Ingefær og citron den bedste kombination til vægttab

Ingefær er en velkendt verden over på grund af alle dens gavnlige egenskaber til sundhed, især som anti-inflammatoriske egenskaber og til at behandle gastrisk problemer, der hjælper fordøjelsessystemet rod.

fordele af ingefær og citron til at tabe

Denne rod anvendes som en slankende formel fordi deres egenskaber fremme vægttab. Ikke blot forbedrer fordøjelsen funktioner, men også har en "termogeniske" effekt, der hjælper med at aktivere stofskiftet, hvilket er en meget kraftfuld reducere fedt og kalorieindhold brænder.

På den anden side, Lemon er en anden stor kraftfulde løsninger, der fremmer sundheden på forskellige måder. Det er også betragtes som en naturlig substans, som fremmer vægttab. Dens C-vitamin gør det en meget effektiv antioxidant, der fremmer fjernelse af affald fra kroppen, kæmper væskeretention, det hjælper afgifte kroppen og bidrager til en reduktion i abdominal oppustethed.

Hvordan er det muligt at tabe sig med ingefær og citron?

I betragtning af, at begge ingredienser har egenskaber, der fremmer fedt tab og bortskaffelse af affald krop, disse to ingredienser sammen betragtes som en kraftfuld formel for vægttab, der kan hjælpe som et supplement til din kost for vægttab.

Måske du har aldrig forestillet du kunne forberede disse ingredienser sammen med et enkelt formål, men nu ved du lidt mere om alsidigheden i citron og ingefær i flere forskellige opskrifter. Du kan hjælpe tabe sig naturligt og få gode resultater med disse opskrifter.

Må ikke stoppe læsning: 6 tegn på leukæmi, som enhver kvinde bør vide

Citrongræs og ingefær

ingefær og citron te

En måde at kombinere disse to ingredienser for at kunne bruge sine egenskaber er at gøre te. Trinene er enkle, og du vil elske sin lækre smag.

forberedelse

Varm en kop vand og fjernes fra varmen, når den koger. Når vandet er varm, tilsættes et lille stykke ingefær og lad stå i 5 minutter, dækket. Når du har passeret 5 minutter, tilsæt citronsaft og drikke det. Det er bedre at drikke denne te før morgenmaden.

Ingefær limonade og citron

Denne lækre opskrift kombinerer klassisk limonade vi alle ved, med de beføjelser af ingefær. Det gør det sundere og giver større vægttab.

forberedelse

Forbered limonade som du normalt gør, ikke bruge raffineret sukker til at forsøde. Derefter tilsættes en teskefuld revet ingefær, og hvis du kan lide du kan også tilføje kålblade finthakket. Dette vil styrke den afgiftende effekt. Drikke når du er klar, helst før morgenmaden.

Citron og ingefær dressing

Dette er et fantastisk alternativ til nyde fordelene ved ingefær og citron sammen. Ingen grund til at gøre en saft eller te til at nyde dem.

Hvad skal du gøre?

En håndfuld af flåede ingefær og derefter blandes med saften af ​​en citron. Tilføj dette til din favorit salatdressing og nyde.
Andre fordele af ingefær og citron

Som tidligere nævnt, ingefær og citron er fyldt med en masse egenskaber, der fremmer sundhed på forskellige måder, herunder vægttab. På baggrund af ovenstående opskrifter, kan du også få flere fordele, hvis det indtages sammen.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele ved svesker til at behandle forstoppelse

Flere fordele ved disse fantastiske ingredienser

ingefær og citron

  • Det hjælper rense blodet: Ingefær og citron fremme affald og unødvendige fjernelse af toksiner i kroppen, disse to allierede er perfekte til naturlig udrensning blodet, sammen med andre ting. Det er godt for cirkulation og bekæmper dårlige kolesterol (LDL).
  • Stimuler god fordøjelse: Denne kombination er perfekt at bekæmpe fordøjelsesproblemer såsom fordøjelsesbesvær, intestinal slow motion og væskeretention. Derfor er det vigtigt at bemærke, at hvis du lider af mavekatar, er det bedre ikke at forbruge disse produkter.
  • De er gode for hudens sundhed: Blanding af ingefær og kalk er rig på C-vitamin og antioxidanter. De hjælpe med at opretholde en sund, ung og hydreret.
  • Styrker immunsystemet: Citron og ingefær har en masse komponenter, der styrker immunforsvaret. Takket være dette, hjælpe med at forhindre åndedrætsproblemer, forkølelse, tab af stemmen eller hæshed, infektioner og andre sundhedsmæssige forhold mere.

For at tage højde

Hvis du ønsker at tabe sig ved at udnytte ingefær og citron som to meget gode venner, også du nødt til at følge en sund kost fri for junk food, sodavand, mel, fedt, natrium og andre ting. Du skal også være fysisk aktiv og drikke mindst to liter vand om dagen. Hvis du følger denne livsstil, vil du snart opdage, at der ikke længere bære rundt de ekstra kilo.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 78

map