Behandler angst naturligt med perikum

Perikon

Den langsigtede brug af benzodiazepiner fører til øget problemerne med fysisk og mental sundhed. Benzodiazepiner har beroligende og hypnotiske egenskaber. En undersøgelse fra 2009 viste, at lang tids brug Benzodiazepiner var signifikant associeret med en øget risiko for demens, Det fører forskerne til at sige, at bør undgås på lang tids brug af benzodiazepiner hos ældre, der kan have en øget risiko for at udvikle demens, og andre helbredsproblemer. Blandt en gruppe af voksne over femogtres år, dem der bruges benzodiazepiner var halvtreds procent mere tilbøjelige til at udvikle demens i løbet af en periode på femten år. Over tid, kan disse stoffer ophobes i kroppen, hvilket øger risikoen for en utilsigtet overdosis. Derfor kan bruges naturlige behandlinger for visse tilfælde mental sundhed. Det er tilfældet for perikum.

Egenskaber af perikum

Perikon jorden

Perikum for angst

Bruger Perikum i stedet. En nylig undersøgelse fra hospitalet fra University of St. James i Leeds, England, fandt, at perikum var den eneste urtekosttilskud effektiv til behandling af angst og depression, i modsætning til kattens klo , ginseng, gingko biloba, flydende tonic og gelée royale.
Perikon har været brugt i tusinder af år, der er kendt for sin evne til at berolige angst. I Tyskland læger ordinere perikum koncentreret i stedet for konventionelle angst medicin.

Perikon er en vanddrivende og anti-inflammatorisk

Perikon har vundet anerkendelse blandt et stort antal mennesker. Navnet på planten bidrager til, at peak blomstring opstår omkring juni 24 er den dag, hvor fødselsdagen fejres Juan el Bautista. Mange af de helbredende egenskaber tilskrives dette anlæg. Perikon regulerer stofskiftet og har også en vanddrivende effekt og anti-inflammatorisk. Det har en astringerende og rensende effekt. Perikon stimulerer også sammentrækninger af hjertet og bidrager til genoprettelsen af ​​nervevæv. I dag er de at finde nye og unikke medicinske egenskaber.

Du må ikke stoppe læsning: Hvorfor du bør ikke kaste hvidløg

Stof hypericin i perikum til støtte for behandlinger for depression

Hvis du bryder forlader perikum og gnide på fingrene, bliver det en rødlig farve. Farven skyldes et stof indeholdt i de sorte pletter af planten, kaldet hypericin, der tjener som et særligt kendetegn ved perikon. Hypericin anvendes i behandlingen af ​​depression og nervesystem sygdomme i øvrigt har det ingen bivirkninger. Perikum bruges også som en fremragende anti-inflammatorisk, hæmostatisk og tonic afhjælpe.

Komponenter i perikon

 • æteriske olier - antiinflammatoriske aromatiske flygtige stoffer med antimikrobiel, og nogle andre egenskaber.
 • Nogle vitaminer, ascorbinsyre og rutin (Styrker blodkar), caroten vitamin A, som produceres i kroppen. Beskytter mod skader og aldrende hud, hår og negle. Vitamin PP eller nikotinsyre, der er involveret i protein og kulhydrater udveksling.
 • Garvning produkter (tanniner) - aromatiske forbindelser med en karakteristisk smag, en astringerende og antimikrobiel virkning.
 • saponiner - biologisk aktive stoffer
 • Spor af alkaloider
 • harpiksholdige stoffer - faste organiske forbindelser eller halvflydende med en karakteristisk lugt, ifølge dets kemiske sammensætning ligner æteriske olier.
 • du fitoncidas - flygtige antimikrobielle stoffer.

Brugen af ​​perikum i folkemedicinen

St. Johns infusion Wort

 1. I folkemedicinen er Perikum bruges til gastritis (betændelse i maven), mave og sår på tolvfingertarmen, colitis (betændelse i tyktarmen), Diarré, leversygdom, galde, hjertesvigt, nyresygdom, og urinveje.
 2. Perikon kan også tages som et beroligende middel til hovedpine og søvnløshed.
 3. Perikon har også imanina - et stof, der hæmmer væksten af ​​bakterier. På grund af den imanina, at perikum har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaber.
 4. De bioflavonoider fundet i perikum er ansvarlige for at behandle de opsvulmede årer.
 5. Ekstrakter af perikon kan bruges til ledsygdomme af forskellig oprindelse - reducerer inflammation og hævelse, og har en analgetisk virkning.
 6. eksterne infusioner og afkog med perikum anvendes til behandling af sår, forbrændinger, mastitis.
 7. I sygdomme i halsen og slimhinderne i mundhulen. Ekstrakter af perikum bruges til menopausale symptomer og præmenstruelt syndrom.
 8. Tea Perikum slapper af og stimulerer udskillelsen af ​​forskellige kirtler, whets appetitten, lancerer processen med væv regenerering, lindrer PMS og overgangsalder symptomer.
 9. Perikon kan anvendes i form af urteteer, tinkturer og ekstrakter. I kosmetologi er perikum anvendes til rensning af fedtet hud, akne, lukke porerne, fugter og nærer huden.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan Gør din egen Hanging urtehave.

Bemærk: Du skal være opmærksom på mulige bivirkninger. Perikum kan medføre øget følsomhed over for sollys, mundtørhed, svimmelhed, gastrointestinale symptomer, blandt andre, for nogle mennesker. Altid konsultere en specialist, før du tager denne urt, hvis du er med andre behandlinger.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 98

map