Ingefær olie til at erstatte hjemmelavede smertestillende piller

den ingefær olie Det bliver en mere fælles og populært alternativ til at erstatte, når vi oplever nogle smertestillende piller. Denne olie har funktioner, der viser det som en gavnlig løsning på forskellige måder, især inden for sundhed. Her er hvordan olie hjemmelavet ingefær kan erstatte smertestillende piller og være nyttige på forskellige måder.

Fremstilling hjemmelavet ingefærolie

Ginger Oil Anvendelser

Blandt de varierede og fordelagtige anvendelser henføres til ingefær, kan nævnes følgende: Du kan lindre ømhed og smerter, fordele blodcirkulationen og kan behandle fordøjelsesproblemer, blandt mange andre anvendelser.

Sådan bruger

Olie anbefalinger afhænge af formålet, du ønsker at opnå. Nogle forslag:

  • For at forbedre energi-niveauer og revitalisere sind og krop, er det nødvendigt at bruge 2-3 dråber.
  • At lindre arthritis, rygsmerter, muskulære og kredsløbssygdomme, 2-3 dråber blandes og påføres med blid massage.
  • At slukke gas og diarré, er en dråbe påføres ved at massere maven anvendes.
  • At lindre ondt i halsen, bihulebetændelse, er det nødvendigt at inhalere en til to dråber ved hjælp undifusor.

Ingefær olie fordele

Takket være en bred vifte af egenskaber, der er indeholdt i olien, kan vi behandle forskellige tilstande. Blandt de mest kendte, kan vi nævne, at denne stærke olie er anti-inflammatorisk, fordøjelsessystemet, antiseptisk, analgetisk, slimløsende. Er nogle måder at lindre smerten:

Ingefær olie for maven og tarmen

På grund af de egenskaber, du har, kan vi bruge det til at behandle dyspepsi, spasmer, flatulens og fordøjelsesbesvær. Det er også en fordel for dem, der ønsker at opnå vægtøgning, fordi det hjælper appetitvækkende.

Må ikke stoppe læsning: 6 præparater og hjem retsmidler med citron

Ingefær olie at afgifte kroppen

Olie tilbyder også fordele i tilfælde af fødevarer, der har forgiftet os. Dens funktioner gør det til et alternativ til behandling af problemer med madforgiftning, bakteriel dysenteri og nogle infektioner i tarmene.

Ingefær olie til malaria og gul feber

Fordelene ved ingefær olie

Olien kan fungere som anophelesmyggen repellent culicifacies, årsagerne malaria.

Ginger Olie til strækmærker

Antiinflammatoriske og antioxidantegenskaber ingefær stimulere blodcirkulationen og fremmer reparation af beskadiget hud, hvis yderligere kombineres med kokosolie, vil vi opnå et bedre resultat.

Ingefær olie til luftvejsproblemer

Nogle af de meget almindelige betingelser vi erfaring er: hoste, bronkitis, dyspnø, influenza, astma. For alle disse ingefær kan hjælpe os med at fjerne dem. Du kan endda fjerne slim fra lungerne og halsen.

Ingefær olie til at lindre smerter

At lindre forskellige smerter, kan ingefær olie minimere prostaglandiner, der er involveret i inflammatoriske processer og relateret smerte.

Ingefær olie for hjertesygdomme

Olien har egenskaber, der vil hjælpe til at minimere risikoen for åreforkalkning, blodpropper og dårlige kolesterol i blodet. Derfor denne naturlige olie er ideel til behandling af hjertesygdomme og sygdomme relateret til kredsløbsproblemer.

Ingefær olie til hypertension

Forbrugende ingefær olie ofte gør det muligt at minimere risikoen for, at du udvikler problemet med hypertension.

Du må ikke stoppe læsning: Home Retsmidler til at sænke forhøjet kreatinin

Ingefær olie til kroniske sygdomme

Forskellige kroniske sygdomme kan behandles, og andre kan kun forhindres med daglige indtagelse 2-4 gram ingefær.

Hvordan ingefær olie er forberedt

Ingredienser du skal bruge:

  1. frisk ingefær
  2. 1½ kopper olivenolie
  3. Ovn skål
  4. Ost rivejern

Instruktioner for forberedelse

Det bør skylles kop frisk ingefær, herunder hud, og lov til at tørre i et par timer. olivenolie hældes i en bageform. hakket ingefær og ren ost rivejern bliver brugt til at knuse. Tilsæt derefter du olivenolie og sørg for at blande godt. Placer blandingen i ovnen og lad simre lav (150 grader Fahrenheit) i 2 timer.

Du skal hælde blandingen gennem en rå osteklæde at bortfiltrere bits eksisterende ingefær. Så klemme olie resten af ​​ost klud og overført til ingefær olie flasker. Sørg for at bo i et sted, der er køligt og tørt. Du vil være i stand til at sikre olie op til 6 måneder.

Med disse enkle trin kan du bruge ingefær olie parat derhjemme til at erstatte smertestillende piller og undgå de bivirkninger af medicin.

På en enkel måde, bare bruge hjemmelavet ingefær olie at erstatte smertestillende piller, kan du forebygge sygdom og samtidig behandle forskellige tilstande for at forhindre disse fortsætte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 82