17 anvender natriumbicarbonat til en sund garden

Natriumbicarbonat bruges i madlavning, i kosmetik og til vedligeholdelse af huset. Men dens rolle stopper ikke der: bagepulver til at have en sund haven udendørs eller indendørs, kan den også bruges. Hold læsning for her vil vi give dig 17 tricks om at bruge bagepulver i haven vil du finde meget nyttig.

have sund

17 anvender natriumbicarbonat til en sund garden

100% økologisk, kan bagepulver bruges på alle tider af året, og i hvert hjørne af haven. Det er biologisk nedbrydeligt og ikke-toksisk. Det kan være en lille udskiftning af pesticider, kunstgødning og andre kemikalier, som du bruger i din have. Følg disse tips og holde din have fri for skadedyr og giftige planter.

1. Natriumhydrogencarbonat som et renseanlæg

Det er vigtigt regelmæssigt rengøre bladene af dine potteplanter for at fjerne støv og fedt, for at fremme fotosyntese. For at gøre dette, anbefaler vi, at du flytter omhyggeligt på overfladen af ​​bladene (top og bund), en blød fnugfri klud fugtet med en opløsning af vand og bagepulver (en knivspids bagepulver i en liter vand) .

2. Rengør havemøbler

Tilføje 1/2 kop natriumbicarbonat og 1 spiseskefuld opvaskemiddel i en gallon varmt vand. Tag en svamp og rent havemøbler med det, og derefter skylles med rent vand.

3. Giv planterne et løft med natriumbicarbonat

Blande 1 tsk bagepulver 1/2 tsk klar ammoniak og 1 tsk Epsom salt per gallon vand sammen. Bland godt og give hver plante omkring en fjerdedel af løsningen. Denne løsning vil fungere som gødning, planter, der er kedelige og langsomme vækst, opmuntre, forynge vækst og blive en frodig grøn.

4. Hold væk lugten af ​​kompost

For at holde lugten af ​​kompostbunken under kontrol, ved anvendelse af en lille mængde natriumbicarbonat til fjernelse lugt. Dette hjælper med at forhindre ophobning af syre.

have sunde med natriumbicarbonat komposteres

5. Rengør bad og gryder Bird

At rense skålen af ​​fuglene, drys bagepulver over det og tørres af med en fugtig klud. Efter rengøring skylles godt og fik lov til at tørre helt.

Du må ikke stoppe læsning: Fjern mug fra væggene nemt

6. Kassér Snegle

Ønsker du at slippe af snegle? Du skal blot drys bagepulver over dem.

7. tilskynder planter til at blomstre

Opløs 1 spsk bagepulver i 2 Potter vand og bruge det til at vande dine planter med blomster for at fremme blomstring.

8. sødere tomater

Drys en lille mængde af natriumbicarbonat rundt i bunden af ​​dine tomatplanter. Natriumbicarbonat absorberes i jorden og nedsætter surhedsgraden i tomater, derfor giver det sødere smag.

9. Gulv syre

Hvis du har sur jord, drys en lille mængde natriumbicarbonat i (påføringsmængde varierer pH-niveau). Når grave, bland og tilsæt vand og revurdere din jord efter et par dage. Gør dette på et lille område først. Du vil blive imponeret over de resultater: færre ukrudt, flere blomster og en sund haven og højtydende.

10. Fjerner kålorm

Bland lige dele mel og bagepulver og drys denne blanding i inficerede planter. Orme, der påfører dine kål, indtage pulverblandingen mens man spiser bladene og dø snart.

11. Test jordens pH

Det tager lidt snavs på en tallerken og præsentere dem mudret. Drys en lille mængde af natriumbicarbonat derpå. Hvis kombinationen gør bobler, din jord er sure.

12. Brug natriumbicarbonat pesticidt

Natriumbicarbonat anvendes til effektivt at reducere angreb af mange insekter, såsom bladlus, skalaer og spindemider. Ikke alle dø, men vil have en frastødende handling og stoppe dens udvikling.

Blande 1 tsk bagepulver og 1/3 kop olivenolie eller sennep. Måle 2 teskefulde af denne blanding og tilsæt 1 kop vand. Bland godt alle sammen og drys over inficerede planter.

have sunde med blanding af natriumbicarbonat

13. Undgå mug og andre svampesygdomme

Drys natriumhydrogencarbonat i bladene bevirker overfladen for at blive mindre sure og begrænser evnen af ​​svampesporer at vokse. Til fremstilling denne blanding 1 tsk bagepulver og nogle få dråber flydende sæbe i 1 liter vand og spray opløsningen på de inficerede planter.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan dyrke blåbær derhjemme på en nem måde

Denne forebyggende og helbredende behandling er effektiv i haven, på frugttræer, rosenbuske, slyngplanter og klatrere og blomster.

14. Fulmina ukrudt med soda til en sund haven

For effektivt at bekæmpe ukrudt, der invaderer catwalks, grænser og havens bede økologisk og økonomisk, bagepulver er den bedste. Det har den enorme fordel at være helt biologisk nedbrydeligt og ugiftigt. Så du kan sprøjte på dele af ukrudt. brænde løv og ukrudt falme og forsvinde inden for få dage. Det kan også bruges til at forebygge ukrudt, ankomst og vækst vil aftage dem. Du kan også bruge sprækker i vejene til at dræbe ukrudt.

15. Rengør catwalken for en sund haven

Overfladen skylles med vand af natriumbicarbonat (30 g eller 2 spiseskefulde pr liter varmt vand). Om nødvendigt tilsættes bicarbonat og gnedet med en børste eller med en stiv børstebesatte kost.

Pas på ikke at spilde løsningen på græsplænen og blomsterbede: en overdreven koncentration af bagepulver og varmt vand kan "brænde" planter.

16. For afskårne blomster

For at holde dine friske afskårne blomster i lang tid, sætte en teskefuld bagepulver i vasen.

sund have med blomster bagepulver

17. limpa beskidte hænder

Har du snavsede hænder efter havearbejde? Du skal blot gnide bagepulver på våde hænder og skyl med vand.

Forholdsregler for at anvende natriumhydrogencarbonat i haven

  • Undgå så vidt muligt at sprøjte direkte på stilke af blomster og blomsterknopper.
  • Når du forsøger ethvert hjem blanding bør du altid teste på en lille del.
  • Desuden stadig tilstrækkelige doser, fordi en kombination for stærk, kan brænde bladene af planter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2