikke finde svar første gang du føler dig selv. Måske kan du ikke finde svar på dage eller uger. Men når du nærmer dig din angst med en dyb ønske om at lære og vokse, er du endelig kommer til at opdage diamanter, som har levet i angst hele tiden.

Spansk oversættelse: hold liv Lucida Alle spansk oversættelse kopibeskyttet. Engelsk kilde: www.mindbodygreen.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6