Hvordan mad påvirker dine følelser

Dårlig kost kan påvirke dine følelser og stemninger meget mere end du tror, ​​da de er direkte relateret, fysisk og følelsesmæssige trivsel kan vurderes som en tilstand af den generelle sundhed.

Hvordan mad påvirker dine følelser

Fødevarer er centrum for al vores vitale energi, Hvis du ikke foder os ordentligt kan lide mangler og relaterede organer og sygdomme i nervesystemet, dette igen er relateret til følelsesmæssig funktion vi har hver dag, fordøjelsesprocessen, og deres ændringer også bære ansigt problemer og sygdomme; intet mere irriterende end at have mave problemer, kolon og tarmene. kort sagt Dette ændrer dine følelser.

Vi har gentagne gange understreget vigtigheden af ​​at have tilstrækkelig mad, men det var måske tænkt, at kun vedrører sundhed af kroppen og aldrig havde beregnet, at dens indvirkning også kunne ændre vores følelser.

Hvordan mad påvirker dine følelser?

Dette er en temmelig delikat sag, for hvis ikke kontrolleres i tide, vil være en vanskelig cirkel at bryde, at fodre os dårligt og påvirker vores følelser, også provokere vores ønske om forkerte fødevarer, eller overdrevne mængder eller andre ubalancer forårsager at fortsætte eller bliver dårligt vores forkert måde at fodre os selv.

Vi spiser dårligt angst, kedsomhed, mangel på motivation, at undslippe rutine, lange tolerere fortsatte stress betingelser, er denne form for magt kaldet "følelsesmæssige spise"Og det skaber flere problemer end løsninger. Det har vist sig, at der er tæt knyttet til fedme, diabetes og andre stofskiftesygdomme. Ser du, vores følelser kan få os skade, som i sidste ende medføre slitage på karrosseriet, aldring og i sidste ende døden.

føles tungt

Det er meget almindeligt at føle sig trist og tungt efter en binge spise fødevarer pakket med fedt og krydret, vi er endog vanskeligt at opretholde en god stemning eller forlade bordet efter vi læsset vores kroppe med energi dårlig eller meget dårlig kvalitet. Kulsyreholdige drikkevarer forbrug med høje indhold af hvidt sukker, kombineret med høje doser af koffein kan fremprovokere ændrede stater og irriteret temperament.

depressive tilstande ved at spise forkerte fødevarer

Også spise, flere gange end påkrævet eller forbruge hors d'oeuvres i hele vores rutine vil vi hele tiden at starte en fordøjelsessystemet cyklus, Dette energiske produkt slid aldrig slutter fordøje, er forbundet med depressive tilstand og manglende motivation for livet.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan man undgår at få vægten under graviditeten

Stress tilstande

De fødevarer, vi spiser hældes i vores blodstrømmen efter en proces med absorption, transformation og metaboliseringen pH af blod ofte ændres ved stemninger såsom stress, hvilket medfører en række både følelsesmæssige manifestationer og fysisk, denne proces det er kendt som, forsuring, og producerer en kropslig slid og for tidlig aldring, stress og angst.

Spise for at forbedre følelser.

Når vi forstår, hvordan fødevarer påvirker følelser, vil vi guide dig med nogle enkle tips, som godt taget og sat i praksis, vil være nyttig for at genvinde eller opretholde kontrol din følelsesmæssige sundhed.

negative følelser på grund af utilstrækkelig mad

Være en bevidst spisning

Internaliserer effekten af ​​føde på dine tre vigtigste fysiske, kropslige og følelsesmæssige akser, Du forstår, at du fungerer som en helhed, og at alt kan blive påvirket af en ubalance i nogle områder, praktiserer intern dialog.

etablerede orden

Bestil dine måltider, Du har din egen spise rutine, din krop kræver planlægning tidspunkter, hvor fritager mad, kan du ikke være konstant i fordøjelse eller ender udmattet, åbningstider måltider bør være regelmæssig, således energi erfaring stabilitet og dermed dine følelser . Respekter din tidsplan.

Vælg økologiske fødevarer

Vi gør ikke trætte at anbefale køb og forbrug af økologiske fødevarer, på grund af sin høje kvalitet til næringsstoffer og lav eller ingen koncentration kemikalier, konserveringsmidler, hormoner og andre, disse forbindelser tilføjet i processen med industrialisering, kun give stoffer forårsage skade på dit helbred.

Lykke Kost:

magt følelser

Ikke kun indeholde elementer, der skal være til stede i foderet for at forbedre følelser, modløshed og manglende motivation.

Og ernæringsekspert forskere har opdaget, at den omfatter visse typer af næringsstoffer i vores kost regelmæssigt kan fremme positive stemninger og forbedre vores livsstil, er blot et par tips til at huske på, når man bygger vores daglige menu, holde disse komponenter sikrer en bedre effekt end brug antidepressiv.

Det er de næringsstoffer og aktive ingredienser, der fremmer glæde og påvirker vores humør samt flere fødevarer rige på disse, må vi prioritere vores kost, hvis vi tager os af vores følelsesmæssige velbefindende.

Du må ikke stoppe læsning: 8 naturlige tips til intim feminin hygiejne og sundhed

Omega 3 fedtsyrer

Omega 3 fødevarer, der forbedrer stemningen

Ifølge videnskabelige undersøgelser og omfattende forskning linjer og især en undersøgelse dokumenteret i tidsskriftet Nature Neuroscience, forklare, hvordan Omega 3-mangel kan have en negativ indflydelse på følelsesmæssig stabilitet. Vælg derefter til din ugentlige kost og omfatter mindst en dag om ugen Blå fisk som tun, laks eller sardiner.

tryptophan

Det fremmer frigivelsen af ​​serotonin, som er neuro-sender, der letter processen med vrede og aggression, Det fastholder styret humør. Det omfatter i din kost, økologiske æg, mælk, fuldkorn, datoer, kikærter, nødder og bananer.

theobromin

Theobromin, er et alkaloid forbindelse, kan findes hovedsageligt i kakaobønnen, guarana og Yerba mate, det drikker meget god idé at inkludere disse produkter i regulerede mængder.

phenylalanin

Essentiel aminosyre for mennesker og sundhed, kan du finde dem i animalsk protein såsom kød, fisk, æg, men du kan også finde plantebaserede fødevarer såsom asparges, kikærter, linser, jordnødder, frø og nødder .

Vitaminer B og C

Vitaminer B1 og B-kompleks er afgørende for et velfungerende nervesystem, fremme mekanismer for kontrol og følelsesmæssige sundhed, dens mangel kan helt forstyrre vores ånd, Dette kompleks er hovedsageligt findes i proteiner både animalsk og vegetabilsk, fisk og magert kød, økologiske æg, lidt mælk, hvedekim og fuldkorn.

Desuden folinsyre vi kan få fra grøntsager, spinat og brøndkarse. Som for C-vitamin ved vi, at frugterne er hans regeringstid, især gul og orange og banan.

Det er heldigt, at vi kan bruge vores mad som medicin og hvis vi kan skabe tilstande af lykke og generere forandring i vores bedre humør endnu, nogle gange mister vi vores naturlige elementer, der fremmer sundhed gennem uvidenhed om egenskaberne for mad. For disse enkle tips i praksis, og vi forsikre du vil ikke fortryde det.

Skrivning: Livet Team Lucida

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 82

map