Hvem er jeg, hvor jeg har tænkt mig og med hvem? Jorge Bucay

Disse tre grundlæggende spørgsmål at definere din vej, rejst af Jorge Bucay, har givet en klar definition af, det essentielle menneskelige arbejde som vi søger at leve fuldt ud.

hvem jeg er

Hvem jeg er, det er vigtigt at være klar til hvor jeg vil hen, eller endnu bedre, at vide, hvor jeg skulle gå, og dette skridt er ingen tvivl om, at vi må give før søgning der vil gå gennem livet.

Hvordan at vide, hvem jeg er

Hvis disse spørgsmål ikke er besvaret i den strenge foreslåede orden, er det meget sandsynligt, at dit liv er en afhængighed, vedvarende på behov og formilde fylde af kærlighed, der kan nå du indbetaler i tredje dit eget ansvar selv, som det er defineret som en person af offer.

Hvis du respondieras hvor jeg går, uden at vide, hvem du er, er det sandsynligt, at være den måde du definerer, hvem du er. eller endda hvor du skal hen.

Den første udfordring er at opdage hvem er. Den endelige møde med sig selv. Arbejde lærer ikke depender.El anden er den udfordring at beslutte hvor jeg har tænkt mig. Søgningen efter helhed og mening. Find det grundlæggende formål med vores life.And, den tredje, den udfordring at vælge med hvem. Mødet med den anden, og modet til at efterlade hvad der ikke er. Processen med åbning til at elske og for at finde vores sande kammerater.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8

map