tungmetaller, der påvirker vores krop og hvordan man kan fjerne dem naturligt.

VL kviksølv amalgam

Toksiner i kroppen er alle stoffer, der skader vores celler, hæmme udviklingen af ​​vitale funktioner og fremskynde aldring.

Giftstoffer fra kroppen er klassificeret i organisk og uorganisk. Den første refererer til alkohol, medicin og narkotika. Ved rygestop eller holde op alkohol eller andre stoffer, genoptager organ processen med eliminering af disse stoffer, og gør det gennem huden, lunger, blære og kolon.

Er kendt som den uorganiske forekomst af tungmetaller i kroppen, kender vores krop ikke fjerne giftstoffer. Disse har tendens til at mætte vores lymfesystemet og ophobes i fedtdepoter eller calcium sten i forskellige kropsvæv, uden det kan fjerne autonomt.

Når behandlinger begyndte at blive anvendt af forurening, hovedsageligt føre tungmetaller i arme industrier i midten af ​​forrige århundrede, blev det opdaget, at mange af patienterne ikke kun tabt de kendte symptomer ved overeksponering til metal, også de viste forbedringer på andre områder såsom syn, hørelse og mobilitet. Fremtidige undersøgelser har afdækket de skadelige virkninger af tungmetaller i det lange løb, og gå videre i form af kamp.

Metaller, at de fleste påvirker vores krop.

arsenical.
Det anses for den mest skadelige stof til kroppen. Det findes i forskellige grader i alle kilder til vand på planeten som et resultat af forurening vand ved industrielle processer, pesticider og deres anvendelse i naturlig filtrering.
Andre kilder er malinger, rottegift og glas produktion. Arsen påvirker huden, forårsager respiratoriske, neurologiske og hjerte-kar-problemer. Det er også forbundet med lungecancer, nyre, lever, blære og hud.

føre.
Det er klassificeret som den anden store toksin krop. Det anvendes ofte i rør og maling indtil midten af ​​det tyvende århundrede. Det er også til stede i batterier, våben, PVC og pesticider.
Bly giver problemer i udviklingen af ​​organerne for fosteret hos gravide kvinder, skade på den centrale, nyrer, nervesystem og reproduktive system i mave-tarmkanalen. Det er en årsag til infertilitet og abort.

kviksølv.
De mest almindelige kilder til kviksølvforurening i mennesker er dental amalgam og forbrug af forurenet skaldyr. De hyppigst forbruges forurenede fisk er makrel, haj, sværdfisk, tilefish, marlin og tun.
Desværre, kviksølv er også en bestanddel af visse vacciner, såsom influenza. Det har været forbundet med autisme syndrom dispersa Pleje og astma.

Du må ikke stoppe læsning: Gamle måde at behandle diabetes før insulin

Cadmium.
Det anvendes i gødning landbruget. Faktisk anslås det, at 50 procent af cadmium i vores krop kommer fra disse emissioner.
Det påvirker nyrer, lunger, lever, knogler og hjerne. I høje doser, det forårsager opkastning, diarré og irritation i maven og lungerne. Forlænget eksponering er blevet forbundet med lungecancer og hypertension.

aluminium.
Det er et forurenende stof i en truende mængde produkter. Fjern kontakt og forurening aluminium er blevet næsten umuligt i den moderne verden. Det bruges i køkkenet, hvilket gør kosmetik, det er til stede i vandet, og selv en del af mange tilsætningsstoffer
Aluminium er knyttet til Alzheimers samt skader på centralnervesystemet, fordøjelsessystemet og nyrerne. aktivistgrupper akkumulere beviser om inddragelse af aluminium toksicitet i brystkræft.

Fødevarer, der hjælper fjerne tungmetaller.

Fastende som terapeutisk ressource og colon terapi er udmærkede alternativer til rense kroppen hurtigt. Fasten skal ske med lægeligt tilsyn, da det kan have uheldige virkninger på sundheden, fordi det stresser kroppen.
Der, på den anden side, fødevarer, der hjælper kroppen gradvist bekæmpe virkningerne af tungmetaller, og deres forbrug har ingen bivirkninger, men også omfatter mange fordele for kroppen.

 Ajo.
 Hvidløg er en fødevare med kraftfulde antibiotika og antivirale egenskaber. Det hjælper også fjerne tungmetaller. Medtage den i din kost regelmæssigt for at undgå at akkumulere forureninger. Hvis du har, kan du føje den til din behandling, forbrugende mellem en og to hvidløg hver dag fastende.

Cilantro.
  Dette anlæg forbedrer immunsystemet og hjælper med at fjerne kviksølv fra kroppen. Det er et alternativ til folk, der har amalgamer eller de blev for nylig fjernet. Det er også kendt for at hjælpe udvise aluminium og bly.

Valle.
Det har vist sig, at glutathion hjælper cellulære homeostase og er en stærk antioxidant, der fjerner tungmetaller. Stadig foretage målinger på sin medicinsk anvendelse som oral indtagelse ikke synes at blive metaboliseret korrekt, men det er kendt, at valle kan hæve glutathion niveauer i leveren.

Zink og selen.
 Disse to næringsstoffer spiller en vigtig rolle i at forbedre immunsystemet. Det er kendt at bidrage til at skabe antioxidant enzymer, der kæmper tungmetaller i blodet. fødevarer rige på disse mineraler er brune ris, havre og melocotnes.

Du må ikke stoppe læsning: Foods, der kan forårsage dig depression

friske grøntsager.
En række planter med ernæringsmæssige og antioxidant kvaliteter, der hjælper afgiftning. De begge virker direkte på tungmetaller, såsom rensning af bortskaffelsesveje. De er særligt gavnligt broccoli, grønkål, blomkål, kål og rosenkål.

Som vi har set, koriander er en af ​​de naturlige fødevarer, der hjælper os med at fjerne tungmetaller, hvis de indtages regelmæssigt. En af de bedste, nem og lækker måde at hjælpe din krop afgifte tungmetaller ved hjælp af koriander, er gennem juice eller smoothies.
Her er to opskrifter på smoothies, der omfatter koriander fra en række forskellige urter og juice, der vil gøre dette mere sunde og produktive til formålet smoothie.

Juiced 1
ingredienser:

1 bundt koriander
2 kopper ananas
2 blokke
1 citron (skrællet hvis ikke økologisk)
2 agurker (skrællet hvis ikke økologisk)
6 selleri stilke
1 fed hvidløg
1 hoved romaine salat
1 lille bundt mynte
3 stilke eller grønkål / grønkål kål

instruktioner:
Indtast ananas, æbler, selleri og citron gennem en emhætte, derefter blande med koriander, mynte, salat og chard. Bland godt og server. er det bedst at drikke på tom mave før morgenmaden. Tag det daglige eller afbrudt af andre i løbet af ugen.

saft 2
ingredienser:

2 økologiske pærer
1 bundt organisk koriander
3 økologiske bananer
3-4 organiske Datiles
1 teskefuld ler bentolita

instruktioner:
Vask alle ingredienser. Placer i din blender og blend ved høj hastighed, indtil glat og cremet. Serveres og nyde. Det hælder to prociones.

Bemærk: For at tilføje ernæringsmæssige chelatbehandling i disse to shakes, tilsæt en teskefuld chlorella. Chlorella er en encellet grøn mikroalger. Dette omfattede 60% af værdifulde vegetabilske protein og indeholder 19 aminosyrer, herunder otte væsentligt, skal indtages med føde, fordi vores krop ikke kan producere selv. Desuden Chlorella er en naturlig kilde til sporstoffer-mineraler og vitaminer, især vitamin B 12. Ved stoffer, der findes i alger nå organismen blev cellevæggene omhyggeligt åbnet deri og muliggøre dermed bedre assimilering af mange værdifulde stoffer. Hvad gør det så specielt denne ferskvands alge fra Asien er dens høje klorofyl indhold. Klorofyl har kvaliteten til at tiltrække sig selv tungmetaller og andre skadelige stoffer i kroppen og fjerne dem senere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 53